icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
10. feb 2010

páááni, no vy ste teda písateľky, ja ani nestíham, ke´d chcem aj s vami niečo poklábosiť, tak sa nedá všetko prečítať... 😝

emanka...to koleso je úplne suoer, ak môžem určite by som ho chcela...a podelím sa aj s alcou, dohodli by sme sa... 😉 Malá už krásne podrástla, je to na tých fotkách vidno, a aké má dlhé vlásky.... 😕
stredy neznášam, lebo vtedy mám poobede až do večera AJ a preto aj máme rozbitý celý deň...

alci, ty si taká kuchárka? Ja mám na takéto práce doma vychovaného mm 😀 ...ale nie, on rád a chutne varí, nuž a ja sa radšej nemiešam, som rada, že mám každý deň niečo iné na obed... 😉

klara...verím, že drobček sa čoskoro polepší a budete už pokojne spinkať aj papkať....držím palce

spevi...aj vám, ešte stále spíte tak zle v noci? Môj sa trocha polkepšil, ale to už ho vôbec nekojím, pije len UM a príkrmy, tak možno aj to s tým súvisí

kamilecka....to stretko bolo tu z MK? Super, aj ja chcem.... fotky krásne a aj to prostredie je ako stvorené pre deti.... 🙂

klara_klara
autor
10. feb 2010

veronika skusim teda davat toto...ten moj maly je uz riadny pokusny kralik 😝 😝 😝

veronikapp
10. feb 2010

spevacka- no aj tak ďakujem, skúsim tam zajtra mrknúť...
voskovka- ahoj 🙂 chlapy dvaja spia?
emanka- no veď výstižné, nie?

😀

emanka
10. feb 2010

ja som tuším bola 6000-ca 😀 😀 😀

Zuzi, ok, keď to koleso prestaneme využívať, dáš mi adresu a pošlem ti ho, potom ho môžeš dať alce, ak nebude Natálka moc šikovná 😉 ale musí sa mi vrátiť späť 😉
Super, že Šimonko peknejšie spinká, asi to bude fakt tým UM....a závidím to varenie 😕

veronikapp
10. feb 2010

zuzka- aj mm tak dobre varí, ale iba mäso a ja mám rada syr, zeleninu, cestoviny... tak to si musím sama... a v AJ si ako na tom? Už dlho tam chodíš?

klara- aj cuketa je super, veľmi chutná a nezapeká 😉

emanka
10. feb 2010

Veronika, veru výstižné 😀
Ozaj, Zuzi, cez deň som ti poslala ip...

veronikapp
10. feb 2010

vy si tu stále nejaké IP posielate...aj ja chcem

klara_klara
autor
10. feb 2010

veronika ja som myslela ze vynechane kakanie viac dni je len ak je dieta kojene...som si tak odvodila ze ked uz bude papat prikrmy bude aj kakat pravidelne...fakt to moze byt tak ze je to ok aj bez kakania?

emanka
10. feb 2010

inak, Zuzi, vy už budete mať teraz 7 mes a my sme to koleso začali používať, keď mala 7 a týždeň a dalo by sa aj skôr, keby sme ho mali...tak snáď ho ešte využijete...a malý už sedí? vie to?

klara_klara
autor
10. feb 2010

veronika a cuketu kupim, ja som ju nikde ale este nevidela.
IP je interna posta kliknes vedla fotaku a mozes hocikomu poslat aj IP, ked nechces tu o tom kecat ale len osobne 🙂

alca85
10. feb 2010

už som tu....
veronika, nič si z toho nerob a nenúť ju jesť nasilu, ani mne to nepomohlo a nejem doteraz a som tu....neboj mne neraz skončil tanier s polievkou na hlave, čo moja mama už strácala nervy..... 😀
a čo sa týka Laury, tak Natálka je taká istá, už len vidly a rohy chýbajú.....

klara odkedy dávam príkrmy tak kaká raz za deň a včera nekakala vôbec....

