Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
to ť je 5...pochopili sme 🙂 kľudne môže byť silnejší, ja tiež som mala prvý silný jak fras, až som ľutovala, že som neni tehotná 😝
blazka....dík, aspoň som pokojnejšia, že nielen ja som taká, čo tlačím všetko do drobca nasilu....no nie všetko - ovocie len... 😀 😀 😀 😝
emanka... 😉 dík...
blažka, to by som radšej stále hrešila ako hentaké slovo používať 😀 veď už si ho ani nepamätám a ani vysloviť nejde poriadne 😀
blazka no veru 😀 😀 😀 oje...čo??
Zuzi, veď to posielanie z MMB je rýchlovka, to je hneď tu...my sme tiež začali 7 mes aj týž...a v podstate doteraz...len lea mala slabé nožičky, možno, keby ich mala silnejšie, tak už dávno by vedela odtiaľ vypadnúť...
no ved hej, dúfam ,že to prebehne rýchlo... 🙂
babenky, dobre mi je tu s vami, ale musím ísť k mm...zajtra sa tu ukážem zas až večer...ideme na oslavu 1. narodenín nášho krsniatka... 🙂
tak si to zajtra užite, Zuzka 🙂 🙂
ahojtééé.....vás zdravím.....všetkým prajem len to naj.....
zuzka a vy len posilujte, aby ste nemuseli cvičiť....
a už aj idem hajde.....musím si ísť ľahnúť aj s malou lebo mi nezaspí....
no dobre ojekatovali ste ma a som tu ostala sama jak tiger v klietke tak to idem tiež hodiť facana na duchnu - starý počúva telku jak hluchonemý dôchodca a keď sa ho pýtam či vie že tu niekto spí tak sa ma spýtal "čo?" ešte je aj mantavý tak dobrú nôcku aj vám - idem zabiť muža a zavrieť malého postieľku takže hádžem spánok ahojte..............
Ahojte dievčata,potrebujem poradit,moj maly mal dnes na stolici taky belavy povlak ..nesterla sa stym niektora ???
ksivcova a nemohol by to byť hlien? nezatekajú mu soplíky? iné mi nenapadá
ksivocka tak ako pise spevacka je to hlien neboj je to ok , baby konecne viem scoho sa robia tie zlte fliaciky na hlavicke , je to tuk z mlieka 😕
ahojte 🙂
Čo je to tu tak prázdne? Kde ste všetky??? 😕 😕 😕
Oslava narodenín dopadla ok, som tak plná, fuuuj .. 😝 😝 😝
Čo máte nové? A čo ste porábali celý deň? Videla som v správach, že TN má snehovú kalamitu... 😕 😕 , emanka, nezasypalo vás?
joj TN je asi Trnava, že? A akú skratku má Trenčín? Myslela som Trenčín, tam po blízku bývaš emi, že??
TN je Trenčín, TT Trnava, idem vás prečítať a hneď som tu
Ahojte, moc toho nebolo na čítanie 😠
Zuzi, tu dnes nesnežilo, iba včera a u nás, v Teplej nie je kalamita, Trenčín je 8 km, no ale ja sa zdržujem iba tu....mimochodom, už mi z toho ojekatúva, či ako sa to skloňuje...
A čo malá neterka už dokáže? Už vie chodiť? Vie niečo povedať?
asi by bolo lepšie zajekatúva 😝 alebo zajekatáva? blažka, kde si??? skloňuj...
ahoj emanka... 🙂
ďakujem za vysvetlenie... 😉 Malá Emka, je podarená, už začína sama chodiť, pridržiava sa všetkého možného a dostane sa tam, kam sama chce....neviem čo všetko vie už povedať, mne len ukazovala kohútik z radiátora, ktorý tam odšrubovala... 😀 a hovorila stále dookola totototototototo 😀 😀 😀 , no ale pochopila som... 😀
Ináč ona je z dvojčiat, má ešte bračeka Dávidka, ale my sme krstní rodičia len jej... 😒 ....tak sa rozhodli rodičia...Dávid už chodí sám asi mesiac...krásne si tam cupital, až som ho obdivovala...Ozaj ona s nimi tiež cvičila vojtovku na nožičky aj na chrbtové svaly...vidí v tom samé klady, lebo sa jej zdá, že po tých cvičeniach sa začali lepšie pohybovať... 🙂
emanka,,,ja ti s tým čudným slovom nepomôžem... 😀
je mi nejak blbo od žalúdka...ble... 😝
ja už sa teším, keď prestaneme cvičiť, už som z toho unavená....aj ja som počula a čítala už viackrát, že deti, ktoré cvičia vojtovku, tak sú potom na tom oveľa lepšie pohybovo, začnú loziť a aj skôr chodiť...ale cvičiť s dvomi deťmi by som asi nezvládla...ja by som celkovo nezvládla 2 deti, veď len s jedným mám čo robiť a to je ešte dobrá...normálne som už psychicky unavená a samozrejme aj fyzicky...
A tomu bratovi sú kto krstní?
a nehovorila ti, ako to zvládala s nimi cvičiť? aj oni stále pri tom plakali?
emanka....veď to...ja ju tiež obdivujem...klobúk dolu, lebo vychovať dvojčatá a vôbec viacerčatá je poriadna fuška...Už len keď si predstavím to nočné vstávanie, raz k jednému a raz k druhému... 😝
bračekovi sú krstní jej sestra s bratom....takto nás podelila, asi aby sa nikto neurazil....ona je krstná nášmu Tomášovi, tak ja len vraciam...
no povedala, že Dávid plakal veľmi silno, celkovo je on taký citlivejší ako emka...ale manžel jej hneď skočil do reči a vravel, že bolo treba s nimi cvičiť viac, tak som z toho pochopila, že to trošku asi aj flákala...
a Šimonkovi sú kto krstní? našej lee je sestra s mužom a my sme ich synovi Timkovi, a ich Ninke je krstný náš brat a krstná švagrova sestra....no zamotané 😝
ak to trošku flákala, tak sa jej vôbec nečudujem....ktovie, či jej muž pomáhal....ja už tiež necvičím tak precízne ako na začiatku, alebo lepšie povedané, už nie tak dlho, neviem, sestrička stále hovorí, že netreba veľa, ale čo to znamená neviem...ale pokroky sú, tak kašlem na to, som zvedavá, čo nám povie neurológ 😕
nedalo sa tam poriadne porozprávať...bolo tam aj veľa ľudí a zároveň stále sme dávali pozor na tie dvojčatá...každú chvíľu čosi ťahali (obrus, taniere, príbory...brrrr 🙂 )....Dávid vraj doma na seba stiahol televízor... 😕 , mńa by asi .... 😀 ale našťastie sa mu nič nestalo...
no a bol tam aj jeden 5 ročný chlapec, z ktorého mi začínali rásť rohy...on bude mať určite menšiu genetickú výbavu v hlave...

emnaka...no len dúfam, že kým mi príde, tak ho ešte aj stihneme využiť...
pochopili ste čo je to ť mesiacov??? 😀 😀 😀 hrozný preklep... 😀