icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
5. feb 2010

dzio tuším ti to nedalo....nenapísať...

dzio2
5. feb 2010

mne ked sa narodila zuzu tak so sa ju hrozne bala vziat na ruky ze mi upadne teraz je to taka krasna spomienka a ked som ju pocula plakat pri porode tak som sa rozplivala od stastia

blazka24
5. feb 2010

alca tak ste si to odrevali spoločne 😀

dzio2
5. feb 2010

alca az vomne vrie ja viem ze kazdy ma pravo sa rozhodnut ale nie na ukor dietata 😠

alca85
5. feb 2010

ja zastávam ten názor, že lepšie ísť na potrat v rannom štádiu, ako potom živé dieťa odhodiť niekde do kontajnera. Aj keď verím, že väčšina žien po pôrode alebo už počas tehotenstva, keď cíti tie neopísateľné pohyby bábätka sa spamätá a nebude uprednostňovať vlastné šťastie pred šťastím dieťaťa. No veľakrát to tak nie je a to dieťa tým veľmi trpí a potom z neho vyrastie to čo vyrastie.

alca85
5. feb 2010

ale to nie je naša téma, lebo my svoje detičky nadovšetko milujeme....no nie?

alca85
5. feb 2010

baby vy ste mali svoje deti hneď po pôrode? lebo ja nie....ani tesne po pôrode mi ju nedali....

alca85
5. feb 2010

ja neviem či som čudná, ale nikdy som nemala strach pred deťmi....ako chápete...

alca85
5. feb 2010

no idem robiť špenát lebo všetci ste zmizli, aj keď ja by som si vedela pokecať aj sama....asi si vytvorím ešte jeden nicka zahrá sa na moje druhé ja a budeme sa tu vykecávať a protirečiť... 😀

veronikapp
5. feb 2010

alca- 😀
dzio- wau, ako si sa rozčúlila... nechcela som to dohnať až tak ďaleko... ale v podstate súhlasím... jasné, radšej ísť na potrat ako hodiť dieťa do kontajnera, ale to je iný extrém. Tá baba píše, že študuje právo a vychvaĺuje sa aké má vysoké IQ... radí tam druhým, nech si užívajú, šak čo, veď keď náhodou, pôjdu na potrat... aká pohoda. To podľa mńa nie je normálne zmýšľanie. Ale jasné, chce to skúsenosti... Len nech o tom nepíše tak pohodovo, keď o tom vie veľké h.....

alca85
5. feb 2010

veronika, to tak bude, keď bude mať len jedno jediné dieťa a to bude chcieť súrodenca a ona mu odpovie, no veď si mohla mať ale asi desať som ti ich zabudla, lebo práve mi to nevyhovovalo....

veronikapp
5. feb 2010

to je tak- tá najhoršia ,,žena,, ktorá to má úplne na háku, takej sa to nijako nedotkne a dám ruku do ohńa za to, že v budúcnosti bude mať aj tak šťastnú rodinku... ale najaká, ktorá to urobí s ťažkým srdcom, lebo sa práve nachádza v ťažkej situáciii, tej sa to 10 krát vypomstí... zákon schválnosti sa tomu hovorí... mala som možnosť vidie´t pribeh potratu, niekoľko krát, aj potom reakcie tých dotyčných žien...

alca85
5. feb 2010

to čo som napísala že zabudla....to malo byť zabila....zas som myslela dopredu...och

veronikapp
5. feb 2010

pribeh- priebeh som myslela 😀 jazykové okienko

emanka
5. feb 2010

no už sme doma, idem vás prečítať, vidím, že "huby" sa vám nezavrú 😀

veronikapp
5. feb 2010

inak dzio- aj ja som mala muža pri oboch pôrodoch, Laure dokonca prestrihoval pupočnú šnúru 😀 bola to pre mňa velká psychická opora 🙂

alca85
5. feb 2010

baby ako robíte smotanovú tortu...so šľahačkou alebo bez....ak bez tak vám to drží bez tej šľahačky?

alca85
5. feb 2010

emanka ešte čítaš?

emanka
5. feb 2010

Maťo pri pôrode nebol, bol na chodbe a keď to prišlo, tak už bol doma, síce sme boli dohodnutí, že pôjde k pôrodu, ale ja som ho už ani nevolala, to že je doma, som sa dozvedela až neskôr. Nechcela som ho tam, bolo mi hrozne a on by mi nepomohol, jedine, že by nadával doktorom, nech so mnou niečo robia 😝 a domov išiel preto, lebo ma dobre pozná a vedel, že by som ho tam nechcela...-

alca, tortu? v živote som tortu nerobila a ani nebudem 😝

emanka
5. feb 2010

číťala som si tú tabletku po...mňa tá kendy8, či ako sa volá ničím nepohoršuje, je to jej názor, každý má nejaký, niekto ten cit v sebe nemá a všetko si vysvetľuje vedou a niekto ho má a pre neho je niečo také nepochopiteľné...

emanka
5. feb 2010

alca a komu ideš robiť tortu? že by Marošovi na Valentína?

veronikapp
5. feb 2010

emanka- no tomu môjmu zhluku buniek v siedmom týždni bilo srdiečko a teraz mi tu vyjedlo polovicu bielej activie 😀 inak ako vám idú tie jogurty?

alca- mne dávala recept na ttú tortu spevacka, ale je to so smotanou.

alca85
5. feb 2010

nie, len tak a reku ideme zajtra gratulovať neterke, tak že by som jej zobrala.

veronika to je jasne že s smotanou, ale niekto do tej smotany šľahá aj šľahačku..

veronikapp
5. feb 2010

alca- aha, tak neviem... a ty ju chceš asi vyklopiť...

emanka
5. feb 2010

no jogurty nám už chutia, sladká activia s hruškami, to lúbi, ale vždy po prvej lyžičke sa rozplače, neviem, čo stále čaká, že jej dám jesť, ale asi to mäso 😝
a vy máte akú activiu, sladkú? a jej ako chutia, ale asi dobre, keď zjedla polku 😉
alca a špenát si už uvarila? ja som kúpila brokolicu, urobím tú polievku...inak, túto prechádzku mi bol čert dlžen, všade samá voda, čľapkanica, vetrisko, ja strapatá, spotená a po kolená mokrá 😝 ešte že tí šoféri majú trochu súcitu v sebe a vždy spomalili, inak by ma ošpliechali na kompletku, aj s kočíkom 😲

alca85
5. feb 2010

no emanka bolo ti to treba?
už sa dovára....
ani nie že vyklopiť, ale keď dám tú vrchnú časť formy dole, aby sa mi náhodou neroztiekla. 🙂

veronikapp
5. feb 2010

emanka- biela sladká, ale to len teraz prvýkrát, ja som jedla a tak natahovala ruky, že som jej dala ochutnat a zachutilo jej 😀
takže vonku člapkanica... no super...

alca85
5. feb 2010

dovarené 🙂

emanka
5. feb 2010

alca, nebolo mi to treba, mala som zostať na dvore so psami...naša mama tiež robieva takú tortu, ale netuším, či tam dáva šlahačku 😒

emanka
5. feb 2010

bože, za chvíľu musíme ísť zase cvičiť, nemám chvíľku kľudu 😠