Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
blazka aj ty pecies torty?
alca, vy máte za chvíľu výmesačník, že? kedy? 10-teho?
klára, musíš sa naučiť jeho reč 😀 ale nie, viem, že je to o nervy, neboj, za chvíľu to prejde 😉
zuzi tak o rukach mi hovor ja na to uz pouzivam calciovu mast 😝 😝 😝
klara...k tým tortám...obdivujem ťa, asi by som to nezvládla, a už vôbec nie po nociach... 😝
no, práve, ja už ani neviem, čo na tie moje drsniaky mám použiť... 😖
zuzi ked su dobre noci tak sa to da...o dva tyzdne idem robit sachovnicovu.. 😉 😉 😉
zuzi, aj ja mám suché ruky, z umývania...používam indulonu a teraz mám taký kamilkový krém, ten je super...
klara náš malý je nezbedníček sám o sebe........veru nekojím takže cvičiť začať môžem ale diéta musí byť som tlstá jak prasa pred porážkou .......minule mi mm povedal že uhni veľryba - skoro som ho zabila 😖
emanka štrúdel jablkový som robila ja osobne, naťahovaná štrúdla len sa mi trochen otvorila ale čo už 😕
alca tak držím palce, my tiež začneme s mäskom nejak vo štvrtok teraz ešte dojedáme cviklu a veeeeeeeeeľmi chutí s mrkvičkou, petržlenom a zemiakom 😝
klara....tak ak sa podarí, zas tu z nej hoď foto...držím päste....a čo na to tvoje nočné pečenie hovorí manžel?
blazka... 😀 😀 😀 veľryba... 😀
emanka indulona je super, len nemám rada ten mastný pocit potom, všetko čo pochytám, ostane mastné.... 😝
zuzka, fotky si dávala na fb? pozerám, že tu ich nemáš...
emanka...práve sa s nimi hrám na picniku....o chvíľu ich sem hodím... 😉
emanka akú polievočku? nepostrehla som......
zuzaku tak teraz riešim ten problém že si stále mastím ruky ale presne - stále niečo umývam a tak sa koža ani nestačí regenerovať 😖
klara toto bola moja prvá torta a vraj ušla - u nás piekol torty vždy tatino - mamina tá nebola na koláče a torty už vôbec nie
nočné pečenie skončilo, ja milujem spánok a pečenie nehorázne vyčerpáva 😖 narobíš sa jak kôň a zožerú to za desať minút.......keby ťa aspoň tak dlho chválili ako si to piekla ale to nieeeeeeeeee
zuzkaku tak ja som si namastila indulonou a malému som vychcala mlieko na dlážku no tak odvtedy uvažujem či ideme papať alebo nie.......
zuzi mojmu muzovi sa to paci, on lubi sladke len ked peciem pre niekoho nemoze si dat a to uz je horsie 😀 😀 😀
klara...no jasné, ktorý muž by nemal rád sladké, že? Ja keby som tu po nociach kuchtila asi by ma môj m vysťahoval na terasu... 😝
😀 😀 😀 blazka cista pravda 😉 😉 😉
zuzka ja používam olivovú induolonu....ani nechtíková nie je maž taká mastná...
no hej pol roka, ako ten čas len ubehol.....bolo to také nepohyblivé mrňe a teraz mi tu behá za zadkom.
čo sa týka toho mäsa som sa aj pred tým pýtala, či aj na to môže byť alergia, alebo tam netreba dodržiavať tie rozostupy. a či môžem s mäsom skúšať aj novú zeleninku
tak dievčatá idem ja nachystať vaňu lebo tento môj medveď krpatý hučí a vrieska, škrieka.........teraz sa ma spýtal mm či nemá náhodou dieťa džavotať lebo toto je krik leva čo robí náš syn 😀 tak idem ho skľudniť teplou vaňou lebo toto naše zviera je nehorázne živé a hlučné, starý už pustil telku na 30-tku - jak dôchodca 😖
blažka, taká jednoduchá polievka...osmahneš na troške oleja brokolicu, podleješ vodou a varíš. Potom rozmixuješ, ja som dala aj petržleňovú vňať a tesne pred jedením som jej tam dala trošku UM, bolo to dobré, sladučké, len malej to nechutilo 😠 no a do našej som ešte pridala soľ, vegetu, maslo a mlieko....a my sme to jedli s takými tými koliečkami opraženými, bake rolls sa to volá, má to rôzne príchute, no je to namiesto opečeného chleba...
alci....ja som mäso začala dávať hne´d č dni po sebe.....no až potom som sa ja múdra dočítala, že mäsko treba dávať najprv len 1-krát do týždňa a postupne dávky zvyšovať aby to bolo aj 6 krát týždenne...
Myslím, že spolu aj s mäsom môžeš dávať nové druhy zeleniny...
to č dni....znamená 4 dni... 😀
blažka 😀 😀
alca, mäso zavádza každý inak, ja som to robila podľa môjho zdroja a tam píšu, že najskôr dať mäso v jeden deň v týždni, na druhý týždeň dať 2 dni, na tretí týždeň 3 dni a tak ďalej...ja som dala pondelok, na ďalší týždeň pondelok a vo štvrtok, na ďalší pondelok, štvrtok a nedeľa, a tak ďalej až po 6 krát za týždeň a na siedmy deň uvarený žĺtok namiesto mäsa...
zuzi 😀 dík za vysvetlenie - 4-č 😀
zuzi a aku este zeleninu mozem skusat?
no díky zuzka, to som nevedela, že raz týždenne....
tak tak, ako píše emanka... 🙂
bože, pozerám na svoj pas a lea už má 8 mes aj 3 týždne 😲 😲 😲 fúha, za chvíľu 9 mesiacov 😕
už som si začala dobré rady normálne ukladať
klara...ja som zatiaľ dávala: zemiak, mrkva, karfiol, brokolica, špenát, petržlen...môžeš aj kaleráb, cviklu tekvicu....dávala som už aj ryžu rozmixovanú na kašu spolu s Um, videlo sa mi, že takmer každý deń má zemiak, tak som mu to chcela trošku obmeniť....
alca 😀 a kde si ich ukladáš?
klára, môžeš ešte aj pór, hrášok, kukuricu, cukinu...

baby....poslednú dobu mám hrozne suché ruky...také skoro až drsné....to mám z toľkého umývania, aj ich krémujem, ale čo z toho keď každú chvíľu niečo umývam...aj vy niekto máte podobný problém? 😒