Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
http://popron.sk/Default.aspx?gotoId=603946
ale aj toto vyzerá dobre...lepšie ako stále vyťahovať vysávač na tie chuchvalce prachu
eman tak to je o hubu preto chodíme len autom, muž neznáša vlaky a ked sme boli slobodní a bezdetní a bezatuoví tak sme chodili busom ale to o držku vydržať štyri hodiny v buse to je zase utrpenie pre mňa 😠
alca na mňa je to dosť veľké ten vysávač a popron chodí aj mne, ja si odtiaľ objednávam knihy, DVD a také prkotiny 😀
presne aj nad tým som rozmýšľala...a tiež na tie chuchvalce prachu 😀 😀
ale zas s tým ručným môžem aj tú leinu stoličku a aj gauč, nie? musím premyslieť a objednám ešte cez víkend
ten ručný som tam už nenašla....ja som ho objednávala asi pred 2 rokmi
my keď sme boli bezdetní, tak sme stále chodili autom k našim, k sestre do GA, bratovi do HC, do TT na nákupy a tak...a odkedy máme Leu, skapal pes, nikam sa mu nechce chodiť, už mi šibe z toho, takže vlak to istí a aj vodičák si musím urobiť...
ani ja som ho tam nenašla...nevadí, objednám inde...
ozaj a ručný vysávač je aj na to dobrý, že krpec, keď trošku podrastie, môže vysávať 😀 akonáhle začne chodiť, alebo stačí štvornožkovať, šupnem jej vysávač do ruky a môže fičať...
vidím, že zas trpím samomluvou, tak si idem radšej urobiť kávu...
tomu sa hovorí lacná pracovná sila, aj keď ná víde dosť draho....
ahojte, zas len expresne, Hanka bola v noci asi len dvakrát hore...asi...viac si nepamätám a bolo pol siedmej, ked som sa prebrala
alca, ty si kukala Ordináciu? ja som kúpala malú a zabudla som si dať nahrávanie, môžeš mi povedať čo bolo v prvej časti? tak asi do 20.45. Vtedy som si uvedomila a začala nahrávať, tak si to potom dopozerám...dík, stačí stručne
alca, veru dosť draho, ale zas pomôže, treba učiť od mala 😀
fúú spevi tak to neviem, radšej mi napíš odkiaľ si to začala pozerať, možno si spomeniem, alebo si pozri na nete
no moja čítala som v júnovkách 2010 že zomrelo nejaké dievčatko ale narodila sa v 28 tt takže horor, už také veci nechcem čítať brrrrrrrrrr
idem krmiť krpca a zabiť suseda, vrta zase do steny akurát ked mám nakrmiť malého a má ísť spať - asi mu trafím guľu do hlavy hajzel ............
dr.Ondrejíček, či ako sa volá mal svatbu s Papeky 😀 - bože, aká som tupá, neviem si spomenúť, ako sa volá...no tá jeho frajerka je tehotná, tak sa vzali....Maštalír s Luciou boli svedkovia, on išiel potom do služby, prišla tam Vlková, pomilovali sa, videla ich Táňa Radeva a ohovárala a Lucia to počula, tak bola nešťastná...Vašáryová prišla skôr domov, tak videla ako tam Noga opravuje tú kuchyňu, čo podpálila Nela s chalanmi...
spevi
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/ordin...
zdá sa že prvú časť som ani ja nevidela
blažka, aj ja som to čítala, bolo to v 22.týždni...bože, to je strašné, nespravodlivé, zas revem, ja by som to určite neprežila 😢 😢
krpec už je hore, končím, ahojte...
tak my spíme už konečne sused dovrtal a preložila som krpca do kočíka, snáď potiahne dlhšie, pustila som si Enyu a idem vydrhnúť sporák tak zatím..........
blazka neznasam tlacenky nech taky ludia skusia nieco vlastnym usilim ☹ a nie preto ze su kapovia 😠 hej bude doma ale je mi luto ko,li nemu ma take nervy , ako sa mate nemam teraz cas mame navstevu prisiel svagor z anglicka tak sa venujem 😀 zdravim deticky a maminkam zelam krasny den
emanka 😀 😀 😀 diky
dzio, to je fakt, ale tlačenky sú všade, nehovorím, že bez výnimky, ale stretneš sa s tým v každej oblasti života a nič s tým nenarobíme 😠
ozaj baby, čo sa myslíte o tomto: kamarátka mi volala, kojí, má malé bábo a dostala bolesti do chrbta, aj odpadla a keď šla do špitála, poslali ju na RTG, aj keď im vravela, že kojí 😝 ved to sa vraj nesmie, či...?
spevacka to mas pravdu,
emanka aký máš pekný počet príspevkov 2222. 🙂 Už neprispievaj lebo si to číslo pokazíš 😀 😝
spevacka to veru neviem či sa môže ísť na RTG.
a mne dokonca tlačenky ani nechutia..... 😕
dzio je to tak, bohužel tlačenky sú všade a hlavne na také miesta ktoré sú lukratívne a to musíš uznať že ísť do misie je viac ako lákavé, keďže si prinesieš nejaké tie many, prepáč nemyslela som to v zlom len je to proste tak......
speváčka tak na RTG by nemala ísť, mňa skoro vyhodili z TBC keď som tam prišla ešte tehotná, ma normálne sestrička poslala do všetkých čertov že či je doktor normálny a on ma len poslal pre výpis z diagnozy to tá iniciatívna osoba mi dala čísielko do ruky 😀
no som ja načisto uderená, teraz som si išla robiť kávu a mám už prichystanú misku pre malého že keď sa zobudí len dám vodičku a kašičku spravím a do čistej misky Riškovej som si drbla lyžičku kávy, no som ja normálna ? 😠
blazka už by si mala začať odpočívať.... 😀
ešte mu dáš nakoniec kávu miesto mlieka... 😔 .
alca tiež som tak nad tým uvažovala či mu necapnem moju kávu namiesto mlieka 😀
no už mám skoro navarené ešte dováram - tak nech krpec ešte chrapká aspoň stíham písať s vami, variť a ešte aj FB sledovať 😀
ja som na FB dnes ešte nebola a už končím aj tu.....idem konečne do civilizácie na nákup......huráááá...... 😎
blazka ale ja sa nehnevam 😀 ja len konstatujem
dzio to som rada, ale vieš život je sviňa čo už, neboj vyjde to nabudúce a ešte ti bude aj nesmierne chýbať..........
ja silno uvažujem že musím niečo robiť, neviem čo ešte ale nejakú brigádu si budem musieť nájsť alebo čo............
blazka ja ked sa nudim tak mi manzel vravi alebo zuzu ze nech vysipeme struhanku a nech skladame rozky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

blažka, mám číslo, keď som to začala brať, volala som mu a povedal, aby som ešte počkala jeden cyklus, ale vtedy išlo o to, že som krvácala aj mimo cyklus...uvidím, asi mu zavolám, alebo tam rovno pôjdem, aj tak mi kázal prísť po pol roku...
tak hentak by sa mi nechcelo cestovať, že 2xprestupovať a ešte aj s kočárom 😝
No a ručný vysávač mi je na to, keď sa mi nechce vyťahovať veľký 😀 Malá, čo má koberec, tak bývajú na ňom omrvinky z jej rožka a aj v kuchyni sa zíde. A to nehovorím o jej stoličke na kŕmenie, čo tam ona narobí za jeden deň, katastrofa, všetko jej z huby padá 😀 keksíky, piškóty, rožok....tak sa zíde, no nie?