Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahojte emanka lieky original na mig nemam lebo mi nebolo dobre odnich a malo ktore mi zaberali klasika ibalgin ale ja sa aj tak stoho musim vyspat alpu na hlavu tmu v miestnosti , ticho a klud mavam aj nevolnosti pri migrene v hlave mi busi o stosest 😠 ale uz dnes je ok,alca pekna fotka 😉 ste zlate 🙂 ummmmmmmm velky roman ste tu nepopisali, moj Mhajka prisiel zo sluzby, moja zuzu isla von , a lili hajka ja dopekam rezne, vcera unas bolo +15 na slnku presedela son dost na dvore a lili hajkala v kociku 😉 , no ale vecer -13 😠
ahojte.....no dzio aj ja sa od včera pridávam do klubu migrenóznych....dnes som u svokry celý čas prespala....dokelu ja si ani ten ibalgin nemôžem dať, ale veď aj načo aj tak mi nič nezaberá, len to tie 3 dni vydržať.... ☹
emanka ja také na FB nič nemám, ja len na chate vidím, kto je pripojený a kto nie....
inak baby, teda dobre to tu flákate......
caute uz sme doma z vikendu 😉 boli sme u svokry 😀 😀 😀
alca a ty nemáš vynovený FB?
asi nie....ale čítala som, že to každému vynovujú postupne....to bude blbé ak ma bude každý vidieť aj napriek tomu, že budem mať chat vypnutý.... 😒
klara a ako bolo? 🙂 a ty si neni na FB?
Ahojte,
ste si vcera vsimli,ktore ktore boli na FB,ze tam vladol niejaky hacker? V albume si pri fotke bolo napisane namiesto vloz do profilu, napisane jebni to do profilu 🙂 ( prepacte za vyraz ) 😀
Ja tiez nemam nivy FB, ale niekedy mi vypise ze nemam v profile nic,vobec nic.
Ja som dnes piekla tiez kolacik, jablckovy.
tak to som si teda nevšimla.....taký jabĺčkový koláčik by som si veru dala.... 🙂 jablkové pyté mňam.....
alebo pité?
Alca,no to by som ajja rada vedela,niekto pise pyte,niekto pite 😀
baby, ten špenátový príkrm, čo kupujte, je len čisto špenátový? lebo práve objednávam cez net a je tam zatiaľ len špenátový so syrom....a čo sa týka mäsa, aj tam sa dodržujú tie 2-3 dňové rozostupy, alebo tam sa alergia nevyskytuje....
Alca,mne za zda ze ten spenat je spenat-zemiak. So syrom som este nevidela
ďakujem, tak budem pozerať ďalej
áá je tu aj špenát so zemiakmi
Na akej stranke pozeras?
mojalekaren
myslíš, že môžem malej objednať ryžovú kašu mliečnu od Nutrilonu? Aj doteraz sme mali síce mliečnu, ale tá bola z dojčenského mlieka....a je písaná od uk4m
Podla mna ano 🙂 ryza je zdrava,kup si a vyskusas a uvidis
snažím sa tu nakúpiť vo veľkom, lebo aj s poštovným je to výhodné....
Ano,ja som takto prikrmy este nekupovala,v tescu mame stale niejake akcie :D
no len ja sa nemám kedy dostať do mesta a takto to idem riešiť prvý krát
Tak potom daj vediet ako si bola spokojna 😉 idem spat dobruuuuuu 😉
dobrúú
No parada,uz len to mi chybalo, seklo ma v krizoch................ 😖 este ze manzel je uz spat z nemecka,inak neviem neviem ako by som sa dostala do skolky s dvomi detmi 😢 😢 😢 😢
Ahojte 🙂
Ako sa máte? Zatiaľ som vás nečítala, možno neskôr, keď bude viac času.
Pred chvíľou sme sa vrátili z vyšetrenia, boli sme na krvný obraz so Šimonom. zas sa mu vrátil do pusiny soor...na nervy, už je to 3-krát. Genciánka nepomáha,a vraj sa už ani nepoužíva, lebo sa prišlo na to, že je rakovinotvorná... 😠 mňa z toho nášho dr. raz porazíííí...mám si pýtať nejaký diflucan...neviem presný názov...
V Tatrách bolo super....odporúčam každému...potom tu dám zopár fotiek... 😉
jéééj kamilecka...to je teda blbé...
tak dopraj si kľud na posteli a manžel aj s deťmi nech ťa obskakujú... 😉
ahoj zuzi......vydovolenkovaná? tááák ti závidím..... 🙂
no ani nemusíš ísť ďaleko dozadu, lebo cez víkend tu bolo totál mŕtvo....čakali sme na teba... 😉
to s tou genciánkoou je fakt dobré.....no asi to ešte veľa doktorov nevie....ti poviem, že lekárnici ti vedia niekedy lepšie poradiť než samotní lekári.
a kde ste....veď víkend už skončil...... 😨
emanka a ty si tu ani večer nebola.... 😝
ešte nemáte abstinenčné príznaky? 😒
toto nemyslite vážne.....kde ste?
myslíte, že je nebezpečné rozškrabnutie šošovice?
no nazdar ženy 🙂
nejak nemám čas...alca, jasné, kúp tú ryžovú kašu, je dobrá a zdravá, my sme iba tú jedli a potom už s lepkom...
kami, nezávidím tie kríže 😒
alca, vraj je rozškrabnutie nenezpečné, mne sa to stalo už párkrát, dokonca do krvi a žijem, záleží na tom ako veľmi...
no a idem dať leuše kašu, ozaaaaaaj, keď ju spomínam, včera jej vyšli horné 2 zuby, jedna jednota, jedna dvojka a asi zajtra už budú aj ďalšie 2 vonku 😀 😀

hmmmmm, klobúk dolu, naša téme na konci druhej strany a posledný môj príspevok zo včera 😕 😝