Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahoj klara 🙂
vy to máte dobre podelené, u nás prebaľujem smradľavé plienky len ja, lebo Mm z toho napína 😝 , on občas prebalí, ale len mokrú plienku... 🙄
ešte naposledy.....nemáme rovnakých mužov? 😀
to video si môžeš prispôsobiť myslím......že ktorý priatelia ho môžu vidieť....
emanka...no ďakujem, bola by som rada keby sme nemuseli cvičiť...stále s Vladom sledujeme ako sa šimon tvári, keď leží na tom brušku ale on tie rúčky má roztiahnuté....a on mi vždy vraví:"pozeraj teraz už má dobre tie rúčky...čo ty chceš, veď pekne leží...." no chlap jeden on sa tomu tak akurát rozumie....
zuzi, to ako si spomínala teraz, že Vlado ti vraví, aby si sa zamyslela, keď tak nad tým rozmýšľam, tak keĎ som bola tehotná, tak ja som pozerávala tv a Maťo bol stále na nete a tiež mi to liezlo na nervy, že nepozerá so mnou telku a to bol dokonca v obývačke na gauči, no ale bol na nete...takže, chudák Vlado, on je v obývačke a ty v Tomiho izbe....ja som s Maťom v obyvke, no ale aj tak v tej telke nikdy nič nie je...
Klára, už si dnes cvičila?
no emanka...veď hej, ale keď mne je tu s vami taaak dobre... 😉
klara aj ty cvičíš? A so sebou, či s malým?
no asi máme fakt rovnakých mužov, alebo lepšie povedané, všetci muži sú rovnakí 😀
zuzi a skúšaš mu dať tie ruky, tak ako patria? ak ich má slabučké, tak sa asi neudrží, ale môžeš to tak robievať, že ty ho tak podržíš, možno to začne skúšať sám...
Klára začala od dnes cvičiť, sama so sebou 😝 😝 teda, aspoň tak plánovala, či to dodržala, neviem
emanka...aj som mu skúšala nastaviť tie rúčky ako by to mal robiť, no on hned padne...alebo som to už robila aj tak, že som mu držala rúčky v lakťoch, aby videl ako to má byť...no on ich má slabé... ☹
emanka...eeeee 😝 😝 😝 😝 sa mi nechce 😝 😝 😝 😝
zuzi so sebou ale vzmzslam si dnes vyhovorky, ze ma boli chrbat...ale fakt ma boli 😀 😀 😀 😀 😀 strasne 😝 😝 😝 😝
jaj... 🙂 klara tak držím päste....pamätáte ako sme sa tu vtedy dohadovali, že budeme cvičiť? Mňa to podržalo 2 dni a konečná.... 😝
ved keby sa nasiel niekto kto ide so mnou do toho a podporujeme sa islo by to lahsie
Zuzi, neviem, neviem 😒 veď uvidíš, no čo, ak budete musieť cvičiť, tak budete cvičiť, ono sa to dá, len si treba zvyknúť a uvedomiť si, že tým mu vlastne pomáhaš...no ale uvidíš, čo vám povedia, vy idete aj neurológovi, alebo len rehabilitačnej dr.?
klara...no bolo by to super...len neviem či mám dosť pevnú vôľu... 😒
emanka...k neurológovi nás ten náš "špeciálny" pediater neposlal...tak neviem, uvidím hlavne čo bude na tej rehabilitácii...
pomaly prestávam kojiť...nie že by som nechcela, ale malý ako okúsil fľašu, už moje mliečko veľmi nechce, a teraz som si na ľavom prsníku nahmatala boľavú hrčku....do kelu...asi to bude mliekovod, dúfa, že nie upchatý...
malý sa budí, idem....pa zatiaľ....
no klára, pekne....ani mne by sa nechcelo cvičiť...
zuzka, veď uvidíte, každopádne držím palce.........velice sme sa dohadovali na cvičení, len aby to nedopadlo tak, že naši krpci budú spolu cvičiť 😒 😠
no babenky idem sa rozlúčiť lebo doma sa len rehoceme - už sme s mm zúfalí, malý reve, reve a reve, takže sme dali čípok - klasika horúčka a teraz zaspávame na rukách čičíkaním, tatino už lamentuje že jeho trojka hojdačka už nevládze takže skúša dvojku a to nezaberá na kprca tak padám do služby, budem na vás myslieť...........