veronikapp
10. feb 2010

klara- naozaj, ja som sa tiež veľmi bála. Po týždni nekakania som už bola zúfalá. To je tým, že črievka na to nie sú zvyknuté. Veď 6 mesiacov šlo cez ne iba riedke mlieko- a zrazu tuhá strava. To prejde. Len teraz načas vynechaj tie zapekajúce potraviny, potom keď sa to pohne tak budeš môcť pokračovať s ďalšími druhmi. No a dávaj jeden druh aspoň 2-3 dni.

emanka
10. feb 2010

klára, Veronika vie, čo je ip 😀
Veronika, to bolo reagovanie na video...

alca85
10. feb 2010

zuzka kľudne ti to koleso prenechám, ja neviem či by som ho využila, lebo malá je moc aktívna a asi by z neho vyliezala...ona keď má nervy tak sa napne jak struna a konec, to by odtiaľ hneď vypadla.... 😅

klara_klara
autor
10. feb 2010

IP jaj ja som myslela ze to bola otazka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sorry

veronikapp
10. feb 2010

klara- veď ja viem čo je IP 😀 ja len že si tu stále niekto niečo posiela tajne...niežeby mi to vadilo 🙂

alca- 😀 no pekne, že tanier na hlave... rezance boli chutné?
emanka- blahželám k 6000-ke, tak aj na teba došlo, spravodlivo rozdelené 😉

klara_klara
autor
10. feb 2010

veronika jasne mne nedochadza, ja ze je to otazka 😀 😀 😀 😀

veronikapp
10. feb 2010

alca- tá struna mi je povedomá...ani zohnúť sa potom nedá 😖 rastú nám doma pekní nerváci...

emanka
10. feb 2010

alca, nemusela by vypadnúť, ono je dosť vysoké, vypadla by vtedy, keby sa už dávala na kolená a nakláňala sa z neho, čo začala robiť teraz Lea 😒

zuzkaku
10. feb 2010

emanka...viem, už som ti aj odpísala... 😉 a k tomu kolesu...pozrela som si to na mimibazáre, neviem či by sa mi ho aj neoplatilo kúpiť, nieje až tak drahé...a predsa bola by som spoko, asi by ma trafilo ak by sa mi s tvojím niečo nebodaj stalo... 😕

alca85
10. feb 2010

hej dali sa..... 😉

aj ja blahoželám k 6000ke.....to už? sa tu pekne vystriedame....

veronikapp
10. feb 2010

klara- Marek ešte spinká?

alca85
10. feb 2010

veronika, no tá moja ma byť aj pokom......smola....rodičov si nevyberieš.. 😀

zuzkaku
10. feb 2010

veronika....na Aj chodím rok a veľmi z toho neviem...no skoro nič neviem... 😅 Bolo by potrebné sa aj niečo doma poučiť, no mám ja čas??

emanka
10. feb 2010

zuzi, veď keby sa niečo s ním stalo, čo už, svet sa nezrúti 😉 ako chceš, ak ho chceš už teraz využívať, tak si ho kúp, ak ešte chvíľu počkáš, požičiam...

veronikapp
10. feb 2010

alca- no veď to 😀
zuzka- a to len tak dobrovoľne, alebo musíš kvôli práci?

zuzkaku
10. feb 2010

emanka...dám vedieť...a ďakujem si zlatá 🙂 🙂

veronikapp
10. feb 2010

alca- ešte si nenapísala, ako robíš lokše...

emanka
10. feb 2010

no najväčší nervák je asi naša Lea, keď jej niečo nedám, alebo sa jej niečo nepáči, alebo keď jej dávam rýchlo lyžičku a ona ešte neprehltla, tak zatne päste aj zuby a taký zvuk vydá, že hrrrr 😀 a na čele jej navre žila a celá očervenie...no hrozné s ňou, rehoceme sa na nej stále 🙂

voskovka
10. feb 2010

ešte stale nič----mm je tvrdohlavy...neustupi.by som zranila jeho ego...
deti mi spia...a pojdem sa sprchnuť...a spinkať aj ja.