icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
8. feb 2010

baby....poslednú dobu mám hrozne suché ruky...také skoro až drsné....to mám z toľkého umývania, aj ich krémujem, ale čo z toho keď každú chvíľu niečo umývam...aj vy niekto máte podobný problém? 😒

klara_klara
autor
8. feb 2010

blazka aj ty pecies torty?

emanka
8. feb 2010

alca, vy máte za chvíľu výmesačník, že? kedy? 10-teho?

klára, musíš sa naučiť jeho reč 😀 ale nie, viem, že je to o nervy, neboj, za chvíľu to prejde 😉

klara_klara
autor
8. feb 2010

zuzi tak o rukach mi hovor ja na to uz pouzivam calciovu mast 😝 😝 😝

zuzkaku
8. feb 2010

klara...k tým tortám...obdivujem ťa, asi by som to nezvládla, a už vôbec nie po nociach... 😝

zuzkaku
8. feb 2010

no, práve, ja už ani neviem, čo na tie moje drsniaky mám použiť... 😖

klara_klara
autor
8. feb 2010

zuzi ked su dobre noci tak sa to da...o dva tyzdne idem robit sachovnicovu.. 😉 😉 😉

emanka
8. feb 2010

zuzi, aj ja mám suché ruky, z umývania...používam indulonu a teraz mám taký kamilkový krém, ten je super...

blazka24
8. feb 2010

klara náš malý je nezbedníček sám o sebe........veru nekojím takže cvičiť začať môžem ale diéta musí byť som tlstá jak prasa pred porážkou .......minule mi mm povedal že uhni veľryba - skoro som ho zabila 😖

emanka štrúdel jablkový som robila ja osobne, naťahovaná štrúdla len sa mi trochen otvorila ale čo už 😕

alca tak držím palce, my tiež začneme s mäskom nejak vo štvrtok teraz ešte dojedáme cviklu a veeeeeeeeeľmi chutí s mrkvičkou, petržlenom a zemiakom 😝

zuzkaku
8. feb 2010

klara....tak ak sa podarí, zas tu z nej hoď foto...držím päste....a čo na to tvoje nočné pečenie hovorí manžel?

blazka... 😀 😀 😀 veľryba... 😀

emanka indulona je super, len nemám rada ten mastný pocit potom, všetko čo pochytám, ostane mastné.... 😝

emanka
8. feb 2010

zuzka, fotky si dávala na fb? pozerám, že tu ich nemáš...

zuzkaku
8. feb 2010

emanka...práve sa s nimi hrám na picniku....o chvíľu ich sem hodím... 😉

blazka24
8. feb 2010

emanka akú polievočku? nepostrehla som......

zuzaku tak teraz riešim ten problém že si stále mastím ruky ale presne - stále niečo umývam a tak sa koža ani nestačí regenerovať 😖

klara toto bola moja prvá torta a vraj ušla - u nás piekol torty vždy tatino - mamina tá nebola na koláče a torty už vôbec nie
nočné pečenie skončilo, ja milujem spánok a pečenie nehorázne vyčerpáva 😖 narobíš sa jak kôň a zožerú to za desať minút.......keby ťa aspoň tak dlho chválili ako si to piekla ale to nieeeeeeeeee

zuzkaku tak ja som si namastila indulonou a malému som vychcala mlieko na dlážku no tak odvtedy uvažujem či ideme papať alebo nie.......

klara_klara
autor
8. feb 2010

zuzi mojmu muzovi sa to paci, on lubi sladke len ked peciem pre niekoho nemoze si dat a to uz je horsie 😀 😀 😀

zuzkaku
8. feb 2010

klara...no jasné, ktorý muž by nemal rád sladké, že? Ja keby som tu po nociach kuchtila asi by ma môj m vysťahoval na terasu... 😝

klara_klara
autor
8. feb 2010

😀 😀 😀 blazka cista pravda 😉 😉 😉

alca85
8. feb 2010

zuzka ja používam olivovú induolonu....ani nechtíková nie je maž taká mastná...
no hej pol roka, ako ten čas len ubehol.....bolo to také nepohyblivé mrňe a teraz mi tu behá za zadkom.
čo sa týka toho mäsa som sa aj pred tým pýtala, či aj na to môže byť alergia, alebo tam netreba dodržiavať tie rozostupy. a či môžem s mäsom skúšať aj novú zeleninku

blazka24
8. feb 2010

tak dievčatá idem ja nachystať vaňu lebo tento môj medveď krpatý hučí a vrieska, škrieka.........teraz sa ma spýtal mm či nemá náhodou dieťa džavotať lebo toto je krik leva čo robí náš syn 😀 tak idem ho skľudniť teplou vaňou lebo toto naše zviera je nehorázne živé a hlučné, starý už pustil telku na 30-tku - jak dôchodca 😖

emanka
8. feb 2010

blažka, taká jednoduchá polievka...osmahneš na troške oleja brokolicu, podleješ vodou a varíš. Potom rozmixuješ, ja som dala aj petržleňovú vňať a tesne pred jedením som jej tam dala trošku UM, bolo to dobré, sladučké, len malej to nechutilo 😠 no a do našej som ešte pridala soľ, vegetu, maslo a mlieko....a my sme to jedli s takými tými koliečkami opraženými, bake rolls sa to volá, má to rôzne príchute, no je to namiesto opečeného chleba...

zuzkaku
8. feb 2010

alci....ja som mäso začala dávať hne´d č dni po sebe.....no až potom som sa ja múdra dočítala, že mäsko treba dávať najprv len 1-krát do týždňa a postupne dávky zvyšovať aby to bolo aj 6 krát týždenne...
Myslím, že spolu aj s mäsom môžeš dávať nové druhy zeleniny...

zuzkaku
8. feb 2010

to č dni....znamená 4 dni... 😀

emanka
8. feb 2010

blažka 😀 😀
alca, mäso zavádza každý inak, ja som to robila podľa môjho zdroja a tam píšu, že najskôr dať mäso v jeden deň v týždni, na druhý týždeň dať 2 dni, na tretí týždeň 3 dni a tak ďalej...ja som dala pondelok, na ďalší týždeň pondelok a vo štvrtok, na ďalší pondelok, štvrtok a nedeľa, a tak ďalej až po 6 krát za týždeň a na siedmy deň uvarený žĺtok namiesto mäsa...

emanka
8. feb 2010

zuzi 😀 dík za vysvetlenie - 4-č 😀

klara_klara
autor
8. feb 2010

zuzi a aku este zeleninu mozem skusat?

alca85
8. feb 2010

no díky zuzka, to som nevedela, že raz týždenne....

zuzkaku
8. feb 2010

tak tak, ako píše emanka... 🙂

emanka
8. feb 2010

bože, pozerám na svoj pas a lea už má 8 mes aj 3 týždne 😲 😲 😲 fúha, za chvíľu 9 mesiacov 😕

alca85
8. feb 2010

už som si začala dobré rady normálne ukladať

zuzkaku
8. feb 2010

klara...ja som zatiaľ dávala: zemiak, mrkva, karfiol, brokolica, špenát, petržlen...môžeš aj kaleráb, cviklu tekvicu....dávala som už aj ryžu rozmixovanú na kašu spolu s Um, videlo sa mi, že takmer každý deń má zemiak, tak som mu to chcela trošku obmeniť....

emanka
8. feb 2010

alca 😀 a kde si ich ukladáš?

klára, môžeš ešte aj pór, hrášok, kukuricu, cukinu...