icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
3. feb 2010

babullka a ty si priamo z Púchova?

dzio2
3. feb 2010

aj mna tesi 😉 Lucia

babullka1
3. feb 2010

eman uz nie,byvala som tam este rok dozadu ale teraz byvame 15km od PU na dedine 🙂

alca85
3. feb 2010

emanka veď si ju nájdi cezo mňa

emanka
3. feb 2010

babullka, veď ani ja som to nepočula, ale tiež mám ísť kvôli HA, ty nie?
Inak, tuším Púchov je najbližšie do Trenčína z tých miest, čo sú tu baby...ako maďar, ale snáď chápete...

babullka1
3. feb 2010

nie mne nekazal ani ked beriem ha.....hej TN je asi najblizsie..inak tam som chcela ist rodit ale nevidalo 😝

emanka
3. feb 2010

alca, neboj, ja si ju už nájdem, mňa len zaujímalo, odkiaľ si vedela jej meno 😠 ale už to viem 🙂

babullka1
3. feb 2010

ozaj alca nevies co znamena na island paradise ten zlaty pohar hore kde mam peniaze a to....mne sa to tam objavilo dnes rano a mam na nom napisane ze 0 😝

emanka
3. feb 2010

no babullka, ja ak by som nedajbože čírou náhodou a nedopatrením znova otehotnela, tak v Trenčíne by som už nerodila....a kde si teda rodila?

baby, malá žužle vlhčenú utierku nivea, nemôže sa jej nič stať? nechce mi ju dať, zobrala si ju pri prebaľovaní a nervačí 😠

alca85
3. feb 2010

ja neviem prečo, len keď som tam bola po 6nedelí, tak povedali, že sa mám ukázať za polroka.....aj tak by som tam mala ísť lebo by som mala brať atb, ale nebrala so kvôli tomu že kojím.

babulka aj ja ti prajem aby sa vám to zlepšilo a keď nie to tak aspoň aby sa to nezhoršilo.... 🙂

tak teda dzio ty už si bola ako 18ročná mamička?
tak sa ti predstavím teda aj ja.....moje meno je ťažko uhádnuteľné.....Alena 24r.

no babulka a je po záhade.....

alca85
3. feb 2010

neviem babul aj ja som na to už pozerala

babullka1
3. feb 2010

eman aj mne mali zuzle tie vlhcene obrusky tiez mi ich berie pri prebalovani-rodila som IL-odporucam 😀 tak skvely pristup by som nebola cakala od takej nemocnice......

emanka
3. feb 2010

ty si dobrá záhada, alca 😀

babullka1
3. feb 2010

zahada rozlustena 😀

babullka1
3. feb 2010

eman a ty dalsie nechces????ja este jedno,ak to bude dievcatko tak koncime a ak chlapcek tak tretie dievcatko by sme si asi adoptovali-ale vazne 😉

emanka
3. feb 2010

ja som zas uvažovala nad Ilavou, škoda, že som tam nakoniec nešla 😒 😒

alca85
3. feb 2010

babul a kedy sa začnete snažiť?

babullka1
3. feb 2010

v il bolo skvele vsetko...starostlivost strava sestricky....super za 1. 😵

babullka1
3. feb 2010

ked bude mat maly 2 roky

emanka
3. feb 2010

no ja už nechcem žiadne dieťa...tiež by som si adoptovala nejaké ročné-dvojročné, ale Maťo nechce 😠 ☹ a pochybujem, že ho prehovorím, hovorila som o tom ešte pred tehotenstvom a ani počuť a teraz som mu hovorila, že si z Haiti nejaké adoptujeme a nechce...no ale aj tak sa to z Haiti nedá...

alca85
3. feb 2010

a budeš si platiť aj to dobrovolné nemocenské poistenie?

alca85
3. feb 2010

ja som si už adoptovala na FB 😀 😀 😀

emanka
3. feb 2010

no tu boli sestričky otras, teda väčšinou, neviem, moc nám nepomáhali, ani s kojením, s ničím, ukázali mi raz ako sa prebaluje a to bolo všetko, no ja som prebaľovať vedela, sestrine deti som prebaľovala, no ale ak to ešte niekto nikdy nerobil, tak neviem, či mu to stačilo raz ukázať 😲

alca85
3. feb 2010

no ja neplánujem brať HA, tak to nechám na náhodu.... 😉

babullka1
3. feb 2010

no mooj mm vie ze by som si chcela dieta adoptovat a neni prot,kludne by som si adoptovala do tych 3 rokov aby mala,nemusela by to byt novorodeniatko 🙂i....ano druhy raz by som si platila to dobrovolne nem.poistenie 😉 oplati sa to.

emanka
3. feb 2010

alca, výborne 😀 žiadne problémy, starosti 😀 dobre si to vymyslela 😀
ja by som chcela malinkého černoška 🙂 🙂

babullka1
3. feb 2010

ja som tiez nebrala nikdy HA ale po porode som mala dost problemy a pomohlo mi to....

alca85
3. feb 2010

emenka ja som v pôrodnici dokonca ukazovala jednej 2násobnej mamičke ako má pretočiť bábo z bruška na chrbátik, aj keď som to robila 1x.....

emanka
3. feb 2010

ani ja som nikdy nebrala HA, no ale nechcela som riskovať 😀

emanka
3. feb 2010

no, Alenka, aká si ty šikovná 🙂 🙂 🙂 rodená mamička 🙂 🙂 🙂