Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
zuzka- vy máte dom?
alca- aj vy máte dom?
ali díkes 😉
joj, že upratovanie... jak sa mi nechce...
veronika ešte to vyrábajú a aj predávajú...jedna stojí ale 6 až 8 eur...
my sme v podnájme v dome
alci....neboj, musíš si to trochu poskúšať a potom ti to už pôjde jedna radosť...na začiatok sa tam zaregistruj (sing on-myslím), každú fotku si najprv natiahneš a potom vojdeš do "create" (neviem presné názvy ale aspoň približne) no a tam sa už preklikávaš postupne od efektov až k rámčekom a k uloženiu fotky... 😉
a my bývame v nadstavbe v podkroví u svokrovcov... 😝 ale máme vlastný vchod...aspoň...
aj ja chcem...
zuzi, to asi patrilo Veronike, alca už si tam fotky upravovala 😉
uz som tu stihla som vas 😉 ale o chvilku idem hajat bo mam velmi zameskane 😉
emanka- nie, alca to chcela vedieť, ale tak to už budem vedieť aj ja 😉
asi som sa .....ale aspoń povysávať budem musieť, keď už nie niečo viac... 😝 no veď uvidím ako sa vyspím, zajtra
no díky zuzka....idem si uložiť tvoj návod lebo ho tu už viac nenájdem. 😀
zuzka- nenechaj sa odradiť našou lenivosťou 🙂
myslím, že klara tam už nejaké fotky upravovala, že? klara a podarili sa?
emanka nie to patrilo mne 😀
alci, veď ja ti ten návod podám kedykoľvek... 😀 som ako tvoja záložka... 😀 😀 😀
no som to ja motana...alca a ty kde si teda tie fotky upravovala? ja že na tom picniku...
Zuzi, ja nerada plánujem upratovanie...môže sa hocičo stať, nevyspatosť, únava, lenivosť 😀 ja si hocikedy zmyslím a vtedy upracem...
jaj neboj zuzka ešte tvoje služby určite využijem... 😅
zuzi ano je to dobry program, len skoda ze najlepsie grify su spoplatnene...ja pouzivam inac aj corel photo ale teraz mam aj tu zameskane bo nemam na fotky cas... ☹
veronika, dobre som pochopila? aj ty chceš bývať u svokrovcov? Bože ja by som najradšej niekam išla...keby sme sa mali teraz rozhodnúť, tak si radšej postavíme neajký bungalov, ale osobitne nie takto...
ja na photofunia a frametoy
emanka- s tým upratovaním detto- niekedy sa mi strašne chce, ani neviem prečo...
emanka... 😀 no veď ktovie ako to dopadne...to moje upratovanie, ale aspoň snaha tu je ....ostatné sa uvidí 😉
zuzi nieeeeeee- myslela som´, že aj ja chcem dom 🙂
Veronika, presne a vtedy by som aj povalu tuším upratala 😝
😀 😀 tak nejak emanka
nuž ja vás tu nechávam, majte sa mi pekne a všetké deti nech spia celú noc...dobrú noc všetkým 😉
no zuzka na čo to tu píšeš....aká si bola plná elánu do toho upratovania a za chvíľu napíšeš, veď to ešte počká...........hor sa len do upratovania, nedaj sa nikým a ničím odradiť... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

buď jo jo alebo hej hej