Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca myslim, ze ak sa ti ekzem v okoli oci objavuje pravidelne,a nie je to jednorazovka momentalne, tak zrejme ide o atopak- u kozneho si nikdy nebola? Atopicky ekzem sa moze vyskytovat aj takto, co som vycitala, velmi pomaha uzivanie probiotik - neviem presne nazov, ani ci sa mozu u malych deti, ale ak zistim, ze hej, okamzite ich nasadim aj tym svojim detom 😀 vyzeraju byt potom celkom vyrazne vysledky. Ale uz ozaj idem, lebo zaspim na nohach...
no veď...ani ja to nestíham a do toho ten môj MUŽISKO...Zuzi podaj, poď tu, bla bla...
zuzi, to som rada 😀 bez teba tu bola nuda 😉
dievčatá, idem sa osprchovať...ani sa mi nechce, keď sme sa tu konečne stretli viaceré...no dobre, ešte 5 minút!
takže odchádzam, ale ešte sa vrátim-po sprche, ale predpokladám, že už tu nikto nebude, takže asi až zajtra 😒
Zuzi, choď sa zatiaľ venovať mužovi 😀 ...celý deň ho nevidíš a keď príde, tak ťukáš do klávesnice...to by ma nasralo 😝 😉
emanka...ďakujem 🙂 som rada...
babenky aj ja už musím končiť, Šimon sa začal zas budiť...tak možno opäť zajtra v rovnakom čase... 😉
my uz sme skusali dost druhov zeleninky,ale u nas vyhrava zasadne mrkva a teraz aj brokolica posledne dni 🙂 ...Ozaj mozem sa spytat ¨mamiciek chlapcekov...stahujete babenkam predkozku?nam to dr.kaze ale malemu sa vzdy popraska kozicka..sice neplace moc pri tom ale vie mu aj kricka tiect 😔
no to je dobre zasa ste ma opustili, moj muz tu zehli, ja mam konecne veget a vy mi zdrhnete 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
babuli hura ze si tu 😉 😉 😉 toto my teda vobec nerobime nam to doktorka zakazala vraj je dost casu na to...inak my mame hrozne modernu lekarku, uci aj na medine, ani postolky sme vobec nemuseli davat...teda balit na siroko
klara aj mne a to zda skoro ale povedala mi ze ked mu to nebudem pretahovat ze stym bude mat neskor problemy a ona mu to na poradni aj tak spravi 😒 ...ako dr. podla mna dobra.....tsk neviem 😒
no neviem ono kazda je tusim ina a ma ine metody...mojej sesternici malemu napriklad ich lekarka vobec nerobila podrobne vysetrenie po narodeni ked sa prezera telicko, hlavicka a tak...dokladne, proste len mala nejake instrukcie o kojeni a kupani a tak ale prehliadku ziadnu a ked som jej vravela co vsetko mal nas tak jej bola povedat svoje 😀 😀 😀
he už som tu....fotky sú nahodené, len sa mi malá medzitým zobudila, potom mi zaspala na rukách, teraz sa zasa zobudila, dala sa dudka, spí ďalej, pokračujem, tak to všetko dlhšie trvá, keď píšem z jednou rukou a z jedným dychom.hotovo...uf 😀
a rady pediatrov sa tusim tiez dost lisia... neviem preco nie su jednotni...mam pocit dokonca ze mnoho starsich su velmi zastarali a nevedia sa prosposobit novym poznatkom, ale nechcem ich tu kritizovat 😔 😔 😔
alca nevadi my to tu pozname 😉 😉 😉 😀 😀 😀
nasa sa o maleho stara dobre,co sa tyka vyseetreni atak ...chodime aj s oblickami na kontrolu...ma jednu mensiu...ale je plne funkcna 😉 ako aj ta druha....mna trapi len to pretahovanie....lebo ked vidim ako sa mu semtam spravi trhlinka na kozicke-aj ked len malinka,tak mam z toho zly pocit..ale zas sa bojim ze na poradni mu to potom ztrhne nasilu 😢
jej alca aj ty malu nosis? ja uz tiez nosim...a je to super...vesiame spolu aj pradlo 😀 😀 😀
alca...fotky su nadherne 😉
no ja zírám, veď nestíham...bola som po dva dni spievať 😀 , tak som nebola na nete veľmi...malá šla vzorne spať o 20.00, ale čo z toho, keď je každú polhodinu hore ☹ , tak ja celé večery len uspávam, behám na trase kuchyňa-spálňa a som z toho mierne zúfalá ☹ . Inak aj my už zeleninkujeme, úspech mala brokolica, druhé miesto mrkva a na treťom sa umiestnila zemiak.kaša so špenátom. Zemiakovú medailu udeľujem zemiak.kaši samotnej. 😖 Zatiaľ sme okrem Matúša zdraví, ale aj ten je už z najhoršieho vonku, ja neviem, čo za zránika to chytil, veď som ho celú jeseň nadievala imunoglukánom a homeopatikami a C vitamínom a tie teploty čo mal chudáčisko, to čo bolo?že 39 aj viac 😢 takže tak
btw vitajte, novicky
dobre babule ja musim ist...matuska dat do postielky a prilozit do krbu v obyvke...a potom spat.tak dobru vsetkym 😉
k tomu kúpaniu...my kúpeme v spálni, ktorú vyhrejeme na 25st. a potom sa tam otvorí okno, zatvoria dvere a vetrá sa aspoň na 19-20st. Aj mne malá vtedy lepšie spí ako pri zapnutých radiatoroch...
