icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

voskovka
8. feb 2010

alca-malej dobru chuť🙂

emanka
8. feb 2010

voski, dobre si urobila...aj u mňa sa to nakopilo a včera som tu hučala ako nepríčetná....oni si myslia, že to je samozrejmosť, že sa staráme o deti, ale čo keby sme mi vypadli z domu, tak ako oni a o nič sa nestarali? čo by potom povedali? voski, to jak Maťo, teda nie vždy, ale prišiel z roboty, ľahol si na hodinku, dal si kávu a išiel zakúriť psom, tam sa samozrejme zdržal aj hodinu a pol, potom prišiel, 10 min s Leou, najedol sa a zas išel dať psom žrať, pozametať im, vyprášiť deky a prišiel o 22-hej, no a potom mi vyčíta, že ja som na PC, hrôza!!! No ale dnes je úplne zmenený a dúfam, že si všetko uvedomil...dúfam voski, že aj u vás to tak bude 😉 😉

Zuzka, krásne fotky máš! Ako sa páčilo Tomimu lyžovanie?

Inak, také koleso ako tam má Tomáško, tak má aj Lea, len je obrázkové a vnútri sa sedí a má na ňom našité hocijaké hračky šuštiace a pískacie....super to je a hlavne je v bezpečí a ja môžem niečo porobiť...

emanka
8. feb 2010

kami, ahoj 😉 ono je toho viac, čo som nenapísala, no ale to všetci dobre vieme, čo obnáša starostlivosť o bábo, teda nie všetci, ale všetky, no a ty kami, dvojnásobne, staráš sa o 2 deti, muž chodí na týždňovky, ty musíš byť asi tiež už unavená....

voskovka
8. feb 2010

ok,pokladiky.idem hajde...lebo pevne verim že adamko čo chvila vstane a bude bububu....takže potom zajtra sladke sniky a detičky nech spinkaju...

emanka
8. feb 2010

ok, voski, dobrúúú a drž sa!

kamilecka
8. feb 2010

Emanka u nas to bolo podobne ked sa narodil davidko, mm chodi na bedminton,kade tade a ja som bola rada ze prisiel domov a mi pomohol,ale nie on si hral hry na pc ......vsetko sa zmenilo ked ho poslali na 4,5 mesiaca do nemecka,tam si uvedomil ze co ma doma....teraz mi velmi pomaha,stara sa,zehli,nakupuje,okna mi poumyva s detmi sa zahra..........takze podla mna ked nieje sebec tak si uvedomi co ma doma a vrati sa.

kamilecka
8. feb 2010

Vosky drzkaj sa,bude dobre uvidis.

emanka
8. feb 2010

no tuším to nemá alebo nemal nikto ľahké....tí chlapi sa asi nevedia hneď stotožniť s tým, že už majú rodinu, že nie je už len ja, ja, ja, ale my...

alca85
8. feb 2010

voski aj ja držím všetky palčeky, aby sa uvedomil....
no kami o žehlení a umývaní okien môžem len snívať....ale nákupy, riady to s ním môžem rátať a niekedy mi dokonca aj prádlo vyvesí, ale to pre istotu po ňom ani kontrolovať nejdem, lebo by som to musela vešať odznova 😅

emanka
8. feb 2010

alca, to aj Maťo nakúpi, uprace čo -to a tiež operie a povešá, no ale keď skladá malej veci, tak to musím po ňom skladať znovu, a dá jej ich do komody úplne na iné miesto a ja to potom hľadám....sú veci, ktoré si radšej robím sama, lebo on nevie ako na to 😒
a čo si písala, že si ju zobral dnes Maroš na 20 minút, ja na to mám iba nervy, Lea sa pekne hrá sama, ja mám chvíľu kľudu, on príde a prihovorí sa jej, ona sa rehoce, je rada, že sa jej niekto venuje a on hneď zmizne, no a samozrejme Lea už nechce byť sama a ja mám po kľude 😠 😠

