Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dzio 😀 aj moje pubertálna sestra to robí 😀 chudá je jak lata, ale kolko toho poje...
a vobec nechapem kde to donej ide,a ziaden tuk a ked fuka silny vietor tak mam strach aby ju neodfuklo do madarska 😕 ,a ja , dam si pohar vody a mam kilo navise 😠 ☹ vcera mi zahlasila mama schudni lebo uz som v takom veku ze uz by som ti mala brat tvoje oblecenie ale nemozem lebo mi je velmi velke, no skoro som jej tresla
dzio 😀 😀 máš to doma perné 😀 no ale neboj, za 4 roky začne zuzu diétovať a možno aj tebe konečne niečo zostane 😀
ahojte...Klari karfiol zo zemiackom nam moc chutna.....tak dufam ze aj vam chutil 😉 ja som sa bola prejst s malym,ale len niaku hodinku-lebo ma stale boli ten clenok 😒 teraz hadam ideme cosi pojest 😀
babullka a čo si robila s tým členkom? tuším si to tu ani nepísala...ja tiež rozmýšľam, že pôjdeme von, ale u nás fúka hnusný vietor, tak neviem...
emanka no dufam 😀 boze teraz pozeram ze havaroval autobus s detmi co sli na lyz vycvik strasne no uz mi nevadi ze zuzu tolko papa , uplne ma prebral ten autobus ☹ ☹ , len nech je zdrava
bože, dzio, ani nehovor, moja sestra je na lyžiarskom so školákmi a brala aj svoje deti 😲 no ale ona je už tuším doma...
Hanka si dala"dvacku", tak som tu...
aj my keď sme šli zo strednej na lyžiarsky, dva autobusy, tak ten druhý mal haváriu, "stretol" sa s osobným autom, v buse všetko ok, ale v tom aute boli tuším jeden alebo dvaja mrtvi 😢 bolo to niekedy v 85.
Teraz som čítala o celebritách-"matkách" a že: Alena Šeredová, bývalá miss v Česku (teraz žije v Itálii) si po pôrode najala nejakú sestričku zdravotnú na tri mesiace permanentne k bábätku na 24 hodín a že tá má "naučiť" (vycvičiť) bábätko, aby v noci sa nebudilo, proste drezúra aby zbytočne "neobťažovalo" (tak mi to prišlo). Ty brďo... 😝 😝 😝 načo má taká deti?
eman..vyvrtla som si kotnik....par dni dozadu 😒 a boli to este stale....u nas dnes bolo krasne ...svietilo slniecko....tak som neodolala a sla som von....nabuduci tyzden mame u nas v dedine karneval tak musim malemu vymyslet masku 😀
spevi, čau.....no načo má deti, keď podrastú, vyfintí ich a bude sa ukazovať, že aké má pekné detičky...ako napr. Toma Cruisa žena, teraz mi vypadlo meno, tak tej svojej 3-ročnej dcére dáva topánky na opätkoch, asi 4-centimetrových!!!! no chápete to? chúďa dieťa, tak si zničí chrbticu a kĺby, že až no 😠
No ale tá sestrička je dobrý nápad 😀 podľa mňa to nejakým prirodzeným spôsobom naučí to dieťa, že namiesto mliečka čaj, čičíkanie a tak...no ale také malinké dieťa je aj hladné v noci, takže potrebuje mlieko, takže neviem ako to riešia, UM? no ale potom neviem, ako ho chce od toho odučiť...no všeliakí sme 😖
baby cely den uvazujem ze som vam mala nieco pisat a uz viem vcera vecer ked sme s M kukali diskavery a boli tam tucny ludia a ukazovali tu oper zaludka a poto toho chlapa po operaciji ako ho prevazaju po roku liecby konecne domov, a doniesli mu vnuca 5mesacne a hadajte co mu davali jest som zvedava ci uhadnete dajte typ a verte tomu ze ked to napisem ze co jedlo to 5mesacna babo tak vas vystre mna vystrelo vcera ked som to videla 😕 😖 😠
emi, ja si skôr myslím, že tam nejako pracujú s tou metódou Giny Ford ktorá "programuje" dieťa postupne na to, aby sa v noci nebudilo, no a nedojčia určite...veď dva mesiace po pôrode ide predvádzať plavky, no chcem ju vidieť 😠 🙄 dokonca som kdesi dávnejšie čítala, že tiet celebrity rodia cisarákom o cca mesiac skôr, lebo že v poslednom mesiaci dostáva koža najviac zabrať, tak aby boli rýchlejšie "pekné"...
