Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca dík za povzbudenie dúfam že nič nezanedbávam
emanka ja mu dávam dokedy chce, ale on vystrčí jazyk a zatne pery a už nevtlačím ani lyžičku ale potom ziape o hodinu, o dve že je hladný vrrrrrrrrrrr
veronika nekojím od troch mesiacov a čajík? ten vypije aj 160 ml v noci keď spí ale cez deň ledva doňho niečo dostanem 😝
Tiež som teraz dala Lauru do postielky a zatial je ticho... klop klop... mohla by si trochu pospať, lebo do večera bude ako čert 😝
U nás tiež trochu fúka a je pod mrakom, ale nesneží. Také tipické hnusné chrípkové počasie, fuj. Už nech je aspoň koniec marca...
aj u nás fučí, ale dám jej tam pršiplášť a fučať nebude 😀 no a chcela som ísť do obchodu, ale kašlem na to, keď ideme do tesca, tak je to v pohode, lebo leu vnútri vyzlečiem a sedí vo fusaku, ale tu, v takom malom obchode ju nemôžem vyzliecť, max odokryť, ale to nepomôže, no a keď bude mať ešte aj tú pláštenku, tak aj tú dávať dolu a to sa mi nechce...vždy iba rýchlo nakupujem a aj tak polku zabudnem, no ale asi pôjdem do lekárne, nemám kašu pre malú...
o tom jazyku sme tu včera písali.... 😀
blazka neviem či si to čítala, ale že kým bábo nespapa 150 až 200g zeleninového príkrmu tak sa má ešte dokŕmiť mliekom
blazka, to nevadí, že hentak papá, hladný určite nie je a buď rada, že ti ešte pije mliečko, lea už cez deň vôbec nechce, teraz som ju naučila, že keď ide cez obed spať, tak jej dám v postieľke mlieko, pri ňom pekne zaspí a až keď sa zobudí, obed...a dnes mala o desiatej mliečko a o jedenástej rožok so syrom a o dvanástej mlieko, to mlieko už ju asi tak nezasýti, tak preto chaluje ako zadarmo 😀
emanka to ja tu ani do obchodu nemôžem ísť lebo by som malú musela nechať pred obchodom.....sú tu strašne úzke dvere 😒
presne, ako píše alca, ale je to až do 250 g, teda píšu všade inak, lea papá 250 g..
vraj tí väčší papkáči zjedia aj 250g 😀 inak ako píše alca 150-200g... Laura zje tých 150g, niekedy viec.
ali, u nás sú dvere v pohode, ale tie uličky v obchode katastrofa, fuj, neznášam to a maťo mi vždy povie, no mohla si ísť do obchodu, jemu sa to povie, ale fakt je to tam otras a to nehovorím o tom, že nechcem, aby malá prechladla, vnútri sa spotí a potom ju ofúkne 😝
Natálka zatiaľ nespapá ani 100g a as ani 50g....ale celá po mne, ani neokštuje a už nechce....poto keď do nej trochu dostanem tak papká...
no lee keď dám 200, tak kuká na mňa jak na blázna, keď odchádzam s prázdnou miskou 😀 😀
ja som v obchode nebola ani nepamätám....všetko kupuje Maroš počas pracovnej doby... 🙂 😝
baby, ako vyzerajú tie šupinky vo vlasoch, čo majú vaše decká? našej som objavila na vrchu hlavy také žlté bodky a tak husto pri sebe, priemer majú asi 3 mm, ale nešúpe sa jej hlava, ani jej nepadajú tie šupky, ani neviem, či sú to šupky, no ale doteraz to nemala....čo to môže byť???
emanka- 😀
alca- detto, čo to obchod? 😀 😎
to je ono....ide to iba zoškrabať
no ani ja nechodím, ale občas chýba chleba, alebo nejaká blbosť...
no a tie šupiny mala, keď bola malilinká, ale to jej zmizlo, tak neviem, či to môže byť to isté, ale že by to zmizlo a znovu sa objavilo?
veronika, ešteže niesom sama
alca tak ja už neviem, raz chce raz nechce mlieko vrrrrrr skúsim ponúkať neskôr po príkrme lebo hned nechce 🙄
emanka tak díky za podporu ........
dnes som bola u svojej dokiny a už mi mm volal že kedy prídem lebo je z malého na prášky 😀 straším ho že pôjdem na pol dňa von a ten už hnačky chytá 😀
emanka- také ako veľké lupiny, ale hrubšie a väčšie, no a žlté... a jedna pri druhej. Mala to aj Miška aj Laura, ale len asi do 3 mesiacov.
blazka niekde píšu dať mlieko aj pred príkrmom
alca- 😀 ale to len teraz... my máme s mm takú nepísanú dohodu, pravidlá, že čo kto kedy ako bude robiť, aby sme sa nehádali 🙂
a ozaj vážila si koľko príkrmu mu dávaš?
veronika, veď to, malej to zmizlo tiež, keď mala 3, tak prečo sa to teraz objavilo....alca, daj názov toho krému, plís
blažka a koľko denne vypije mlieka? Nemôže byť len smedný? Čo robí, keď mu dáš čaj?
len tak ľahko to nepôjde emanka 😀
teda, Veronika, že smedný 😀 😀 😀
no nič, ideme von, ahooojte zatiaľ...
alca, zaplatíííím....samozrejme vatikánskou menou 😀
emanka- neviem presne, ale nerobí sa to z upchatia tých mazových žliazok? Že keď sa napríklad spotí, a tak...

spinká vo vaku....už sa raz zobudila a znova zaspala 🙂
emanka len pekne chodte....u nás fučí ttak radšej budem doma, včera sme boli dosť dlho vonku