Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emanka- tá kuchárka, čo máš doma, nie je aj v internetovej forme? Ale asi to je jedno, čo? Keď budem mať chuť na syrovú nátierku, vygooglim a nabehne mi xxx stránok o syrovej nátierke... to je to, prečo to nemám rada...najlepšie je mať jeden overený zdroj a nie kade tade hĺadať, čo je ktorá je lepšia 😒
a alca kde zmizla? Asi sa napcháva makovými rezancami... alca a ako robíš lokše?
spevacka- a ty máš takú jednu svoju kuchársku stránku?
ahojte... 🙂
konečne sa mi podarilo uložiť deti a aj sa osprchovať....uff, nemám rada stredy, máme rozbitý celý režim... 😠
Idem si vás prečítať... 😉
no Veronika, nemáš to ľahké s tými deťmi, preto aj nechcem druhé, 2 dobré deti pre mňa to by bol zázrak...a Miška v škôlke ako jedáva?
moja kuchárka nie je v internetovej forme, mám ju po mame, stará jak Praha 😝
Zuzka, prečo práve stredy?
uz som zasa tu a verim ze nadlhsie...uz sa napapal...
veronika vravis ze aj banan zapeka, no to je zle, dufam ze nebude zle...ale dnes este nakakal vobec nic...boze...
a co okrem jablka mozem na tie desiaty potom dat?
dakujem babky za odpoved k detickam...ja dufam tiez ze sa to obrati...a ze bude vsetko dobre 😉 😉 😉
klára a výživy nedávaš? iba čerstvé ovocie?
ja dávam hrušky, slivky, čučoriedky, marhuľu, broskyňu ...
moja mama má tiež perfektnú kuchárku, starú jak Praha 😀 ale nechce mi ju dať...
Miška v škôlke tak jedáva, že vždy je posledná... no a sťažnosti s tým spojené... naša doktorka ma ,,potešila,, že nemám čakať zmenu, jej 17- ročný synátor je vraj taký ,,pohoďák,, od mala...
zuzka ahoj 🙂
emi- a cvičenie ako pokračuje? Kedy bude ďalšia kontrola?
emanka vo vyzivach? a kupujes bez cukru? dala som minule tiez bez cukru marhulovu ale nechutila mu...dal si 2 lyzicky...mam aj jahodovu ale neviem ci jahody moze...nie su nahodou alergen?
klara- pre začiatok stačia tie jabĺčka, postrúhať na sklenenom strúhadle na kašu, môžeš pridať nejakú detskú piškotku, aby to nebolo kyslé, alebo ešte k tomu nejaké iné ovocie, alebo výživu. Ja som zatial dávala len výživu hruškovú, marhuľovú, aj tekvicovo- mrkvovú od Ovka- tá veľmi chutila. Ale niekto Ovko nechce.
veronika ved sa o Misku neboj...aj ja som bola taka ista...vzdy posledna v jedeni...zato vo vystrajani vzdy prva...bola som take chude dieta bo som nic nechcela a tiez mi furt davali nasilu 😝 😝 😝
klara- jahody sú taký alergén ako cytrisy, to do roka vôbec nedávaj...
juj klara, ale keď to je na nervy...
Veronika, no pekne, ešte sa nanervačíš s Miškou 😒
Cvičenie stále rovnako, plač ako o život, ale už je o moc silnejšia a mám čo robiť, aby som ju udržala. A už sa udrží na nožičkách a hopsá na nich, tak ako aj vaše deti 🙂 ešte to nie je stopercentné, ale lepšie asi o 85%. Na rehabku ideme budúci utorok a neurológovi 23.2, tak sa modlím, aby povedal, že je to ok a nebudeme musieť cvičiť 😉
klára, hej vo výživách, sú bez cukru, tie od hipp a hami...jahoda je alergén, až po roku, ale dávajú ho ženy...
Lea najviac ľúbi výživu karotka s jablkom, to sa ide zadrhnúť 😉
ja viem veronika ale neboj mala z toho vyrastie...ale zase podla mna nebude mat problem s vahou...ja som nikdy nemala,teda az teraz po porode, ale zasa ani to nie je az take hrozne 😉 😉 😉
Veronika, naše deti budú mať za chvíľu 9 mesiacov, ako to letííííí 😕
emanka- tak hlavne že vidíš nejaký výsledok. A na 4 sa dáva? Laura stále nie. Keď jej k tomu pomôžem, tak sa jej to páči- hopsá dopredu, dozadu... ale myslím, že aj to je úspech, že sa jej na 4 páči 🙂
baby a vase deti kakaju kazdy den? Lebo maly mi dnes nakakal... kurnik ja sa tu furt na to pytam ale chcem vediet ci je to v pohode 😝 😝 😝
na 4 sa aj lee páči, rehoce sa ako divá, ale sama sa na ne nevie dať, snaží sa, skŕča nožičky, ale nejde jej to, rehabka vravela, lebo má slabé svaly na riťke a nad ňou, na krížoch, tak máme na to cvik, tak posilujeme. A tiež sa hojdá dopredu-dozadu, ale dlho nevydrží, hneď sa hrnie dopredu ako keby bola preborník v lezení, asi zabúda, že to nevie 😝
klara- to ma ozaj teší 😀 myslím, že s váhou ozaj problém mať nebude. Ona je taká vysoká a má dlhé nohy- po tatikovej rodine. Svokra mala v 2. triede na ZŠ 16 kg 😀 no to ju už Miška teraz predbehla- má 19, ale schudla, už mala 22kg. Odkedy nepije mlieko, išlo to dole.
emanka- veru letí... do pol roka to ide ako v lete na saniach, od polroka ako dole zasneženým kopcom 😀 akurát včera som nad tým rozmýšlala- veď máj je za rohom 🙂
veronika, nie nemám nejakú jednu stránku receptov, ale väčšinou chodím na tú, čo tu dávali recept na tie rezance...neviem ako sa volá, tuším dobré recepty? ja si vygooglim recepty a vyhodí mi to všeličo
len z vlastnej skúsenosti hovorím, že mám tu aj knihy poruke, ale vždy siahnem po nete najprv
klára, lea kaká 3-4 krát za deň...ale keď som začínala s príkrmami, tak tuším iba raz za deň, ale nie som si istá..
klara- hlavne teraz vynechaj mrkvu, banán a ryžu, radšej daj tie jabĺčka,hrušku, špenát, tekvicu, zemiak 😉
veru, Veronika ako dolu zasneženým kopcom - toto prirovnanie som ešte nepočula 😀
a Zuzka ešte číta? alebo už zdrhla?
ahojte..pusinky... 😉
klara- k tvojej otázke- Na začiatku prikrmovania viac ako týždeň nič... tak nestresuj vraj je to NORMÁLNE 🙂
voski, ahoj....no ako sa máš? čo manžel? ešte stále sa neozval?

jaj ďakujem vám všetkým za odpovede, tak som spokojnejšia, Hanka sa dotkne nožičiek ani sa nekláti nabok, normálne sedká bez opory a hrajká sa, takže sa stihnem aspoň najesť a niečo trošičku porobiť 😉
emanka, ja mám notebook v kuchyni na stole, takže to akoby som tam mala knihu 🙂
ale ak ti išlo o kvalitu tých receptárov, mne sa páčia, je to prehľadne usporiadané od polievok, nátierok až po jedlá bezmäsité atď.