bože ten susedov sprostý pes zase šteká, asi ho zabijem 🙄
dzio, hamburger?
spevi, to som aj ja počula, ale zas sa oháňajú tým, že na požiadanie sa cisársky nerobí, teda u nás nie...
emanka to ako vies ? 😠 tiez si kukala 😀
dzio, nieeee, len ma to napadlo, veď tí američania nič inšie nežerú 😝 no ale 5- mesačný? chudáčik, dopadne jak dedo 😀 mňa bavia hentaké programy, musím kuknúť kedy to opakujú a mrknem na to...
normalne vsetko co ktomu patri 😠 aj hranolky 😠 a dresink
a taký dobre štiplavý, nejaký cesnakový, alebo pikantný 😀 😝
dzio, ty brďo 😝 na to by som poslala sociálku...husté, fuj a oni budú vyprávať ako sú naj...krajina, národ na svete, ja inak nie som predpojatá voči Amerike, ale niektoré ich ťahy...oni sú schopní zabasnúť rodiča za bac,bac po riťuške a hambáč 5mesač.decku je OK---
emanka, no veď to som myslela zahr.celebrity s tým cisárskym...
ahojky spevacka,ako je Haničke?
ksivcova, ďakujem za opýtanie, už vyzerá že je OK, zuby nevyšli...som pozerala, že keby mala vyššie teploty, tak by na ňu sedeli tie príznaky 6.nemoci, lebo bola na chrbátiku vyhádzaná, pripísali sme to petržlenu (chudák petržlen 😅 ) a čo vy?
no kde ste kto? ja budem mať neskôr problém, MM musí odísť ešte do práce po 19.00 tak sa asi k netu pri Hanke velmi nedostanem 😖
http://dorotanvotovaphotos.weebly.com/nature-20...
pozrite sa na túto fotku...cítite niečo zvláštne?
nejako to tu zakapína...
mala som na mysli tú vpravo hore s tými "koňmi", priblížte si ju...
ahoj speváčka- nerozumiem... čo také?
spevi, ja nič zvláštne necítim 😕 a ty cítiš čo???
no tak to bude len sugescia, dorota nvotová písala o tom v .týždni (časopise), že tá fotka pôsobila na ľudí ktorí ju videli dajako zvláštne, jeden sa rozplakal, druhá pani povedala, že to je duch...ja som sa zľakla trocha 😢 tak vo mne heglo
dorota je celá zahaluzená 😀 a čo robí Hanuška? nebodaj spinká?
caute
emanka pravda pravduca je zahaluzena jak hovado 😀 😀 😀 asi nevie co so sebou, nuz kazdy chce zaujat niecim inym 😀 😀 😀
my ideme kupat, potom idem cvicit, dnes nabeton...drzte palce 😉 😉 😉 😉

emanka ja sa snazim varit viac ale mam dceru v puberte je chuda jak ni, a poje toho vela , ved ta hubova polievka mala byt na 2dni ale ked zuzu len chodi do ladnicky nasporak zase do ladnicky zase nasporak potom do skrine kde je sladke , a tak pride o pol hodky a povie boze aka som hladna 😖 😠 a ked konecne ide spat a poviem si no konecne bude klud a mozno mi nieco ostalo tak pricupita zuzu a povie , ja nemozem hajkat lebo som strasne hladna 😠 😠 , moje nervy,