Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
klára, aj ja som mala klokanku, aj mám, ale nepoužívam ju...kúpila som ju, keď mala malá blbé obdobie, ale to prešlo a vôbec ju nepotrebujem...a už ani nebudem potrebovať, keďže je tuším do 9kg, čo už malá za chvíľu bude mať 🙂
Emanka ano uvidim 🙂 snad bude dobre.
klára, veď aj to je úspech...s tým spinkaním, musíš byť trpezlivá a stále skúšať 😉
emanka ja mam takyto ergo nosic...je to super...tesim sa ked bude maly zacinat chodit...ked uz nebude vladat budem ho takto nosit...a tesim sa hlavne preto ze uz bude aj leto hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa....zimu neznasam 😝 😝 😝 http://www.ergobabycarrier.com/gallery/
emanka neboj skusam...ked sa podarilo cez den musi sa aj na noc...len musim byt silna bo ma ide porazit ked nechce zaspat 😀 😀 😀
baby, keď chytíte drobcov za ručičky, tak sa vám dávajú hneď do stoja, alebo do sedu? Tuším, v 6.mesiaci sa dávajú hneď do stoja, ale naša Lea to nerobí, do sedu sa pritiahne pekne...a teraz som ju začala stavať na nožičky, tak, že ju chytím pod pazuchy, ale ona má tie nohy ako handrová bábika, nie a nie na nich stáť...mám to skúšať? mala by to už vedieť?
Emanka mne sa taha do sedu a potom do stoja.
klára, super je ten ergonosič, dobré je, že ho môžeš mať aj vpredu aj vzadu....do koľko je kg? a koľko stál?
no vidíš, kamilecka, ja som to vedela, že už sa má ťahať do stoja...a keď ju držíš za ruky, alebo pod pazuchami, tak sa udrží na tých nožičkách?
je do 20 kg ale vraj udrzi aj 25kg...dostala som ho ako darcek k vianociam, inak su dost drahe, my sme to nasli na http://www.nosime.sk/kategoria33-ergo. Keby som si ho ale mala sama kupovat nedala by som tolko.
Drzim ju za ruky,teda ona sa ma drzi ako drak,dam jej ruky a ona sa chyti a uz sa taha do sedu a potom do stoja.
Ked ju niekedy mam na rukach ale s nou sedim tak sa s nohami odraza od mojich stehien,akoby hopsala.
klari, ale je super...možno ho v lete aj ja kúpim, ale musím si to premyslieť, či ho vôbec využijem... 😉
kamilecka, moja to vôbec nerobí, ako keby nemala žiadne svaly na nožičkách a pritom už od 3.mes.neustále nimi kope ako o dušu....musím sa spýtať dr., možno mi poradí nejaké cviky, alebo ja neviem, čo..
aj moja tak hopsa, ja hovorím, že sa pučí 😉
emanka, mali sme Trojkráľový koncert v kostolíku, pekný...taký folklórny, pastieri, deťúrence, vinšovníci a tak
Klara gratulujem, no u nás stále rovnako ☹ ak nie ešte horšie...na dnes to zapichnem a ideme spať...na polhodinu zas 😠
Emanka neskusala si niejake hopsadlo? Mozno sa jej zapaci a zacne sa odrazat.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=2484562
Mame toto tigrikove a ked bol syn mensi tak sa v nom vedel navystrajat 🙂
no to ma nenapadlo, s tým hopsadlom...oplatí sa to ešte kupovať?
Kebyže ju dávam už skôr na tie nôžky, tak sa na nich hádam aj udrží, ale mňa to napadlo asi pred týždňom, krava som...a vôbec mi nedošlo, že sa ani neťahá na nožičky, ale len do sedu...
a to hopsadlo máte upevnené v stene?
