Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Rezim robi svoje,aj Sarika je taka,ze ako sa blizi 19hod uz by sa rada kupkala,vypila mliecko a sla hajat.
akože kedy? keď ju dám o ôsmej, tak hneď zaspí...no a keď si v noci zmyslí, že sa chce hrať, tak je to hodinka, niekedy dve...lebo ona hneď ako sa zobudí a zbadá ma, tak sa začne rehotať, potom ju zaujme paplónik a začne sa sním hrať, no a to sa už preberie a hrá sa, potom jej dám mlieko a spí...
tak som myslela ze ked sa zacne vnoci hrajkat 😉 boze moja hlava ☹
kamilecka tiez nehajka 🙂
Aj Sarika ma taku noc ze nespinka,ale nieje to dlho mozno 15 minut,ale ja ju dam do postielky,sama si tam rozprava a my spime 😀
Ja nespiiiim, cakam manzela, mali by pristat kazdu chvilku 🙂
idem asi do postele je mi uplne zle vdaka migrene
ja som tiez taka pokial manzel nieje v posteli tak ja nezaspim a cakam ho to je jedno dokedy
tak dzio, dobrú noc a nech ti to prejde do zajtra 😉
Kami, aj ja sa snažím spať, keď sa Lea hrá, lenže ona nahlas debatuje a stále sa pretáča na bruško a odokrytá je, studená, stále ju prikrývam, nohy, ruky jej trčia z postieľky, no hrôza, takže to je taký na prd spánok, stále ju sledujem 😕 ale ono to nie je často, raz za čas...
Ja vacsinou odkvecnem tesne predtym ako pride 🙂 ale dnes chcem vydrzat,aspon raz 😀
Ja mam Sarah v spacom vaku,takze kludne spim,horsie to je s Davidkom,ten sa vie dobre v noci kotit 🙂
kami a kde robí tvoj muž?
dzio a nejaké lieky na migrénu nemáš?
Robi projektanta,len vela chodi na sluzobky 🙂 aaaaaaa uz otvara dvere 🙂 tak pa paaaaaaa 😅
ok, idem spať, dobrúúúú
ty kokos,ste potiahli....čo sa stalo....🙂
inak dobre ranečko....adamko zase bundošil celu noc-čo pol hodku hore....ach jaj...
ahojte....tak to ste teda ozaj potiahli....ja aj ľutujem, že som išla tak skoro spať, lebo malá sa celú noc budila.....takže sa pekne vrátim k uspávaniu o 23:30 a hotovo...nemyslite si zas že chodí až tak neskoro, ale ono je to tak, že zaspí po kúpaní a kašičke o 20:30 a o 21:30 -22:00 je už úplne vyspaná a potom zas tak neskoro ideme spať.
no dnes tu nebudem, bo ideme preč....asi až večer.....
kami tá fotka nemá chybu, si šikuľka....a malý je veľmi podarený... 🙂 😅
dzio tú migrénu ti nezávidím, viem veľmi dobre čo to je....mne trvá vždy aspoň 3 dni 😒, ale čo ti závidím, je tvoja pomocníčka, zlatá..... 😉
voski, no vidím, že aj ty máš "veselé" noci 😖
alca, aj u nás je to tak, nemá význam ju nejak skoro dávať spať, aj tak sa o polhodinku zobudí 😢
ahojte, tu opäť mŕtvo 😕
ja som do teraz upratovala a čakám návštevu, teda kámošku s frajerom, no a ešte mám čas, tak pozerám, čo nového, no a vidím, že nič 😒
fíííííííííha ale sa tu popísalo. no čo sa čudujem, veď je víkend.... 😨
fíííííííha, Alenka má novú fotku 😉
fííííííha vitaj....
ja že tu už pes skapal.....ale veď aj hej
no vitám 🙂
kde ste to dnes zas boli?
ani ja som nedúfala, že tu ešte niekto bude, presne ako si napísala, víkend 😲
boli sme u švagrovcov, gratulovať neterke k meninám.....no takto mŕtvo tu ešte nebolo.....
a vy ste čo dnes porábali?
už som si spomenula na neterku...chutila torta?
my sme dnes celý deň upratovali a o šiestej prišla kámoška s frajerom, ale ešte že došli, lebo ako ty, neviem, kedy by som upratovala, mali by fakt tie návštevy chodiť častejšie 😝
Takže nič zaujímavé, normálna sobota...
Ozaj, to prečo zas zmenili facebook? Tam na boku sú písaní priatelia, čo sú online, to sú tam aj tí, čo nechatujú? Nevieš? Ak áno, tak ma to neteší, ja si tam niekedy pozerám nejaké fotky, alebo píšem správu a akurát do toho sa niekto ozve, že chce chatovať. Doteraz ma videl, iba ak som bola na chate, no ale teraz tuším vždy 😠
torta bola výborná, ale po jednom kúsku som mala dosť.....
že, ešte že tie návštevy aj chodia.....
zajtra ideme zas k svokrovcom k obedu.....chvalabohu aspoň nemusím variť... 🙂
no ale už aj končím, lebo malá sa mi zobudila....tak asi až zajtra večer....
dobrú noc....
dobrú 🙂

no a potom kedy zaspinka?