Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ach klara držím palce, aby vám to už konečne prešlo..... 😔
Ahoj Klara, neboj to prejde,chce to cas. My sme tiez mali tazsiu noc,Davidko sa nam zobudil s placom,zobudil aj Sariku,ta tiez zacala plakat,potom Davidko zaspal ale Sarika uz nie,tak som s nou sla do obyvacky......po hodinke sme zaspali na gauci.
baby, aj my sme mali planú noc, neviem z čoho, možno zúbky a možno aj trocha hlieniky zatekajú....už od 5.00 som v podstate len tak driemala 😢 ach kedy sa ja vyspím. A teraz ledva som Hanku uspala a že utekám si chytro umyť vlasy a ked som mala šampón na hlave, tak počujem krik z izby...no to som už ani nemohla ísť späť ani nič, tak musela revať 😝 a Matúšovi tie hlieny stále nejdú preč...poraďte niečo, prosím
ahojte,
Zuzka, to koleso mám od sestry a neviem, kde ho kúpila. Ale je super, Lea je v ňom presne od Vianoc a ešte chvíľu vydrží....ono sa dá vyfučať, ak chceš, potom ti ho môžem poslať a keď ho doužívate, pošleš mi ho späť a ja ho dám sestre. Myslím, že Lea v ňom bude už iba 2-3 týždne, takže ho bude využívať 2 mesiace, je to obrovská výhoda, že malá sa tam kľudne hrá a je v bezpečí. Zatiaľ. Večer sem hodím fotku a uvidíš ho.
Ak ho budeš chcieť, v pohode požičiam.....za mierny poplatok 😀 😀 😀
spevi, dávaš mu niečo na vykašliavanie hlienov?
baby, ja som tiež za dovolenku niekde v strede 🙂 šalené východniarky to majú do Tatier na skok a Veronika ich má pod oknami 😕 A my aby sme sa teperili 5 hodín 😲 😝 Ale aj tak neviem, ako by sme sa niekam dostali, keďže sme bez vodičáku 😒
emanka ešte nevieme ako je na tom klara....ona je blavačka...xixixi 😕 možno má vodičák a mikrobus....čo klara?
ale ako som pozerala u kami, tak boli aj s tatinkovcami....mám ti poslať jej link do IP?
môžeš, dík.......Maťo by určite nešiel 😝
dievčatá, dnes sa mi vyhodila na pere "zima", "horúčka", herpes.....poraďte niečo účinné, čo si mám kúpiť na to, nemôžem ani malú bozkávať, nič a už sa teším, keď sa mi urobí chrasta, ako mi ju bude malá veselo strhávať 😝
skús si kúpiť tie náplaste, sú ževraj účinné a aspoň sa nemusíš báť keby si sa náhodou pozabudla a bočala malú...prišlo ti to?
alebo si tam daj pastu, ktorá síce nelieči, ale iba ako prevenciu proti pobozkaniu
dík, aj ja som rozmýšľala nad tými náplasťami, len ktovie, či sú účinné, no ale vyskúšam...
prišlo mi to, pánaboha, koľko detí a kočíkov 😀 😀 tam kde sú oteckovia s kočíkmi, tak my máme tiež ten kočík, čo je prvý zľava 😉
vidíš, na pastu som zabudla 😉
odchádzam, malá je hore, ahoj 🙂 🙂 🙂
Ja by som sla ale aj s nasim tatikom 🙂
Emanka zubna pasta najlepsia 🙂 ver mi mam veeelmi vela skusenosti s kadejakymi pripravkami.
aj môj mm by asi išiel, ale nič iné by mne a ani jemu nezostávalo, keďže ja sa bez neho nikam nedostanem.
Baby chodíte teraz v tomto období s deťmi do nákupných centier? Ja som s malou ešte nebola ako je zima nikde a potrebujem ísť na nákup a rozmýšľam či ju zobrať so sebou alebo odniesť svokre.
Alca ano chodime aj so Sarikou na nakupy .... hlavne ked ja si chcem tiez nieco popozerat.
emanka, dávam mu Ambrobene zatiaľ (na radu DR.) ale už vyše týždňa a nejak sa to nezlepšuje 😝
Spevacka u nas velmi pomaha ak varim vodu so solou,ked obedujeme alebo veceriame tak ich zavriem do kuchyne 😀
ahojte 🙂 no čoto, vyberáte miesto pre spoločnú dovolenku? Ja sa prispôsobím 😉 😀
alca- pár krát som bola aj s malou na nákupoch, ale nemám to moc rada... veľa ľudí, klíma, horúco, zobliecť celkom ju nemôžem...A Laura ukričaná, ako vždy na cudzom mieste...