Veronikapp ten ekzém (teda je to taká suchá šupinatá koža) mám asi tak od 16, potom ale v 20 mi z očí zmizol a objavil sa na rukách, ale na lakťoch to mám už dlhšie a odtiaľ mi to nemizne, ale až teraz ma to začalo svrbieť. U kožnej som nebola, ale chodila som alergologičke. Keď mi to vtedy zmizlo tak som to už neriešila, ale asi začnem
Ahojte,
chcem sa opytat, dnes som dala malej prvy krat zemiacik a niejako sa mi teraz mrvi,neviem asi ju boli brusko. Mam jej dat aj zajtra zemiacik alebo jeden den vynechat? Mrkvicku sme papali 3 dni a v pohode.
klara teraz už ani nie, len keď bola menšia a strašne plakávala, lebo nevedela zaspať. Teraz sa vie dlho pekne sama zahrať, tak sa moc nenosíme. Ale asi ju začnem nosiť lebo jej idú zúbky aje zase urevaná. A máš šatku či vak..? A chodíš s tým aj teraz v zime von?
no už som tu-čistá, osprchovaná 😀 velice som si išla vlasy umývať a zistila som, že nemám šampón, hlavné, že máme 20 sprchovacích gelov!!! Tak som použila priateľov-nový, nivea, že sprchový gel, šampón a pena na holenie v jednom...už sa teším na ten výbuch na hlave 😀
speváčka, kde si bola spievať?
idem kuknúť fotky, alca 😉
bože to je už toľko hodín? tak aj ja sa lúčim a zajtra asi prídem až večer, ideme na celý deň k babičke (svokre)...prajem Vám dobrú noc a pekne spinkajúce deti.... 🙂
alca, Natálka je strašne zlatučká...keď som videla tú fotku s tebou, tak som si pomyslela, že jeej, ako sa podobá na maminu, no a potom som zbadala fotku s tatinom a že jeej, veď ona je celý tatino 🙂
kamilecka, ja som to robila tak, že ak sa mi niečo nezdalo po novej zeleninke, napr.že ťažko kaká, alebo, že má nejakú inú stolicu, tak som jej aj tak dala na druhý deň to isté, chcela som si to overiť a väčšinou to už bolo na druhý deň v pohode....ale odporúča sa, že ak nejak zle reaguje na nejaký príkrm, tak sa má dať až o týždeň 🙂
alca ja mam ergo nosic a mam aj na zimu kapsu na to ale este sme teraz v zime neboli. Chodime zatial v kociku, ale ked bude marec budeme chodit pravidelne v nosici. Ja som s nim chodila v klokanke najskor aj po vonku ked bolo teplucko, no ale ergo nosic je lepsi lebo babo netlaci a sedi v nom tak ako ma teda sa mu nenici chrbtica ani nozky. a hlavne je tam rad, ked je nervozny hned ho beriem a chodime a napriklad spolu vesiame alebo sme miesili cesto, on pozeral ja som davala do robota vajicka muku a tak a maly ma aspon na co kukat 😀 😀 😀
Emanka dik,uvidime ako bude spat v noci, ona mi vacsinou prespi do 3-5 rana potom sa napapa a spi dalej. Idu jej za zubky,uz pod dasienkami vidno,tak mozno aj z toho je taka nekludna.
kamilecka, veď uvidíš, ako jej bude zajtra, sleduj, či sa jej bude ľahko kakať a tak...držím palce
spevacka...mame uspech v sinkani...sam zaspi cez den ale len v kociku...na noc skusame teraz stale v postielke ale uspechy zatial mame iba asi 2 odvtedy co sme zacali. Asi to este chvilku vecer potrva. 😉 😉 😉

emanka...že "štýl vzdávam sa" 😀 😀 😀 no ty ma vieš vždy dobre pobaviť