Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Zuzka ahoj 🙂 kedy to vlastne odchádzate?
blažka, čítala som o nej, mala si sa jej opýtať, teplomer??? to čo je???
čau voskovka 🙂 vy ste zdraví?
emanka...ahoj 🙂
ideme v piatok ráno okolo 9.00 odchádzame... 🙂
blazka...joj to mi je ľúto...čo je malému? Tá múdra dokina vám aj povedala diagnózu?
voski...čau 🙂
zdravý?ak neratam vylezanie zubkov,do toho tu reakciu na očkovanie po tbc...tak sme zdravy... 😀
jaj, voski, zabudla som na to tbc ☹ a malého to aj bolí? plače?
emanka...ty si tu a ja som sa s tebou snažila nadviazať spojenie na FB... 😀
Źe máte veľa snehu?? Aj si odmetala? Ako Maťo, už je spoko?
a ako by malo vlastne vyzerať zahojené to očkovanie?
zuzka voski, blazka ahojte....
zuzka a čo vy už nemáte sneh?
nooo to by aj mňa zaujímalo... 😕
no máme, ale dnes tu nepadal, čítam, že všade inde hej... 🙂
alci a vy čo máte nové?
všimli ste si, že veronika k nám zavíta už len tak sporadicky?? Čo sa to deje? 😕
jaj som chcela napísať, že čo porobila malá.....ráno ju idem prezliekať, rozopnem, vak a ona obidve nohy pichnuté v jednej nohavici od pyžamka.....ktovie koľko tak bola... 🙂
😀 😀 jeeej zlatá...a to sa jej ako podarilo?
Zuzi 😀 ja som tam iba nakukla a hneď zdrhla, neišlo mi načítať priateľov 😠 ja som ťa tam videla, no ale reku, nech si pokecáš 😉
No a snehu máme fakt strašne veľa, teraz konečne nesneží, som zvedavá, čo bude v noci a zajtra, katastrofa, sneh som odhŕňala, ale len cestičku od dverí, kde mám kočík, lebo maťo to ľúbi nahádzať akurát pred tie dvere 😝 no a keď toto poriadne zamrzne, tak ani boh to nedá preč...
očkovanie má vyzerať skoro tak ako ho máte aj vy, len menšie, aspoň Lea to tak má, ale takéto to má iba 2 mesiace, predtým to mala inakšie
mi dokopy nič.....akurát to, že Natálka mi dnes nechcela nič jesť iba MM...išlo ma poraziť, aspoň že teraz spapala kašu a konečne aj bez doprovodu z gumy maca... 😅
😀 😀 😀 Natálka
Veronika tu nebola od včera rána, ale má chorú malú, aj Miška mala predtým nádchu, tak sú asi všetci chorí ☹ alebo sa zaregistrovala na FB a zasekla sa tam 😀
Natálka tam má taký veľký hrb akoby podliaty krvou, taký skôr fialový....tak neviem čo to tak má alebo nemá byť....
nóó veronika sem dnes ešte nezavítala....
alca, presne také to mala aj lea a potom zrazu sa to zmenilo, ani neviem, kedy, ale dr. jej to určite kontroluje, neboj
emanka... 😀 a ským som si mala pokecať, keď si zdrhla?? No počkaj... 😀
alci...teraz ako berieme tie ATB aj môj drobec nechce veľmi papkať tie príkrmy, je to stíle taký boj...ja robím zo seba "gumi macka" on sa smeje a vtedy papká, ináč mi to vždy vytisne s jazykom von...no a potom aj v noci, keď stratí cumlík a ja sa mu snažím ho silou mocou dostať do pusiny, on mi ho jazykom vytláča von...uffff
tak ďakujem si ma upokojila...... 🙂
😀 zuzi, to robí aj lea, to s tým dudlom, a ja až s nervami jej ho tam tlačím a ona držííí, no ale aj tak jej ho tam vždy nasáčkujem 😝
alci...aj my to máme presne takéto, no ešte donedávna tam bol aj trošku hnis...tak asi zo 3 špendlíkové hlavičky...
jaj tak u veroniky sa maródi.....tuším to tu aj spomínala, len tá moja pamäť....asi som už v prechode, či čo, ja tak zabúdam... 😅
baby, ja som zvedavá, že ako dlho sa tu budeme stretávať 😕 rok? 2 roky? 10 rokov? a aj sa uvidíme niekedy? každá je z iného kúta Slovenska, tak to bude asi dosť zložité 😝
😀 😀 😀 emanka...to isté aj ja 😀 😀 😀 a nerváčim pritom...joj
to aj Natálka robí a nervačí pri tom, tak jej radšej dám cecík, ten neodmietne... 😝
Keď som zo začiatku začala Natálku kŕmiť tak mala jazyk pekne dole a teraz mi tiež jazyk vyplazuje a vytláča lyžičku.....no nechápem...
no aj ja som už nad tým rozmýšľala...škoda, že nie sme z jednej dediny, nie?
emanka...inak včera v noci, keď mi šimon tak zle spal, som vyskúšala ho prikryť tak tou dekou ako si to ty tu spomínala, vtedy asopň na dve hodinky pospal...bol pripútaný a nemohol sa chudák otočiť...
Maroš hovorí, že sme na hlavu, lebo sme radšej pri PC ako pri mužoch.....tak asi budem končiť, som zvedavá čo budeme robiť (zas si nič nemyslite) a ak nič tak sa sem možno ešte vrátim....tak zatiaľ....
napaadlo ma že hodím na youtube video zo šimona len tak pre vás tu prítomných...ako leží na tom brušku...je to presne tak ako si ty emanka okopírovala v tom príspevku....alci a ešte ho tam trošku nakamerujem "len" pre teba v tej zavinovačke....nechcem dávať na FB, mám tam veľa priateľov a niektorí to nemusia vidieť... 😝 Píšem teraz ako hotentot, ale rozumiete....čo chcem povedať?? 😀
alci....to isté mi minule prišiel povedať aj ten môj...vravel, že či som sa už zamyslela nad tým, že viac času trávim tu s vami ako s ním...a že chce pozerať konečne telku večer so mnou a nie sám...
zuzi len chodte nacerpas trosku dobrej energie z hor 😉 je to super...no a to dufam ze ti nasi chlapci budu sikulovia...na tie basnicky sa uz tesim 😉 😉 😉
blazka dobre si to nazvala ze ako malta, presne take to bolo, a asi ho to aj bolelo bo tri dni tlacil o 100 6 ale stale nic az dnes konecne trosku malticky 😉 😉 😉 ale zda sa ze uz je lepsie...ten spenat asi fakt pomohol 😉 inak dakujem baby za radu
inak aj my si strihame kto prebali pokakanca ked je mm doma, bo to straaasne smrdi a moj mm sa pritom strraaaasne tvari 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝

ahoojte...šmirujem vas... 😀 😝