Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no tak sa podarilo- jedna fotka je tam 😀 zatial, na viac nemám momentálne povolenie...
emanka- no pekne, proste chlapi... len chytré reči, ale skutek utek... 😉 no a príhoda nemá chybu 😀
zuzi- no tak v tatrách muselo byť super... 😵 😵 😵
jeeej, Veronika, krásnučké dcérky máš, okaté obidve...Miška má veľmi pekné oči aj vlásky, pekne ostrihané...no a Laurike pochválim vlásky až neskôr, keď dorastú 😉
emanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 a 😀 😀 😀 ale dávaš Maťovi zabrať.....a on nie je cez deň v obchode?
no a stým okenárom, ty si iná popleta..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aj ja som tak rozmýšľala, ale naopak......ze Maroš by ma doviezol do TN a odtiaľ by som išla s tebou......no ale asi nie.....jedna z nás si bude musieť do leta urobiť vodičák 😕 😅
emanka- ďakujem, po maminke... 😀
ja mám vodičák... vyzdvihnem najprv jednu potom druhú a môžme ísť 😉
alca, ja sa chystám na vodičák 😉 no ale keď nás berie Veronika, tak pohoda, ale to by si musela mať nejakú dodávku, predsa len 3 ženské, 4 deti, to nie je sranda 😝
No a teraz je v obchode brigádnik, takže Maťo funguje, len už nevládze...ale vo štvrtok pôjdem asi ja do obchodu a ešte len to bude Maťo vidieť, nonstop s ňou...ja teraz aj jedlo pripravujem, lebo on nevie čo a kedy jej má dať...tak som zvedavá ako to dopadne...za chvíľu padne na hubu 😝
Veronika, ty máš také veľké oči? no ale Miška je fakt krásna, teda jasné, že aj Laurika, ale ona sa ešte pomení...
Baby, fakt by sme mohli ísť spolu na tú dovolenku, ja som za.
emanka- no dodávku teda nemám... do kelu... budeme to musieť inak poriešiť... 😎
som chcela napísať aby si toho Maťa trochu pošetrila, ale prečo, no nie? Ja tiež pri prvej možnej príležitosti zdrhnem a nech si to drahý užije
😅 😝
a oči mám také väčšie, aj mm, ale nie až také. Miška má ozaj veľké okále. Neskôr hádam dám aj ďalšie fotky, keď bola v Laurynom veku, mala okále na pol hlavy... 😨
robime cajik bo nas boli brusko ozvem sa o chvilku
a kedy sa chystáš na vodičák? Pozor na to... ja som na skúškach buchla do stojaceho autobusu... od samej radosti, na konci jazdy, keď som už išla parkovať. Bola som v 4. mesiaci tehu s Laurou...
čítam dozadu že čo a tu natrafím na to video... lietajúce bábätká? No fuj ☹ Veď to je strašné, preboha, nech to čím skôr zakážu...
Veronika ten penzion Gabriel nevyzera zle...ukazem MM 😉
Emanka ....dobra sranda sa ti stala .....no boze....aspon sme sa pobavili 😀 😀 😀 Este par dni trochu viac prace pre manzela a mas vyhrate .....😉 to urcite chlapi ppomenovali zenam ze materska DOVOLENKA 😀 si myslia ze dovolenkujeme
kamilečka- v tom penzióne bola zuzka 🙂 a blahoželám k výmesačníku.
emanka- gratulujem k zúbkom 😀 no krása, Miške tiež tak vyšli, 4 naraz, asi 2 mesiace po prvých dvoch, ale iné- 2 horné- jedničky a 2 dolné- dvojky.
zuzka- ďakujem za ten návod na úpravu fotiek 🙂
emanka čo len 3 ženy, 4 deti ale ešte aj kočáre.....to bude treba mikrobus.... 😀
Veronika ty si vlastne odkiaľ...
jaj veronika máš krásne dcérky.... 🙂 🙂 🙂 staršia ti aj trošku povaruje?
klara a už si malému vysadila zeleninu?
