icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
9. feb 2010

si to videla? no hrôza...dúfam, že to čo najskôr zakážu.... 😢
idem papa
dobrú noc...

veronikapp
9. feb 2010

dobrú alca, aj ja už idem...

emanka
9. feb 2010

Kami, ďakujeme, k zúbkom 🙂
ten penzión, čo si dala link vyzerá pekne, aj to ihrisko pre detičky je tam super 🙂

No, Veronika, aká kočka v profile, či v pase 🙂 🙂 No a ešte poriešiť veľkosť ostatných fotiek a dať do albumu...

emanka
9. feb 2010

baby a čo takto takáto dovolenka? 😀 😀 😀

http://sk-sk.facebook.com/photo.php?pid=839098&...

zuzkaku
10. feb 2010

emanka.... 😀 beriem....takú dovolenku by bral asi každý... 😀
čo sa týka toho penzionu, kde sme boli ubytovaní, neuveríte ale bolo to super lacno... 😕 domáci bývajú hore v podkroví a dá sa s nimi rozumne dohodnúť. Nás vyšla noc v apartmáne na 50 eur... 😕 paráda....
Nuž a nieje to zlý nápad na spoločnú dovolenku...možno v jari alebo v lete ke´d už bude teplejšie, teraz je to s tým obliekaním na nervy...

veronika, krásnučké deti máš, Miška je kočka........ 😕 Aj z Laury vyrastie taká peknuľka. 🙂 podobajú sa?

emanka ešte mi prosím prezraď odkiaľ máš to super koleso?

voskovka
10. feb 2010

ahojte...ako?my stale s mm vojnova sekera.....
adamko ma dnes 7mesiačikov....

kamilecka
10. feb 2010

Ahojte

Voskovka vsetko najlepsie k 7 mesiacikom 🙂 dobiehate nas hihihhiiiii

Aj Alcinej Natalke vsetko naj k 6 mesiacikom 🙂

Voskovka neboj,prejde to ........ daj mu cas,chlapom to stale trva 🙂

alca85
10. feb 2010

ahojte...

voski gratulujem k 7. mesiačikom
kami ďakujeme....

voskovka
10. feb 2010

jéééj alca-presne všetko naj naj....k pol ročku... 😉

no neviem ako to dopadne.ked mm nezavola ani o malych ako sa maju.... 😒

alca85
10. feb 2010

som teraz pozerala ten penzion Šuštiak a ozaj pekné a aj ceny dobré....kami a aj sa tam v okolí niečo nachádza?

voskovka
10. feb 2010

čo chystate? 😕

alca85
10. feb 2010

spoločnú dovolenku a ak by to nevyšlo, tak by som na to nahovorila Maroša....

alca85
10. feb 2010

díky kami už určite viem, kam pôjdem.....som pozerala fotky a je to tam ozaj super......a nevieš ako sú vybavené tie bungalovy? To tam nepíšu

kamilecka
10. feb 2010

Alca da sa pekne pochodit po okoli, boli sme na niejakej ture,skusim najst fotky,ale uz by som tam nesla, nie komi tomu zeby bolo zle ale z kosic je to priserne dlha cesta,sli sme autom 5,5 hodin. A to sme mali len Davidka.
Voskovka ja by som nevydrzala a poslala mu sms.

kamilecka
10. feb 2010

Alca myslis tu Terchovu? Lebo tam niedu bungalovy,to je penzion a tam tam izby,kazda ma vlastnu sprchu a wc a mini kuchynku.

zuzkaku
10. feb 2010

ahojte. 🙂
alci akú dovolenku to ty chystáš? Niečo mi asi uniklo, chceš ísť len ty s Marošom a malou, alebo viacerí?
voski, aj ja blahoželám k 7 mesiacom... 🙂 budte hlavne stále zdravučkí a spokijnučkí... 😉

kamilecka ahoj 🙂

alca85
10. feb 2010

hej tú Terchovú, lebo mali tam spomenuté aj bungalovy v cenníku.

kamilecka
10. feb 2010

Mne sa zapacil ten penzion co dala Zuzka,nieje to az tak daleko... 🙂

Zuzka Ahoj 🙂

zuzkaku
10. feb 2010

alci máš Ip

alca85
10. feb 2010

no veď to...čo nie je ďaleko pre vás východniarov, je ďaleko pre nás západniarov....musíme vybrať presný stred 😀

ahoj zuzka...pozrela som si video...malinký..ešte sa nič nepolepšilo v tom zdvíhaní?
no ja by som bola za spoločnú dovolenku, ale ten penzion, čo hodila kamilecka sa mi hrozne páči a rada by som tam určite išla....tak keď nie s vami tak s Marošom....

kamilecka
10. feb 2010

Aj ja som za stred,najlepsie je slovensky raj 🙂

Alca najlepsie na tej terchovej je to ze pri penzione mas velky volny vybeh a dietatku sa nemoze nic stat 🙂 Maju tam mini ihrisko ale aj taky ten platovy domcek,ktory davaju na noc dnu a ked je uz vecer tak maju tam vonku krb a da sa aj vonku pod stechou schovat. Pohladam fotky

Ake video? Ci to ste nedavali tu?

zuzkaku
10. feb 2010

nie alci, stále je to s tým zdvíhaním sa na rúčky rovnaké... ☹
dokonca sa mu dnes opäť vrátula tá pleseň do pusiny...joj! 😠

alci tak spoločná dovolenka? Super nápad, ak by to bolo tak okolo leta idem tiež... 😉 na kedy to cheš naplánovať?

zuzkaku
10. feb 2010

idm nakŕmiť drobca...pa večer...dnes mám zas AJ... 😒

alca85
10. feb 2010

no najlepšie v lete, keď už aj Natálka bude staršia

kamilecka
10. feb 2010

Nasla som fotky,chcete do IP?

alca85
10. feb 2010

no hoď ak to ide

voskovka
10. feb 2010

kami a čo podla teba by som mu mala napisať???? 😕

kamilecka
10. feb 2010

Ja som niekedy velmi ustipacna ....... ja by som mu poslala ze: ak by ta to zaujimalo,deticky sa maju dobre,ale potrebuju aj otecka,ktory ich lubi a bude sa im venovat...... no neviem ja som niekedy az velmi otvorena tak napisem co si myslim aj ked ten druhy to nemusi prijat.

alca85
10. feb 2010

kami super fotky...toľko bábätiek pokope, úplna paráda.....tak vy ste tam boli aj s chlapmi....aké to bolo také stretnutie? Jaj hneď by som išla......a chlapi si rozumeli? Tí museli len ohovárať ako ich drahé polovičky presedia celé dni na koňovi... 😀

kamilecka
10. feb 2010

Alca ano aj na to dosla rec ako sme kazdu chvilku na MK 🙂 a ze len ked sa naskytne chvilka tak utekame k PC,chlapi si rozumeli,stale sa tam nasli dva traja co boli ukecani a v podstate ty rozpravali 😀 Vacsinou sme sa stretavali v skupinkach.
Bolo super,aj teraz na leto planujeme zasa stretko,ale s tym rozdielom ze uz mame kazda po 2 deticky 🙂