icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

kamilecka
4. feb 2010

Alca,Sarika sa vacsinou budi okolo tej 6:30 a nedovolim jej zaspat naspat,dnes sa mi stalo ze mi spala do 7,tak som ju tak jemne zobudila. Ale mne to takto vyhovuje,kedze ked uz ideme zo skolky,tak si skocim este do obchodu a Sarika mi zaspi v kociku a spinka tak do 9:30,inak ak by spala dlhsie ako do 7 tak mi doobeda uz nezaspi vobec a si myslim ze by este mala spat 2x denne.

voskovka
4. feb 2010

ty kokos-kamilečka kolko maš rokov?inak som ťa požiadala o priatelstvo🙂 😀

veronikapp
4. feb 2010

kamilečka- ja som myslela, že by ostal doma len teraz keď doma nemáš manžela, ale, tuším si písala, ty nosíš aj tak vždy sama Davidka do škôlky. Ako klob´k dole... My máme tiež škôlku na poschodí, a vôbec si to neviem predstaviť ako by som teraz ráno o 7. chodila s obidvoma, a tam s Laurou na rukách prezliekala Mišku 😀 hotový adrenalínový šport 😀 už keď bude cjodi´t, to bude o inom... stavím sa, že na budúci rok nám dajú triedu dole...

kamilecka
4. feb 2010

Vosky, hihihihi preco taka otazka? 🙂 Mam 27

veronikapp
4. feb 2010

no Sarinka aká šikovnica, na kolienkach 🙂

voskovka
4. feb 2010

vyzeraš na fb-tak na 20-22 maxim.24rokov.... 😉 😝

kamilecka
4. feb 2010

Veronika,nema zmysel ho nechavat doma ked manzel nieje doma,ked je zabehany v tom rezime,myslim ze by to viac uskodilo ako bolo dobre.
No veru,Vacsinou si uz pod vetrovku davam len tricko s dlhym rukavom,ziadny sveter ani nic podobne 😀 Ja ked si na nieco najdem system tak to ide,len treba poskusat a vylepsit ze co a ako 😀 A tesiiiim sa na jar,leto,uz mame aj novy kociarik doma,sportak a Sarika bude sediet a bezkat ......to bude parada 🙂

Voskovka,potvrdila som si ta 🙂 si mi velmi sympaticka, ano ja vyzeram veeeeeeeelmi mladucko

alca85
4. feb 2010

kami aj ja som ti dala židosť.......máš veľmi zlaté detičky, ale aké iné by mali byť, keď aj mama je zlatučká, no nie?
a Sárika je ozaj veľmi šikovná.....aj kamoška za necelé 2 mesiace rodí a tiež chce dať Sáru...

voskovka
4. feb 2010

inak ja som tu najmladšia z nas...🙂 😕
no ja tiež rozmyšlam nad školkou....lebo david bude mať 3roky v septembri a adamo v juli rok-takže by som privitala možnosť nechodiť s dvoma ale s jednym.ale bojim sa že bude stale doma a chory...a ked jeden ochorie tak hned všetci...
a hlavne by sa mal s kym hrať-lebo sa nevie normalne hrať...ked je sam...a kym sa adamo snimbude hrať,to chvilu potrva...

emanka
4. feb 2010

no ahojte, už som tu...
Kami, mamky v škôlke asi preto nepomáhajú, lebo sú radi, že také adrenalínové športy už majú za sebou 😀 asi už majú dvoch škôlkárov...
alca, ok, zajednávam ďalšiu prilbu, aj ja sa už teším, len sa bojím, aby ma to bavilo, zase samú, no ale leuša už bude väčšia a bicykel je iné ako kočík...
Veronika, zajtra aj idete na tú akože kontrolu? alebo ste to preložili?

spevacka
4. feb 2010

kamilecka, ty máš šikovnú malinkú, už na kolienkach, vy ste len o kúsoček starší od nás (od Hanky)

alca85
4. feb 2010

my sme boli dnes na tých nožičkách a už tam našťastie nemusíme chodiť....

kamilecka
4. feb 2010

Alca aj teba som si potvrdila 🙂 Vy ste take mladucke, panecky ved 2 roky a mam 30tku na krku 😀

Minule ucitelka co zastupovala v skolke si myslela ze som niejaka opatrovatelka a ja jej hovorim ze som si prisla pre syna 😀

By ste neverili ako sa tesim ked Sarika bude vacsia a budeme ja, sarika a moja mamka chodit na nakupy a flakat sa po obchodoch a tak 😀 to budeme partia

Alca my sme rozmyslali nad Dagmar a Sarah,manzelovi som povedala ze nech da zapisat jedno z tych dvoch mien 🙂

veronikapp
4. feb 2010

emanka- nejdeme... ani nepôjdeme. Už som mame vysvetlila, že nech ona pekne vysvetlí /už keď nás do toho dostala/, že doktorka vravela, že to nie je treba... píšem ako maďar... 😒

spevacka
4. feb 2010

a Davidko je zlatunký 🙂

emanka
4. feb 2010

kami, aj ja som posla žiadosť 😀
fakt máš krásne detičky a tuším sú obidve celé po tebe...teda, nevidela som tata 😉
Sárika sa dáva sama na 4, že? veľmi je šikovná a strašne krááásna, tuj-tuj-tuj - to som si akože odplula 😀
voski, ty máš koľko rokov? už som zabudla...

alca85
4. feb 2010

Sarah sa mi páči viac......
🙂

voskovka
4. feb 2010

ofkej ženy....idem čosi poriešiť s mm...a do postele...som na zajtra slubila malemu-teda staršiemu dadulovi že budeme stavať kolajnice atd...ach jooo...tak to vidim na cele doobedie.... 😝
cmukame...

voskovka
4. feb 2010

emanka- 22. 😉

emanka
4. feb 2010

ahoj, to si teda ešte mladučkáááá 😉

spevacka
4. feb 2010

kami, neboj, tridsiatka nie je taký zlý vek, ja to už poznám... 😉

alca85
4. feb 2010

kami nič si z toho nerob...mne všetci dávajú maximálne 16.....potom tie pohľady keď idem s kočíkom...

veronikapp
4. feb 2010

po 30.-ke sa vraj začínajú najkrajšie roky ženy 🙂

ksivcova
4. feb 2010

Spevacka,maly mal tri dni teploty,potom už nechcel vobec ani jest ale potom mu to prešlo ešte včera bol taky všelijaky a vysypal sa aj na brušku ..dnes už celkom v pohode...

kamilecka
4. feb 2010

Voskovka aj my Davidkovi hovorime Dadulo 😀 😀 😀

Ano dava sa sama na 4,mam aj video na Fb,ale to neviem tu dat. Ved mrknite na Fb,hned prve z dnesneho dna

alca85
4. feb 2010

kami ty si tuším tiež také malé pivo ako ja....alebo fotka skresľuje?

emanka
4. feb 2010

no ja mám už 30 aj 3 mesiace a tie krásne roky nejak neprichádzajú 😀

alca85
4. feb 2010

Natálka tu rozbíja hrazdičku..... 😝

kamilecka
4. feb 2010

Alca ano mam 155cm,taka stupla 🙂

Emanka ja som si hovorila ze budem v 30tke krasna a uspesna 😀 tak som zvedava 😀 😀 😀 😀 😀