icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
5. feb 2010

spinká vo vaku....už sa raz zobudila a znova zaspala 🙂
emanka len pekne chodte....u nás fučí ttak radšej budem doma, včera sme boli dosť dlho vonku

blazka24
5. feb 2010

alca dík za povzbudenie dúfam že nič nezanedbávam

emanka ja mu dávam dokedy chce, ale on vystrčí jazyk a zatne pery a už nevtlačím ani lyžičku ale potom ziape o hodinu, o dve že je hladný vrrrrrrrrrrr

veronika nekojím od troch mesiacov a čajík? ten vypije aj 160 ml v noci keď spí ale cez deň ledva doňho niečo dostanem 😝

veronikapp
5. feb 2010

Tiež som teraz dala Lauru do postielky a zatial je ticho... klop klop... mohla by si trochu pospať, lebo do večera bude ako čert 😝

U nás tiež trochu fúka a je pod mrakom, ale nesneží. Také tipické hnusné chrípkové počasie, fuj. Už nech je aspoň koniec marca...

emanka
5. feb 2010

aj u nás fučí, ale dám jej tam pršiplášť a fučať nebude 😀 no a chcela som ísť do obchodu, ale kašlem na to, keď ideme do tesca, tak je to v pohode, lebo leu vnútri vyzlečiem a sedí vo fusaku, ale tu, v takom malom obchode ju nemôžem vyzliecť, max odokryť, ale to nepomôže, no a keď bude mať ešte aj tú pláštenku, tak aj tú dávať dolu a to sa mi nechce...vždy iba rýchlo nakupujem a aj tak polku zabudnem, no ale asi pôjdem do lekárne, nemám kašu pre malú...

alca85
5. feb 2010

o tom jazyku sme tu včera písali.... 😀

alca85
5. feb 2010

blazka neviem či si to čítala, ale že kým bábo nespapa 150 až 200g zeleninového príkrmu tak sa má ešte dokŕmiť mliekom

emanka
5. feb 2010

blazka, to nevadí, že hentak papá, hladný určite nie je a buď rada, že ti ešte pije mliečko, lea už cez deň vôbec nechce, teraz som ju naučila, že keď ide cez obed spať, tak jej dám v postieľke mlieko, pri ňom pekne zaspí a až keď sa zobudí, obed...a dnes mala o desiatej mliečko a o jedenástej rožok so syrom a o dvanástej mlieko, to mlieko už ju asi tak nezasýti, tak preto chaluje ako zadarmo 😀

alca85
5. feb 2010

emanka to ja tu ani do obchodu nemôžem ísť lebo by som malú musela nechať pred obchodom.....sú tu strašne úzke dvere 😒

emanka
5. feb 2010

presne, ako píše alca, ale je to až do 250 g, teda píšu všade inak, lea papá 250 g..

veronikapp
5. feb 2010

vraj tí väčší papkáči zjedia aj 250g 😀 inak ako píše alca 150-200g... Laura zje tých 150g, niekedy viec.

emanka
5. feb 2010

ali, u nás sú dvere v pohode, ale tie uličky v obchode katastrofa, fuj, neznášam to a maťo mi vždy povie, no mohla si ísť do obchodu, jemu sa to povie, ale fakt je to tam otras a to nehovorím o tom, že nechcem, aby malá prechladla, vnútri sa spotí a potom ju ofúkne 😝

alca85
5. feb 2010

Natálka zatiaľ nespapá ani 100g a as ani 50g....ale celá po mne, ani neokštuje a už nechce....poto keď do nej trochu dostanem tak papká...

emanka
5. feb 2010

no lee keď dám 200, tak kuká na mňa jak na blázna, keď odchádzam s prázdnou miskou 😀 😀

alca85
5. feb 2010

ja som v obchode nebola ani nepamätám....všetko kupuje Maroš počas pracovnej doby... 🙂 😝

emanka
5. feb 2010

baby, ako vyzerajú tie šupinky vo vlasoch, čo majú vaše decká? našej som objavila na vrchu hlavy také žlté bodky a tak husto pri sebe, priemer majú asi 3 mm, ale nešúpe sa jej hlava, ani jej nepadajú tie šupky, ani neviem, či sú to šupky, no ale doteraz to nemala....čo to môže byť???

veronikapp
5. feb 2010

emanka- 😀
alca- detto, čo to obchod? 😀 😎

alca85
5. feb 2010

to je ono....ide to iba zoškrabať

emanka
5. feb 2010

no ani ja nechodím, ale občas chýba chleba, alebo nejaká blbosť...

no a tie šupiny mala, keď bola malilinká, ale to jej zmizlo, tak neviem, či to môže byť to isté, ale že by to zmizlo a znovu sa objavilo?

alca85
5. feb 2010

veronika, ešteže niesom sama

blazka24
5. feb 2010

alca tak ja už neviem, raz chce raz nechce mlieko vrrrrrr skúsim ponúkať neskôr po príkrme lebo hned nechce 🙄

emanka tak díky za podporu ........

dnes som bola u svojej dokiny a už mi mm volal že kedy prídem lebo je z malého na prášky 😀 straším ho že pôjdem na pol dňa von a ten už hnačky chytá 😀

veronikapp
5. feb 2010

emanka- také ako veľké lupiny, ale hrubšie a väčšie, no a žlté... a jedna pri druhej. Mala to aj Miška aj Laura, ale len asi do 3 mesiacov.

alca85
5. feb 2010

blazka niekde píšu dať mlieko aj pred príkrmom

veronikapp
5. feb 2010

alca- 😀 ale to len teraz... my máme s mm takú nepísanú dohodu, pravidlá, že čo kto kedy ako bude robiť, aby sme sa nehádali 🙂

alca85
5. feb 2010

a ozaj vážila si koľko príkrmu mu dávaš?

emanka
5. feb 2010

veronika, veď to, malej to zmizlo tiež, keď mala 3, tak prečo sa to teraz objavilo....alca, daj názov toho krému, plís

veronikapp
5. feb 2010

blažka a koľko denne vypije mlieka? Nemôže byť len smedný? Čo robí, keď mu dáš čaj?

alca85
5. feb 2010

len tak ľahko to nepôjde emanka 😀

emanka
5. feb 2010

teda, Veronika, že smedný 😀 😀 😀
no nič, ideme von, ahooojte zatiaľ...

emanka
5. feb 2010

alca, zaplatíííím....samozrejme vatikánskou menou 😀

veronikapp
5. feb 2010

emanka- neviem presne, ale nerobí sa to z upchatia tých mazových žliazok? Že keď sa napríklad spotí, a tak...