To je na zarubnu,je tam taky velky hak,dost tazko sa to tam dava,ale aspon mam istotu ze to drzi. Je to do niejakej vahy myslim 11kg takze vyuzijes podla mna dlhsie.
tu je aj popis
klára, bola som zapnúť umývačku, dnes som na ňu nejak zabudla 😀
inak, zajtra ideme k dr. s chorobou, takže nebude čas sa na to spýtať, na tie nožičky, ale 13.1. máme poradňu, tak som zvedavá, čo mi povie 😒
no kamilecka, super to vyzerá...asi to aj kúpim, ešte porozmýšľam, ale verím, že malej by sa tam veľmi páčilo 😀
Ano skus sa opytat na to Dr. mozno ze jej spravi aj niejake tie prehmaty co dr zvyknu s nozkami robit 😀
veru, to bude najlepšie....ale ďakujem ti, kamilecka, za rady a info 😉
na dnes musím končiť, ešte si idem obočie trhať a nechty ostrihať, ráno nebude čas.... 😝
Tak dobrú noc, "vidíme sa" zajtra 😉 😉 😉
Brééé ránko...no ja musím napísať....možno nič zaujímavé, ale ja so z toho nemohla...malá ešte spala a tak som si išla umyť vlasy a keď som sa vrátila dáma si bola na brušku, ruky pod hlavičkou a táák si ležala a kukala a ani sa nepohla. Vydržala tak polhodinu...no ja som z nej bola hotová..... 😀
Prajem Vám krááásny dnííík (aj keď to tak teraz nevyzerá 😖 )
ahoj alca...teda to muselo byť kráááásne...môj drobec to ešte vôbec nerobí, nevie sa ešte sám pretočiť na bruško a naopak ☹ a to už o 8 dní máme 6 mesiacov...
alca - fotky krááásnučké 😉 má nádherné očká - tiež neviem odhadnúť na koho z vás sa podobá viac 🙂 aaale to je jedno, hlavne nech vám robí radosť 😉
babenky všimla som si, že ste sa včera bavili o chlapcoch a o predkožkách 😉 no ja vám rozpoviem moju nemilú skúsenosť s naším pediatrom: malý mal ani nie 2 mesiace, ked v poradni pri bežnej prehliadke mu náš "milý" dr. išiel preťahovať pipíka- on mu to urobil táááák nasilu a bezcitne- malý mi reval odušu a ono mu to tam aj začalo krvácať...hroznéééé Potom mal pipíka opuchnutého a tak sme leteli na urologiu- lekár tam len prevrátil oči nad počínaním nášho pediatra, predpísal nám framikoin a kázal odteraz pravidelne chodiť na kontroly a preťahovať pipíka aby mu tam nevznikli zrasty 😢 No hrôza, nechápem, čo to napadlo nášho dr, a mimochodom nemal ani sterilné rukavice ani si predtým neumyl ruky!!!
Takže odvtedy ja malému vždy pri kúpaní preťahujem - ale len pokiaľ sa to dá 😒
reagujem tiež na to stavanie sa na nožičky: " čoooo??" no môj drobec sa len posadí, keď ho chytím za rúčky- to asi tiež nieje dobre, že? On sa mi na nožičkách vôbec neudrží, tiež ich má ako handrová bábika 😕 no ja len pozerám aké sú druhé bábätká šikovné a oči očím 😕 😕 😕 ale keď bude taký ako starší syn, také drievko...už som to tu písala on sa mi naučil skákať na dvoch nohách asi ako 3 ročný a na jednej v 5-tich rokoch... 😅 Ani teraz nieje nejaký športový typ, skôr taký citlivý a spokojný-to som ale rada 😉
dnes som bola s malým u lekára, takže berieme antibiot. má perfektne zapálené hrdlo a hrozný kašeľ ☹
stavať na nožičky? a nie je to priskoro? veď drobcom zničíte chrbtice....najskôr sa má dať bábätko na štyri, potom sadnúť a až nakoniec na nožičky....
no..máš pravdu- malo by to takto ozaj byť...ja len reagujem na to ako sa tu baby bavili o tých nožičkách 😉
ozaj pridala som do albumu nejaké nové foto...-je tam trošku aj moja maličkosť 😉 môžete nakuknúť ak chcete
no kuknem 🙂
malý sa mi páve zobudil tak utekám...zatiaľ pa, možno večer- prídeš tu ?
no zlatá rodinka....na tom brušku je úplne najkrajší....ani ja tu nebudem dlho, bo zachvíľu by mala prísť sesternica na návštevu a potom idem k svokre....tak tiež tu budem až večer...

v spinkani som chcela napisat 😀 😀 😀