emanka- na herpák neviem čo, bo ešte som nemala...klop klop
Dnes sme boli u dokiny na kontrolu, tak už je to ok, Laura už vykašliava. Tá hrčka, čo som spomínala, že je uzlina. Je to z tej virźy, ešte ju môže mať dlho, mám ju len kontrolovať, či sa nezväčšuje, ale nie moc často, lebo že tlak tiež nerobí dobre...si pamätám raz pri Miške...tiež mala uzlinku, ešte 3 mesiace po chorobe a potom sa stratila...
spevacka- my dávame Hedelix. Mám s ním dobré skúsenosti, aj pri Miške a nie je to taká chémia, je to prírodnejšie.
a voskovke a alce blahoželám k výmesačníkom 🙂
baby a niekde k moru sa nechystáte? My nie... plán bol, ale keďže chystáme menšiu bytovú prerábku, tak to padlo...
aj ja blahozelam k zuzbkom a k vymesacniku 😉 emanka no si ma pobavila hlavne s topankou 😀 kukam ze planujete dovolenky
ja som zabudla blahoželať k výmesačníkom...takže, kami a alca blahoželám!!!!
Dnes si Maťo cez obed ľahol a hovorí, Bože, keby tá Lea spala aspoň do troch 😀 No a keď sa zobudila o druhej, hovorí mi, choď za ňou ty, ja si musím ešte poležať a potom hovorí malej, čo si to so mnou porobila, za 2 dni si ma totálne zničila 😀 Tak potom priznal, že áno, tvoja robota je náročnejšia ako moja 🙂 🙂 🙂
dzio, som rada, že si sa pobavila, no sranda, čo už 😀
Veronika, chvalabohu, že to je len z virózy 😉 Tak nech to čím skôr zmizne 😒
klari súcitím s tebou, viem čo je to v noci nespať, moja treba vydržať.......
speváčka je mi to ľúto ale hlieny sme vyriešili tak že malý ich vygrcol chudáčik a časť vyšla v plienke ale normálne stále chrapčí - ja by som odporučovala naparovanie - normálne sa naparíš s tým že budeš držať na rukách........
emanka tak bez vodičáku a prečo? a čo už sa riešia tatry? na opary je veľmi dobrý zovirax - mne teda zabral
alca ja by som do nákupného nešla - je tam klíma a tak sa najrýchlejšie rozširujú bacile - teda toť môj názor.........
čo sa týka spoločnej dovolenky - rada by som sa pridala ale pochybujem že by mm išiel so mnou a inak dobrá sránka na dovolenky je aj www.raj.sk
veroni a hedelix je pre deti od koľkých mesiacov - nie je to tam napísané? čo sa týka dovči ideme do prdele aj ked more milujeeeeeeeeeeeeeeeem asi viac ako mm 😉 keby to čítal oplieska ma o radiátor 😀
teda, sorry, blahoželám voskovke k výmesačníku 😉
dievčatá som ja z horného výplachu alebo neviem čo je to výmesačník? po první nevím co to je a po druhé mně to uráží 😀
tak domáce makové slížiky sú hotové, tak môžem ísť mňamkať.....a prečítať čo píšete 🙂
blažka, bez vodičáku preto, lebo nemáme vodičák, ale ja sa chystám robiť...teda, neviem, či som správne pochopila tvoju otázku 😀
ani ten môj by nešiel s nami....no a ani k moru sa nedá, keďže máme dvoch psov a obchod, ktorý pôjde hlavne cez leto 😒
výmesačník je, keď má presne niekoľko mesiacov - 5.mes, 6.mes,7,mes......neviem, kto to vymyslel, tiež som nevedela, čo to je 😀
teraz sa mi zmenil celý kôň, úplne malinké písmená....neviem, či som niečo stlačila, ale vyzerá to, že áno, sakra 😠
blažka, nemôžem si spomenúť, z akého filmu to je...za první, nevím, co to je....
emanka stlačila si niečo na klávesnici skús ho vypnúť a znovu zapnúť ak to nepomôže tak zober kladivo 😀
a ďakujem za to vysvetlenie xixixi
k vodičáku ja ho mám ale auto mi nedajú akurát tak tragač, na jar budem musieť ísť na rekondičné jazdy aby si otec overil že na to mám a mm tiež 😀
alca aké sú to domáce slížiky, to si ich akože ručne robila? kruci to robievala moja babka ale nechce sa mi mlieť mak ale dala bych si - mňa čaká bábovka ručne napečená 😀
emanka, aspoň niekto to uzná.....
blazka spánok? A čo to je?
u nás sa more ešte nekonalo a či sa bude niekedy konať, to netuším... 😔

ahojte tak my sme mali zlu noc, zasa brusko a zuby dokopy...kedy to uz skonci 😝 😝 😝 budem asi teraz menej pisat...ale myslim na vas a niekedy si aspon precitam co ste popisali... 😉 😉 😉