alca- som z Popradu, na skok od zuzky, tak potom do toho mikrobusu aj zuzku vtisnem 😎
Staršia povaruje, hej. Zlatá je. Neviem čo to je súrodenecká žiarlivosť, toho som sa strašne bála. Keď sme prišli z pôrodnice domov, stále sa na malú chodila pozerať- som si myslela, že či jej niečo nechce urobiť- lebo hrala sa v izbe a keď som ja odišla do kuchyňe, Miška sa hneď dvihla a išla nenápadme do spálne... No ale asi to bola len zvedavosť. Teraz jej stále nosí hračky, robí jej ,,šašky,, aby sa smiala a tak 🙂
klara- vy ste mali tú zápchu, som čítala. My sme mali týždeň tiež, alebo možno aj viac, neviem či som už písala... Strašne som sa bála. Potom som robila trochu riedšie príkrmy a pomedzi dávala pár lyžičiek prevarenej vody. No a pár kvapiek olivového oleja do príkrmu tiež pomôže, ale keď kupujéš, tak tam by mal byť...
dnes ani Natálka nemala stolicu a to sa ešte nestalo....musím aj ja kúpiť olivový olej, len aby sa mi nestalo že tam dám 2 lyžička, no nie blazka?....a ozaj nemôže byť ten, s ktorým je natieram? 😝
noo Veronika z východu na západ, to by bola dovolenka sama o sebe.... 😀
Jaaaaj pardooon Zuzka a nie Veronika
Ale vsetky tri byvame niejako pokope 🙂 Mozeme sa stretnut v tom penzione 😀 dame stretko???
caute babky reveme jak svina...musim ist ..dnes uz asi nic...papa
Veronika, neviem, kedy vodičák, možno na jar, len neviem, či sa nebudem báť jazdiť s malou ako začiatočníčka 😝
veď ja som si tiež chcela robiť, keď som bola tehu, ale bála som sa, aby som nehavarovala, tak som sa na to vykašlala...a ty aj jazdíš?
dík za gratulácie k zúbkom, jej vyšli tieto 1,5 mes od prvých, takže skoro ako Miške...no a že oči cez pol hlavy 😀 😀 😀
alca, veru mikrobus, veď ja len keď idem na víkend k našim, tak kabele mám ako na týždeň 😀
Klára, vydrž!!!!
Inak, ten penzión Gabriel je veľmi pekný a pri Starom Smokovci, tam sme boli na dovolenke pred 2 rokmi...
No ale kebyže ideme do nejakého penziónu a všetky s malými deťmi, tak nás po 2 dňoch vyhodia 😀 😀
klara dobru....
emanka mi hovor, ja sa tiež balím jak na týždeň....
veru veru, to by skôr bodla chata... 😅
Emanka aj my sa pripajame ku zubkovej gratulacii 🙂
My sme mali stretko este v 2008 co sme porodili deticky v Maji 2007 a bolo super,boli sme v penzione v Terchovej.......nam sa velmi pacilo. Myslim si ze nieje uz problem ist niekde s detmi,do penzionov....len treba taky vybrat aby aj deticky mali co robit.
buď chata, alebo malý penzion, kde by sme boli iba my...my sme tak boli celá rodina, fotrovci, sestra s rodinou, brat s rodinou a my so psom 😀 ten penzión vlastní švagrov kamarát, tak nám to vybavil a boli sme tam sami...možno by sa to dalo vybaviť aj pre nás, nebol síce až tak pekný ako Zuzkin penzión, ale ja nie som náročná a okolie bolo krásne...len ešte ten odvoz vymyslieť 😀
jj ten odvoz....
prečo som len taká sprostá a zas som si pozrela video s tým lietaním.....ale to bola teraz iná káva a dokonca to robil dementný tatko
emanka- nejazdím sama, lebo sa bojííííím, mám zlú rodinnú skúsenosť... ☹
klara- vydrž, dobre bude. Začiatky príkrmov môžu byť aj také... ☹
alca- už to nepozeraj... ešte že tatko... no fuj, ten musí mať iný cit v rukách 😠 dovtedy to budú robiť, kým niekomu na zem nespadne... a v tom videu sa to nezdalo až také nemožné, skôr naopak...

klári, stojí to za to, mne je teraz super, starám sa aj o iné veci ako len o domácnosť a leu, Maťo chodí s ňou von a ja mám doma božské ticho a kľud a tiež idem do obchodu bez kočíka, takže je to super...vyskúšaj 😉
Koleso - pozri si zuzkine fotky z Tatier, hneď prvá alebo druhá fotka, tam je Tomáško s takým kolesom, my máme také isté, vnútri sa sedí, je to teplučké a celé je obrázkové, farebné a sú na ňom ponašívané všeliaké šuštiace a pískacie hračky...je to super, leuša tam sedí a je v bezpečí, dám jej tam hračky a hrá sa...možno ešte dnes dám fotku do albumu...