Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
😀 no zlatáááá... máte veľký dom? Neviem, či si spomínala, alebo nie.
no baby torta je hotová, tak môžem ísť spať....dobrú noc a prajem vám pekný víkend..
ide mm... skúsim ho prehovori´t, nech mi vloží foto...
dobrú noc alca 🙂
ahojte kočky,možete mi poradit ako sa robi kašička s ovsenych vločiek ?
Veronika, áno, máme veľký dom, ale obývačka je vedľa spálne, no ale aj tak, hučí mi notebook na kolenách, do toho telka a zrazu Lea 😝
Kami a to ju vozíš v autosedačke? alebo v navette a sedačku tam dávaš, keď vystúpiš z auta a ona spí?
alca, nejak skoro ideš dnes spať 😉 no ale dobrúúú
Veronika, prehovor 😉 Teraz bude frflať, že na čo si si to vymazala 😀
Ahoj, ksivcova...ja som ju robila raz, namočila som si na hodinu ovsenné vločky(ale vraj sa to nemusí) a dala variť, pokým nevznikne kašička, potom pridáš buď MM alebo UM a rozmixuješ (ja som nemixovala a malá mi to nechcela, ešte to nevedela jesť). No a môžeš tam pridať jablko alebo banán 😉
ksivcova netuším... je len pridávam vločky do ovocia, ale kašičku nerobím 😒
Emanka doteraz som nakladala do auta,autosedacku a komplet kocik s podvozkom do kufra a navetou na sedadlo spolujazdca 🙂 Ked mi zaspi v aute tak ju prekladam do kocika
veronikapp,a vie Ti to babo papat?a kolko toho vlastne može zjest?
ksivcova- uvarím 1-2 polievkové lyžice, scedím, pomixujem s ovocím... všetko spapá 🙂
Dakujem velmi pekne zajtra idem vyskušat 🙂
emanka- nejde nám upraviť formááááááát 😨 😕 už kašlem na to, budem skúšať možno zajtra, idem spať... dobrú 😔
ok, tešíme sa 😉
no uz hajkate skoda pojdem aj ja strasne ma boli hlava nemozem zaspat ,dnes som bola s manzelom po roku unas v podniku na vinko dostala som vychadzku od zuzu 😉 lebo nikde nechodim stale som len doma tak som povinne musela ist manzel bol rad ale ked som kukala kazdu piatu sekundu na mobil tak dopil pivo a sli sme smer chalupa
Ja este pozeram Penelope,celkom sranda film 🙂 teraz je reklama.
Poznate niektora rozpravkovu postavicku Noddy? 🙂
Noddy nas kamarat
ja noddyho nepoznám
dzio a lili zostala so zuzu? no to máš super pomocníčku, len škoda, že strach ti nedovolí zabaviť sa 😒
zuzu je zlata uz je velka hrozne nam pomaha dokaze sa uplne postarat o lili minule som zaspala poobede a ona si ju vzala a postarala sa a nechala ma spat aj ked ideme do polska tak suseda mi chodi k detom a minule vravela ze uz nabuduce dobehne kuknut lebo zuzu sa postarala o lili sama a ona pozerala tel a nudila sa suseda byva hned v dome
vedla v dome tam malo byt 😀 to stej migreny blbo pisem
no dzio, super, šikovná je 😉 len keby toľko nejedla 😀
no dnes na veceru zjedla tanier polievky tanier dukat buchticiek 1kusok jablkovej strudle a asi o 20 min chleba s pomazankou co som robila na zajtra M do prace 😀 emanka a ty preco nehajkas?
jaaaj, dzio, ja chodím neskoro spávať, väčšinou až po polnoci, no ale snažím sa to zmeniť, lebo ráno mám pekné nervy 😠 len sa mi to nedarí a ak náhodou idem spať skôr, tak akurát vtedy sa zobudí Lea a zmyslí si, že sa chce hrať a 2 hodiny sa hrá, takže zas zaspávam neskoro 😝 No ale fakt s tým musím niečo urobiť, lebo takto sa to nedá
skus ju ku veceru potrapit viac hore a skus ju davat hajkat len v jednu hodinu ja to tak mam lili pravidelne ukladam okolo 20h20:30 kazdy den a je jedno kedy stane aj ked stane o 17H tak ju dam hajkat az O 20h
😀 😀 😀 kami, super je, perfektný 🙂 🙂 🙂
dzio, ja s malou nemám problémy, ona pekne spinká, len niekedy má také obdobie, že sa zobudí a hrá sa a tiež chodí spávať pravidelne o 20.00 😉
dzio, ty ešte kojíš? teda ak si kojila?
Emanka dik 🙂
AJ my mame pravidelny rezim,ci je pondelok ci piatok,ci sviatok 🙂 Ak pozeram na kamosky co im deti chodia spat hala bala,tak tie deti maju z toho potom mis mas v hlave
ahaaaaaaa takze to asi caka aj mna ked bude lili starsia , uz nekojim bohuzial , kojila som len 5tyz a stratila som mlieko 😢 zodna na den, skoda
veru, je to tak, lea sa sama začne pýtať okolo tej ôsmej, už je tak nastavená 🙂

Aj ja pozeram Penelope.
Ja mam teraz peg perego poskladany z podvozka,navetty,autosedacky,tasky 🙂