icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
4. jan 2010

zuzkaku krasne fotky...ste zlati vsetci 😉 😉 😉 ako robis tie pekne ramiky a vsuvky do fotiek?

zuzkaku
4. jan 2010

klara...tajomstvo šéfkuchára 😉 ale nie - choď na www.picnik.com a tam sa dajú upravovať fotky ako len chceš 😉

klara_klara
autor
4. jan 2010

dik zuzi 😉 😉 😉

klara_klara
autor
4. jan 2010

ozaj zuzi a ako to funguje, je tom zadarmo. ako mam postupovat?

zuzkaku
4. jan 2010

klara, je to zdrama, stačí sa tam zaregistrovať a potom po prihlásení sa sa ti zobrazí tvoje konto, kde si môžeš stiahnúť svoje fotky... 🙂 ja sa napríklad už ani neodhlasujem a vždy keď si túto stránku otvorím automaticky mi nabehne moje konto s mojimi fotkami 😉

zuzkaku
4. jan 2010

babenky a kto by chcel dávam vám aj 2 linky na super fotomontáže 😉 zo svojích fotiek si tam môžete urobiť krásne fotečky 🙂 1. : www.photofunia.com
2. : www. picjoke.com

😉 😉 😉

ešte jedna malá rada k tomu...fotky predtým ako budete upravovať si zmenšíte formát, lebo ináč vám ich nenačíta

zuzkaku
4. jan 2010

oh tá druhá je asi zlá...tak ešte raz : www.picjoke.com

zuzkaku
4. jan 2010

teraz je to ono 🙂 🙂 🙂

zuzkaku
4. jan 2010

mimochodom, dnes mi Šimon takmer od rána vkuse spí 😕 😕 😕 neviem, čo budeme robiť v noci, už som to raz zažila a viac už nieeee, nechcem...v noci bol vtedy hore už o 2.00 !!! a vyspatý 😝

zuzkaku
4. jan 2010

alca...akú máš svokru? 🤐 milú a dobrú? ja len tak, lebo si písala, že dnes s ňou stráviš deň 😉 ja svoju veľmi nemusím 😝

voskovka
4. jan 2010

ahojte...ako sa mate?kopec vas tu pribudlo...zvlat vitam kamilečku ktora chodi aj do juloviek...

spevacka
4. jan 2010

ahojte, malá mi spí už hodinu, asi sa pomýlila, lebo ona je taká polhodinová, ale asi preto, že pred tým veľa plakala, tak sa unavila 😒 no k tomu stavaniu na nožičky, to samozrejme ja Hanku nedávam na nožičky, len keď si ju dám na kolená sem tam, tam začne vyhadzovať riťkou, akoby sa chcela postaviť-pučí sa 😅 Včera večer sme zaspali bez prska, nacucala sa a čakala som, že zavrie očká a zaspí a ona nič, tak som ležala s ňou v posteli, skúsila trocha plakať asi dve minutky, ale potom už len pozerala, klipkala očami, ja som ju hladkala, túlila a napokon zaspinkala. 🙂 Dnes som to chcela vyskúšať znovu teraz cez obed, ale tak sa rozkričala, že som ju nemohla utíšiť, až taký amok chytila ☹ , potom mi to bolo ľúto, že čo s ňou nacvičujem 😝 a teraz spinká už hodinu...aaa už sme hore, letím pozrieť

zuzkaku
4. jan 2010

júúúj speváčka...malá ti nezaspí sama? Šimon našťastie áno...ťuk, ťuk, ťuk, musím poklopať....ale teraz keď je chorý je všetko tak troch naruby ☹ už nech sme zdraví

kamilecka
4. jan 2010

AHojte

Dnes sme vynechali zemiacik, boli sme casto hore a za kazdym sme papal mliecko o polnoci,o tretej,o piatej, inokedy papa len 1x za noc.Takze dnes mame pauzu a zajtra bude zasa zemiacik.A uvidime ci to bolo z toho.

Voskovka dakujem za privitanie.

Ja Sarah na nozky nedavam,len ked cvicime ze sa vytiahne do sedu a potom do stoja,to je par sekund, nechcem aby sa jej skrivila chrbtica.

Spevacka,nic si z toho nerob ze ti nevie zaspat sama,este je malicka,este ta potrebuje citit a mat pri sebe.Nauci sa ked bude starsia,my sme nasho Davidka zacali ucit zaspavat sameho az okolo 1 roka

zuzkaku
4. jan 2010

Šimon mi už opäť spinká 😕

babullka1
4. jan 2010

ja sa akurat snazim maleho uspat v hupacke 😉

zuzkaku
4. jan 2010

držím palce babulka 🙂 a bude už spať až do rána? alebo má ešte nejakú medzizastávku, Môj Šimon takto obvykle chodí spať a prespí až do rána...no ale to nespomínam, že asi 6 krát za noc k nemu vstávam 😒

babullka1
4. jan 2010

zuzka on sa zobudi uz len na papanie a to 2x v noci...6krat?to by ma asi svihlo 😝

zuzkaku
4. jan 2010

ja so si už zvykla 😝 tiež som to najprv riešila, aaaaaale...zabijem sa? 😒

babullka1
4. jan 2010

a to sa vzdy zobudi na papanie???

zuzkaku
4. jan 2010

no, hej...vždy mu dám trošku poťahať a on hneď zaspí...

babullka1
4. jan 2010

mne sa ho nedari uspat...blaboce si ma-ma-ma a stale dookola a nechce zaspat 😠 tak vyskusam ho dat do vajicka ked sa mu hupacka nepozdava 😉

babullka1
4. jan 2010

a neni to len zvyk...ved uz by mohlol vydrzat asi aj dlhsie nepapat v noci....

zuzkaku
4. jan 2010

teda, on už by mal prespať pekne celú noc!!! skúšala som kadečo, ale je to vždy rovnaké...aj starší syn mi toto robil...čo už 🙄

babullka1
4. jan 2010

no mne ked sa maly zobudi 3x tak to uz povazujem za moc....teda to ta obdivujem 😉 inak aj ja by som chcela 2 chlapceka Šimona 😉

zuzkaku
4. jan 2010

pekné meno, že? a kedy približne plánujete druhé bábo? ( myslím aký rozdiel chcete mať medzi deťmi) 🤐

babullka1
4. jan 2010

Hej krasne meno 😵 no ja by som chcela a saj aj manzel ked bude mat Matúško 2 rocky,zacat na tom pracovat 😝

zuzkaku
4. jan 2010

super...ja som chcela min. 6 ročný rozdiel a vyšlo...máme medzi deťmi 6,5 rokov 🙂

babullka1
4. jan 2010

no my by sme chceli max 3 roky 🙂 dufam ze nam to pojde tak rychlo ako pri prvom 😉

zuzkaku
4. jan 2010

držím palce 😉