kamilecka
8. feb 2010

Alca na riady mame umyvacku 😀

Inac zeinky,ved sa musime trochu aj pochvalit,ake sme sikovne, ja som raz sla vybavovat niejake papiere a nechala manzela doma s dvomi detmi cca2 hodinky 🙂 prisla som domov a totalny bordel,hracky vsade po zemi,taniere ppo stole ........ 🙂 tak vidite ake sme sikovne ze aj deti,aj navarit,aj popratat,aj vyprat, aj povesat...... sme proste UZASNEEE 😉

alca85
8. feb 2010

no to hej, hlavne keď upretujeme len pred príchodom návštevy, že? 😀 😝

alca85
8. feb 2010

kamilecka ty provokatérka... 😠

emanka
8. feb 2010

no kami, to je pravda....dnes ráno si Maťo zobral malú a ja som spala do 12-tej 🙂 no ale on nič neurobil, ja už ráno vyberám umývačku (aj my máme, chvalabohu za ňu), naložím špinavý riad, upracem komplet kuchyňu, hračky, dám prať...no je toho veľa a dnes ráno tu bolo ako po výbuchu, hlavne, že on vysmiaty, ako mi bohovsky pomohol...no ale za to pomohol, dobre som sa vyspala 😉

emanka
8. feb 2010

ali, to je pravda, väčšie upratovanie pred príchodom návštevy 😀 😀

alca85
8. feb 2010

no ukladanie vecí by som naneho teda nenechala....veď to už mám len nervy keď schováva riady a šálky dá úplne inak ako ich dávam ja....no uznajte 😝

alca85
8. feb 2010

inak kde je veronika

emanka
8. feb 2010

alca 😀 😀 😀 to aj Maťo, tí chlapi sú tuším všetci rovnakí...šálky dá tam, kde sú poháre a ani to poriadne neuloží...a tiež malé lyžičky tam iba hodí a neuloží ich, aby išli jedným smerom...

alca85
8. feb 2010

no hrôza.... 😀

emanka
8. feb 2010

😀 😀 veru hrôza

neviem, kde je Veronika, v sobotu mali oslavu manželových narodenín a odvtedy tu nebola, teda naposledy tu bola v piatok večer...ktovie, možno nemá čas...

alca85
8. feb 2010

alebo ešte dospáva opicu......nebola to ona v tých TN?

emanka
8. feb 2010

ani speváčka tu dnes nebola, včera si už nepamätám, ale tuším nie....a stlu tiež, tá mala chrípku, ale už je asi zdravá...no a potom ešte tie nové, pamätám si jedine desszi...no ali, my 2 to tu držíme pri živote 😲

alca85
8. feb 2010

ale som hnusná....alena hanbi sa fuj...... 😔

emanka
8. feb 2010

😀 😀 možno to aj bola ona 😀

emanka
8. feb 2010

veru, hanbi sa 😀

alca85
8. feb 2010

kamilecka to už tuším zabalila a asi sa poberiem aj ja, lebo inak malá nezaspí......tak dobrú noc...

emanka
8. feb 2010

idem aj ja, dobrú noc... 🙂 zajtra prídem asi až večer, uvidím 😉

dzio2
9. feb 2010

ahojte mame sa fajn emanka som rada ze polievka chutila taku dobru naladu som mala az som nekukla temu toto musite vidiet , tak som kukla a teraz sa rozculujem a placem ja som strasne citliva ked ide o deti

kamilecka
9. feb 2010

Ahojte,ja som zaspala na gauci a v takej polohe ze som sa potom ledva preniesla do spalne,cely chrbat mi stuhol a krize boleli este viac.
Citam ze my sme sa tu nasli 😀 ja tiez nemam rada ak mi dava veci tam kde nemaju byt,alebo opacne......Moj MM si na to uz zvykol ze som taka ze chcem mat vsetko na svojom mieste,ked ma ma uz dost tak mi povie: ty jedna Monika 😀 ( ta z priatelov ),vie ze to nemam rada ked mi tak povie,lebo ja AZ taka niesom 😀 😀 😀 😀 😀

Dnes ma Davidko v skolke karneval,tak som zvedava ako sa mu bude pacit 🙂

Dzio tak sa vola ta tema,ze toto muste vidiet?

Mrknite na toto:

http://www.ct24.cz/domaci/80294-miminka-se-uci-...

voskovka
9. feb 2010

kamilečka-sarah všetko naj naj-k 7mesiačikom... 😉