Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Veronika, ešte radšej počkaj....teraz som si spomenula, že som zabudla kúpiť ten krém na hlavu, hlavne, že som bola v lekárni 😠
veronika a prečo si neuvaríš.....veď to je asi to najľahšie
no my už sme pocvičili, aj povečerali 😉 teraz tu nervačí, chce ísť na bruchu, no ale to by sa hneď dogrcala 😝
tak to ste videli teraz v TN tú žobrajúcu 19 ročnú mamičku tuším 2 r. chlapčeka a dokonca v 7.mesiaci tehotenstva? Ako je mi jej ľúto, ale keď ledva uživí jedno dieťa, načo si preboha nechala urobiť ďalšie?
alenka, veď to som ja bola 😀
no a toto sú tie prípady, keď je vhodnejší potrat 😒
alca- špenátovú polievku by som ešte zvládla, ale ako sa robí špenát na husto- netuším...
k tej mladej mamičke- ju opustil druh, ale strechu nad hlavou má- podnájom... myslím, že keby vedela ako skončí, určite by to len tak nenechala... dúfam, že som pozerala pozorne 😒
Lauru som nakoniec nekúpala, kašu nezjedla, asi ju ten jogurt zasýtil... už buba 🙂 Miška išla poobede k našim, bude tam aj spať... tak som rada, lebo zajtra máme tú oslavu a treba všetko poupratovať, popripravovať...
Inak v správach čo dávali o počasí... no katastrofa... čo to tam na tom západe máte. Človek aby ani vonku nevyšiel...
baby aj vy keď kúpete tak máte viac vody naokolo ako vo vaničke? No des 😕
alca aj my, ale ja sa teším, lebo Maťo sa vody bál a hanka si to užíva..no ako tá sa teší vo vani, to som nevidela,keď ju tam na začiatok položím, sadne si, chytí sa ručičkami na jednom boku vaničky a ústami sa zahryzne do okraja 😀 neviem, či ju chce zjesť 😉
a čo to máme za počasie na západe? ja som bola troška vonku, ale u nás v pohode, len trocha viac fúkalo 😲
alca- no keď začne ťapkať po vode... 😀
spevacka- tak potom správy dávali asi z marsu...nárazové vetrisko, snehové záveje, mrholenie, zamrznuté cesty, havárie...
bola som na téme aké meno má vaše dieťa je to v bábätkách, no poteš pánboh... niektorím to naozaj uletelo..trochen. Ale proti gustu...
Ahojte 🙂
Mam otazku .... kupete deticky kazdy den?
kamilecka- už teraz nie... tak každý druhý 😉
každý druhý deň.....inak emanka po tom kréme išli malej tie šupinky pekne dole....no a teraz idem pokračovať v robení smotanovej torty...
Kami, aj my každý druhý, ale na jar začneme už každý deň....
Alca, no vidíš a ja mám hlavu deravú a zabudnem kúpiť, poviem Maťovi nech kúpi ráno, oproti domu máme lekáreň 😉
Jeeej Alca pozyvas 😀
Ja som Davidka kupala kazdy den az doteraz,uz som mala dost,sama kupat dve deti 😀 tak si hovorim a dost a budu sa kupat kazdy druhy,treti den. Sariku som kupala do pol roka kazdy den.
O akom kreme a naco sa bavite?
už neviem, ako sa volá ten krém, mám to napísané, ale je to na tie šupinky vo vlasoch. Naša Lea to mala do 3 mesiacov a teraz sa jej to objavilo znova, ale ako povedala Veronika, môže to byť z toho, že sa potí, pri cvičení, takže má upchaté tie žľazy, či čo...
Kami, včera si spomínala, že ste kúpili nový kočík. Aký?
ANo kupili sme,presne taky aky som chcela, uz som ani nedufala ze taky existuje 😀
Sarika ma tiez take jemne supinky,ale niejako sa toho nezbavujem. Davidko to mal tiez ked bol maly,ved jemu koli tomu vypadali vsetky vlasky 🙂 😅
pekný kočík si vybrala 🙂 🙂
My máme nový od októbra, dlho som rozmýšľala, že ktorý, no ale po dlhom uvažovaní som vybrala a som veeeľmi spokojná 😉
A ty mas aky? Ja potrebujem,maly,skladny, lahky,hlavne aby sa mi do kufra auta zmestil kocik aj nakup 🙂 Zacnemeho pouzivat az na jar po snehu,alebo ked pojdeme niekde na nakup tak tam.
veľmi pekný kočiarik 🙂
Ja mám Peg Perego GT 3, je trošku väčší, ale to je dobré, malá tam má veľa miesta a aj keď bude väčšia zmestí sa tam v pohode aj s fusakom. A má veľký košík, napracem tam 3 plné igelitky, veľké 😉 A zmestí sa mi do kufra, čo bolo tiež dôležité...
No a čo je ešte tiež super, že v takomto snehu nemám problémy " šoférovať" 😀
emanka a ty máš originál športový, alebo kombináciu? Lebo ja mám kombináciu, ale mám vážnu obavu, že ten kočiar to nezvládne 😀 no a samozrejme je neznačkový.
Veronika, iba športový, hlboký som mala od sestry...prečo si myslíš, že nevydrží? čo chodíš po horách? 😀
nie po horách, ale milión schodov kým sa dostanem z paneláku... velký nápor na rúčku, aj pri Miškinom kočiary sa tá kovová rúčka prehla... úplne bol vykrivený. Nedá sa tomu vyhnúť... 😝
pozerám Penelope... už to niekto videl? Či mi to stojí zato...
bola som za Leou, počula som nejaké zvuky, ja že je hore a ona tak nahlas dudle dudel 😀
ja pozerám na prime komédiu o siamských dvojičkách, no ale taká blbosť je to...Penelope som videla tuším cez Vianoce a bolo to celkom dobré, také oddychové, ale pekné 😉

alca- špenát som nejedla 100 rokov... dala by som si, mňam 🙂
idem urobiť Laure kašu... rozmýšlam, že či ju mám dnes už okúpať, alebo ešte počkám... ale už asi 4 dni nie je okúpaná...