icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
10. feb 2010

jaj ďakujem vám všetkým za odpovede, tak som spokojnejšia, Hanka sa dotkne nožičiek ani sa nekláti nabok, normálne sedká bez opory a hrajká sa, takže sa stihnem aspoň najesť a niečo trošičku porobiť 😉

emanka, ja mám notebook v kuchyni na stole, takže to akoby som tam mala knihu 🙂
ale ak ti išlo o kvalitu tých receptárov, mne sa páčia, je to prehľadne usporiadané od polievok, nátierok až po jedlá bezmäsité atď.

veronikapp
10. feb 2010

emanka- tá kuchárka, čo máš doma, nie je aj v internetovej forme? Ale asi to je jedno, čo? Keď budem mať chuť na syrovú nátierku, vygooglim a nabehne mi xxx stránok o syrovej nátierke... to je to, prečo to nemám rada...najlepšie je mať jeden overený zdroj a nie kade tade hĺadať, čo je ktorá je lepšia 😒

a alca kde zmizla? Asi sa napcháva makovými rezancami... alca a ako robíš lokše?

veronikapp
10. feb 2010

spevacka- a ty máš takú jednu svoju kuchársku stránku?

zuzkaku
10. feb 2010

ahojte... 🙂
konečne sa mi podarilo uložiť deti a aj sa osprchovať....uff, nemám rada stredy, máme rozbitý celý režim... 😠
Idem si vás prečítať... 😉

emanka
10. feb 2010

no Veronika, nemáš to ľahké s tými deťmi, preto aj nechcem druhé, 2 dobré deti pre mňa to by bol zázrak...a Miška v škôlke ako jedáva?
moja kuchárka nie je v internetovej forme, mám ju po mame, stará jak Praha 😝

emanka
10. feb 2010

Zuzka, prečo práve stredy?

klara_klara
autor
10. feb 2010

uz som zasa tu a verim ze nadlhsie...uz sa napapal...

veronika vravis ze aj banan zapeka, no to je zle, dufam ze nebude zle...ale dnes este nakakal vobec nic...boze...
a co okrem jablka mozem na tie desiaty potom dat?

dakujem babky za odpoved k detickam...ja dufam tiez ze sa to obrati...a ze bude vsetko dobre 😉 😉 😉

emanka
10. feb 2010

klára a výživy nedávaš? iba čerstvé ovocie?
ja dávam hrušky, slivky, čučoriedky, marhuľu, broskyňu ...

veronikapp
10. feb 2010

moja mama má tiež perfektnú kuchárku, starú jak Praha 😀 ale nechce mi ju dať...
Miška v škôlke tak jedáva, že vždy je posledná... no a sťažnosti s tým spojené... naša doktorka ma ,,potešila,, že nemám čakať zmenu, jej 17- ročný synátor je vraj taký ,,pohoďák,, od mala...

zuzka ahoj 🙂

emi- a cvičenie ako pokračuje? Kedy bude ďalšia kontrola?

klara_klara
autor
10. feb 2010

emanka vo vyzivach? a kupujes bez cukru? dala som minule tiez bez cukru marhulovu ale nechutila mu...dal si 2 lyzicky...mam aj jahodovu ale neviem ci jahody moze...nie su nahodou alergen?

veronikapp
10. feb 2010

klara- pre začiatok stačia tie jabĺčka, postrúhať na sklenenom strúhadle na kašu, môžeš pridať nejakú detskú piškotku, aby to nebolo kyslé, alebo ešte k tomu nejaké iné ovocie, alebo výživu. Ja som zatial dávala len výživu hruškovú, marhuľovú, aj tekvicovo- mrkvovú od Ovka- tá veľmi chutila. Ale niekto Ovko nechce.

klara_klara
autor
10. feb 2010

veronika ved sa o Misku neboj...aj ja som bola taka ista...vzdy posledna v jedeni...zato vo vystrajani vzdy prva...bola som take chude dieta bo som nic nechcela a tiez mi furt davali nasilu 😝 😝 😝

veronikapp
10. feb 2010

klara- jahody sú taký alergén ako cytrisy, to do roka vôbec nedávaj...

veronikapp
10. feb 2010

juj klara, ale keď to je na nervy...

