Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
veronika zatial spinka a dufam ze pokojne bude celu noc 😉
Zuzi, za málo 🙂
Inak, tie naše baby zdedili tie nervy po nás, po mamách 😀 a všetky 😀 😀
Veronika, to kde chodíš na také info o MK?
emanka- no mali čo podediť... 😎
klara- joj keby, ti to prajem, lebo viem čo to je nespať v noci pre plač... ☹
emanka... 😀 😀 😀 , nahraj na video...
idem do sprchy...pockajte ma tu 😉 😉 😉
emanka- ako je modrý koník- tie témy o zmene názvu, otázky pre adminov... tak tam niekde som to vyčítala. Tuším téma- nahé fotky objavujúce sa v albumoch...
zuzi, to by som musela mať stále pri sebe tel a hneď natáčať, neviem, či by som to stihla, to trvá chvíľočku, ale zas každú chvíľu, takže stačí to mať zapnuté a čakať....lenže ona keď zbadá to červené svetielko, tak sa začne usmievať, lebo si myslí, že ju fotím 🙂 no ale vyskúšam, nech máme pamiatku
lokše?
no zemiaky, polohrubá múka a soľ.....ale koľko čoho to ti neviem....ja to robím všetko od oka....len málokedy sa mo podarí natrafiť na dobré zemiaky.....
že polohrubá...hladká- oprava
Veronika, dík...aj ja tam občas zablúdim, keď sa nudím a nikto tu nie je...
Klára, ja za chvíľu končím, tak dúfam, že to ešte stihneš..
veronika...je to www. picnik.com
bolo by to super s tými albumami... 🙂
mne ide vééééľmi pomaly MK, kým sa tu k vám dostanem a na niečo reagujem, tak vy už zapíšete takmer pol strany...ma z neho drbne... 😠
a pečieš asi na penvici, že... moja babka to robila originál na takej peci a potierala masťou. Ty s čím robíš?
mne ide kôň dobre...
no o tých súkromných albumoch som aj ja čítala....
zuzi- ďakujem 🙂
nerobím na panvici, ale na tých plotniach, či škridlách, neviem ako tomu hovoríte...
alca-? myslíš tú takú železnú ťažkú okrúhlu platňu?
veronika.....rado sa stalo, budem rada ak sa ti na ńom podarí aj niečo vytvoriť... 😉 Teraz na valentína, sú tam veľmi pekné efekty...aj ja mám na tých fotkách z Tatier... 😉
zuzka- všimla som si srdiečka 🙂
jj veronika
Veronika, že by sa vám podarilo už tie fotky zmenšiť, keď ich chceš upravovať na picniku?
alca- tak tú ešte máme z pece čo nám nechali tí pred nami čo tu bývali...ale k tým novým to už asi nevyrábajú, aspoň my sme nemali. No sranda, musím vyskúšať.
baby ja sa zajtra chystám na upratovací deň...doma mám bordel jak v tanku...už sa na to nemôžem pozerať, asi aj koberce vyhodím do snehu, nech mi ich Vlado poriadne vypráši... 😝
alca, čo znamená to jj...všetci to píšu, len ja neviem, čo to znamená 😝
emanka- už viem ako sa to robí 🙂 teda nie ja, ale mm. No kým nebudú súkromné albumy, asi tu viac fotiek nedám 😒
som pozerala ten picnic, ale keďže je to v angličtine ťažko sa v tom vysomárim....nuž čo už
veronika a kedy by mali nastať tie nové zmeny v MK?
joj, zuzka, čo si sa zbláznila? teraz také veľké upratovanie?

zuzi- prosím ťa, aká je tá stránka na úpravu fotiek? Už si to tu raz dávala, ale neviem kedy a kde... inak po novom budú na MK súkromné albumy ako na FB. Sa teším.