Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
veronika ešte to vyrábajú a aj predávajú...jedna stojí ale 6 až 8 eur...
my sme v podnájme v dome
alci....neboj, musíš si to trochu poskúšať a potom ti to už pôjde jedna radosť...na začiatok sa tam zaregistruj (sing on-myslím), každú fotku si najprv natiahneš a potom vojdeš do "create" (neviem presné názvy ale aspoň približne) no a tam sa už preklikávaš postupne od efektov až k rámčekom a k uloženiu fotky... 😉
a my bývame v nadstavbe v podkroví u svokrovcov... 😝 ale máme vlastný vchod...aspoň...
uz som tu stihla som vas 😉 ale o chvilku idem hajat bo mam velmi zameskane 😉
asi som sa .....ale aspoń povysávať budem musieť, keď už nie niečo viac... 😝 no veď uvidím ako sa vyspím, zajtra
no som to ja motana...alca a ty kde si teda tie fotky upravovala? ja že na tom picniku...
Zuzi, ja nerada plánujem upratovanie...môže sa hocičo stať, nevyspatosť, únava, lenivosť 😀 ja si hocikedy zmyslím a vtedy upracem...
zuzi ano je to dobry program, len skoda ze najlepsie grify su spoplatnene...ja pouzivam inac aj corel photo ale teraz mam aj tu zameskane bo nemam na fotky cas... ☹
veronika, dobre som pochopila? aj ty chceš bývať u svokrovcov? Bože ja by som najradšej niekam išla...keby sme sa mali teraz rozhodnúť, tak si radšej postavíme neajký bungalov, ale osobitne nie takto...
emanka- s tým upratovaním detto- niekedy sa mi strašne chce, ani neviem prečo...
emanka... 😀 no veď ktovie ako to dopadne...to moje upratovanie, ale aspoň snaha tu je ....ostatné sa uvidí 😉
nuž ja vás tu nechávam, majte sa mi pekne a všetké deti nech spia celú noc...dobrú noc všetkým 😉
no zuzka na čo to tu píšeš....aká si bola plná elánu do toho upratovania a za chvíľu napíšeš, veď to ešte počká...........hor sa len do upratovania, nedaj sa nikým a ničím odradiť... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

buď jo jo alebo hej hej