icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
10. feb 2010

zuzi- prosím ťa, aká je tá stránka na úpravu fotiek? Už si to tu raz dávala, ale neviem kedy a kde... inak po novom budú na MK súkromné albumy ako na FB. Sa teším.

klara_klara
autor
10. feb 2010

veronika zatial spinka a dufam ze pokojne bude celu noc 😉

emanka
10. feb 2010

Zuzi, za málo 🙂

Inak, tie naše baby zdedili tie nervy po nás, po mamách 😀 a všetky 😀 😀

emanka
10. feb 2010

Veronika, to kde chodíš na také info o MK?

veronikapp
10. feb 2010

emanka- no mali čo podediť... 😎
klara- joj keby, ti to prajem, lebo viem čo to je nespať v noci pre plač... ☹

zuzkaku
10. feb 2010

emanka... 😀 😀 😀 , nahraj na video...

klara_klara
autor
10. feb 2010

idem do sprchy...pockajte ma tu 😉 😉 😉

veronikapp
10. feb 2010

emanka- ako je modrý koník- tie témy o zmene názvu, otázky pre adminov... tak tam niekde som to vyčítala. Tuším téma- nahé fotky objavujúce sa v albumoch...

emanka
10. feb 2010

zuzi, to by som musela mať stále pri sebe tel a hneď natáčať, neviem, či by som to stihla, to trvá chvíľočku, ale zas každú chvíľu, takže stačí to mať zapnuté a čakať....lenže ona keď zbadá to červené svetielko, tak sa začne usmievať, lebo si myslí, že ju fotím 🙂 no ale vyskúšam, nech máme pamiatku

alca85
10. feb 2010

lokše?
no zemiaky, polohrubá múka a soľ.....ale koľko čoho to ti neviem....ja to robím všetko od oka....len málokedy sa mo podarí natrafiť na dobré zemiaky.....

alca85
10. feb 2010

že polohrubá...hladká- oprava

emanka
10. feb 2010

Veronika, dík...aj ja tam občas zablúdim, keď sa nudím a nikto tu nie je...
Klára, ja za chvíľu končím, tak dúfam, že to ešte stihneš..

zuzkaku
10. feb 2010

veronika...je to www. picnik.com
bolo by to super s tými albumami... 🙂

mne ide vééééľmi pomaly MK, kým sa tu k vám dostanem a na niečo reagujem, tak vy už zapíšete takmer pol strany...ma z neho drbne... 😠

veronikapp
10. feb 2010

a pečieš asi na penvici, že... moja babka to robila originál na takej peci a potierala masťou. Ty s čím robíš?

emanka
10. feb 2010

mne ide kôň dobre...

alca85
10. feb 2010

no o tých súkromných albumoch som aj ja čítala....

veronikapp
10. feb 2010

zuzi- ďakujem 🙂

alca85
10. feb 2010

nerobím na panvici, ale na tých plotniach, či škridlách, neviem ako tomu hovoríte...

veronikapp
10. feb 2010

alca-? myslíš tú takú železnú ťažkú okrúhlu platňu?

zuzkaku
10. feb 2010

veronika.....rado sa stalo, budem rada ak sa ti na ńom podarí aj niečo vytvoriť... 😉 Teraz na valentína, sú tam veľmi pekné efekty...aj ja mám na tých fotkách z Tatier... 😉

veronikapp
10. feb 2010

zuzka- všimla som si srdiečka 🙂

alca85
10. feb 2010

jj veronika

emanka
10. feb 2010

Veronika, že by sa vám podarilo už tie fotky zmenšiť, keď ich chceš upravovať na picniku?

veronikapp
10. feb 2010

alca- tak tú ešte máme z pece čo nám nechali tí pred nami čo tu bývali...ale k tým novým to už asi nevyrábajú, aspoň my sme nemali. No sranda, musím vyskúšať.

zuzkaku
10. feb 2010

baby ja sa zajtra chystám na upratovací deň...doma mám bordel jak v tanku...už sa na to nemôžem pozerať, asi aj koberce vyhodím do snehu, nech mi ich Vlado poriadne vypráši... 😝

emanka
10. feb 2010

alca, čo znamená to jj...všetci to píšu, len ja neviem, čo to znamená 😝

veronikapp
10. feb 2010

emanka- už viem ako sa to robí 🙂 teda nie ja, ale mm. No kým nebudú súkromné albumy, asi tu viac fotiek nedám 😒

alca85
10. feb 2010

som pozerala ten picnic, ale keďže je to v angličtine ťažko sa v tom vysomárim....nuž čo už

zuzkaku
10. feb 2010

veronika a kedy by mali nastať tie nové zmeny v MK?

emanka
10. feb 2010

joj, zuzka, čo si sa zbláznila? teraz také veľké upratovanie?