emanka
10. feb 2010

Veronika, no pekne, ešte sa nanervačíš s Miškou 😒
Cvičenie stále rovnako, plač ako o život, ale už je o moc silnejšia a mám čo robiť, aby som ju udržala. A už sa udrží na nožičkách a hopsá na nich, tak ako aj vaše deti 🙂 ešte to nie je stopercentné, ale lepšie asi o 85%. Na rehabku ideme budúci utorok a neurológovi 23.2, tak sa modlím, aby povedal, že je to ok a nebudeme musieť cvičiť 😉
klára, hej vo výživách, sú bez cukru, tie od hipp a hami...jahoda je alergén, až po roku, ale dávajú ho ženy...

emanka
10. feb 2010

Lea najviac ľúbi výživu karotka s jablkom, to sa ide zadrhnúť 😉

klara_klara
autor
10. feb 2010

ja viem veronika ale neboj mala z toho vyrastie...ale zase podla mna nebude mat problem s vahou...ja som nikdy nemala,teda az teraz po porode, ale zasa ani to nie je az take hrozne 😉 😉 😉

emanka
10. feb 2010

Veronika, naše deti budú mať za chvíľu 9 mesiacov, ako to letííííí 😕

veronikapp
10. feb 2010

emanka- tak hlavne že vidíš nejaký výsledok. A na 4 sa dáva? Laura stále nie. Keď jej k tomu pomôžem, tak sa jej to páči- hopsá dopredu, dozadu... ale myslím, že aj to je úspech, že sa jej na 4 páči 🙂

klara_klara
autor
10. feb 2010

baby a vase deti kakaju kazdy den? Lebo maly mi dnes nakakal... kurnik ja sa tu furt na to pytam ale chcem vediet ci je to v pohode 😝 😝 😝

emanka
10. feb 2010

na 4 sa aj lee páči, rehoce sa ako divá, ale sama sa na ne nevie dať, snaží sa, skŕča nožičky, ale nejde jej to, rehabka vravela, lebo má slabé svaly na riťke a nad ňou, na krížoch, tak máme na to cvik, tak posilujeme. A tiež sa hojdá dopredu-dozadu, ale dlho nevydrží, hneď sa hrnie dopredu ako keby bola preborník v lezení, asi zabúda, že to nevie 😝

veronikapp
10. feb 2010

klara- to ma ozaj teší 😀 myslím, že s váhou ozaj problém mať nebude. Ona je taká vysoká a má dlhé nohy- po tatikovej rodine. Svokra mala v 2. triede na ZŠ 16 kg 😀 no to ju už Miška teraz predbehla- má 19, ale schudla, už mala 22kg. Odkedy nepije mlieko, išlo to dole.

emanka- veru letí... do pol roka to ide ako v lete na saniach, od polroka ako dole zasneženým kopcom 😀 akurát včera som nad tým rozmýšlala- veď máj je za rohom 🙂

spevacka
10. feb 2010

veronika, nie nemám nejakú jednu stránku receptov, ale väčšinou chodím na tú, čo tu dávali recept na tie rezance...neviem ako sa volá, tuším dobré recepty? ja si vygooglim recepty a vyhodí mi to všeličo
len z vlastnej skúsenosti hovorím, že mám tu aj knihy poruke, ale vždy siahnem po nete najprv

emanka
10. feb 2010

klára, lea kaká 3-4 krát za deň...ale keď som začínala s príkrmami, tak tuším iba raz za deň, ale nie som si istá..

veronikapp
10. feb 2010

klara- hlavne teraz vynechaj mrkvu, banán a ryžu, radšej daj tie jabĺčka,hrušku, špenát, tekvicu, zemiak 😉

emanka
10. feb 2010

veru, Veronika ako dolu zasneženým kopcom - toto prirovnanie som ešte nepočula 😀

emanka
10. feb 2010

a Zuzka ešte číta? alebo už zdrhla?

voskovka
10. feb 2010

ahojte..pusinky... 😉

veronikapp
10. feb 2010

klara- k tvojej otázke- Na začiatku prikrmovania viac ako týždeň nič... tak nestresuj vraj je to NORMÁLNE 🙂

emanka
10. feb 2010

voski, ahoj....no ako sa máš? čo manžel? ešte stále sa neozval?