blazka tak drzim palce nech sa to zlepsi a nech je malinky v poriadku...majte sa lepsie 😉
ahojte 🙂
Pekné a slnečné ránko všetkým 🙂
sme sa dobre vyspali v noci...bol hore len 1 krát.....a ja som veľmi happy 😀
ahoj zuzka, aj všetkým bré ráno...aj my sme mali lepšiu noc ako obyčajne 😀 , neviem síce koľkokrát hore (4-5) ale rýchlo hned zaspala, takže sa dalo...vyzerá, že dnes bude lepšie, včera bol naozaj blbý deň 😠
ahojte, dobré ránko 🙂 dnes je ozaj pekne slnečno, asi aj mrazivo 😖 priebežne vás čítam, tak mám prehľad... Včera sme boli u doktorky, lebo Laure teplota stále stúpala, ale nič... len nejaká viróza, alebo 6. choroba. Ak dozajtra teplota neklesne, máme prísť zase, alebo ak sa vysype z tej 6. choroby, mám len zavola´t, že sa vysypala- to sa nelieči, prejde samo... Ale vyzerá to byť dobre, klop- klop, teplota dnes ráno 37°c, ide to dole. Uvidím ešte do večera, či vyskočí, ale myslím, že už nie. Miška je už tiež ok.
blažka-skoré uzdravenie 🙂
zuzka- no super, to bude asi tým UM, čo myslíš? Inak, keď spomínaš upchatý mliekovod, neviem či som sa už pýtala, ale čo ti minule poradila annag, pomohlo to?
klara- aj ja chcem cvičiť... už je najvyšší čas začať... leto sa blíži... 😝
emanka- ešte som sa nebavila s mm o FB... akosi teraz nebol čas... tak uvidím...
inak zaujímavé debaty ste tu viedli 🙂 o všeličom. Idem, musím variť obed 😉
Dobre ranko vsetkym 🙂
ahojte vprvom rade skore uzdravenie detickam co su chorucke ☹ aj unas svieti slnko lili dnes super hajka ,len neviem co varit , uz mi drbe stoho varenia 😠 vcera som varila hubovu polievku a zem placky a dnes nula bodou ,neviem co ☹ dam im dietny den 😀 😀 😀 ano ano ano a uz mam navarene huraaaaa
ahojte... 😉 😉 😉
veronika tak sa pridaj...ja by som chcela zacat...mozeme sa podporovat a mozno naladime aj ine baby 😉 ja budem cvicievat akolo 9-tej vecer ak maly vtedy dovoli, inokedy nie je cas alebo to potom mozem este posunut na 10-tu ale neskor uz asi je cvicenie narocne bo unava sa dostavi uz aj o tej 9tej. Chcem zacat nejake posilnovacky na brucho a zadok, paze zatial vynecham bo sa neodporuca kvoli tomu ze kojim...nejake brusaky si dam a na zadok zdvihanie zafixovanej nohy na fazy...an tak nejake jednoduche...tak 20-40 minut maximalne...potom chcem zacat kalanetiku, to je hodinovka 10 dni na znizenie velkosti oblecenia aspon o jedno cislo by som chcela...dietu som uz zacala...posledne jedlo jem o 6tej a dalej uz len pijem 😝 😝 😝 ide to dole po gramoch ale ide, uz to zacinam vidiet...do leta som fit ak nebudem leniva...neviem ci to bude sice na dvojdielne plavky ale dufam ze to nebude take zle ako teraz...
babuli ahoj co nove? my dnes mame karfiolik so zemiakom dufam ze nam bude fajne a nebude boliet brusko... 😝
inak zuby su v plnom prude nervozita od rana jak svina 😝 😝 😝
kde ste sa vsetky podeli?
ahoj klara, tu sme, uspávala som Hanku...ťa obdivujem aký cvičebný plán si ty zahájila, aspoň ma motivuješ... 😉
jasne spevi pridaj sa 😉 😉 😉
my sa ideme uspavat zachvilku...ako uspavas? ja drzim maleho za rucicku a za 5 minut je ko 😀 😀 😀
fiha, ty sa máš...ja musím dať prsko 😉 a niekedy to trvá dosť dlho a potom je aj tak o chvíľu hore 😢
písala som ti príspevok aj do tvojej novej témy o povolaniach 😉
emanka, vy zajtra oslavujete Agátu? Alebo sa držíte psieho kalendára?
spevi vidim ze si sa zapojila do temy o VS...nuz zalozila som ju lebo tu vselico citam napr. o studiu socialnej prace a inych blbostiach...podla mna zbytocne vela ludi vychodi taketo studia...kde sa uplatnia?

alca, aj lea to robila s tým jazykom, ale iba 2-3 dni a potom začala zas pekne papať....tak pozdravuj Maroša, inak mne Maťo to isté, no a keď nejdem sem, tak on sa ide kúpať, alebo von za psami, no neporazilo by vás???
Zuzi, že z jednej dediny? to by bolo super 🙂 som rada, že to malému pomohlo, ja to stále tak robím a potom v noci tú deku uvolním, lebo je jej teplo, no ale zas keĎ sa zobudí náhodou, tak hneĎ na brucho a vykrikuje...rozmýšľam, že jej dám tenší paplóník a tú deku na to....
No ja keď som si hento prečítala, tak som si hneĎ spomenula na teba, že či to aj vy tak máte a tí v tom príspevku začali teraz cvičiť ☹tak dúfam, že vy na tom budete lepšie a nebudete musieť...