Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahojte krasneho valentika zelam babulka zelam skore uzdravenie , svagor uz odisiel , tak uz je dobre , malej lili som kupila nausnice z bieleho zlata tak uvidim ci aj nato bude mat reakciu na zlte z ma aj na striebro mala tak som zvedava , vcera v polsku som kupila krasnu valentinsku tortu pre manzela a zuzu, mala uspech 😀 dnes manzel vari obed zevraj valentinsky 😀 tak sa necham prekvapit, v pondelok sa musim objednat do martina na mamografiu prsnikoch je to len preventivne vysetrenie ale aj tak sa normalne bojim , uz len ten nazov centrum preventivnej rakoviny ☹ 😒 skusim este dnes navas kuknut zelam krasny den 🙂
babulka1, ufff 😒 to muselo byť, držím palce, nech sa to už nezopakuje...my Valentína neslávime, o týždeň máme výročie sobáša 🙂
Spevacka tak to gratulujem k vyrociu 😵 ..ja tiez dufam ze uz to nikdy nezazijem...bolo to hrozne 😔
už sme domááááá.....konečne, bo sme sa nemali ako dostať do miesta nášho bydliska........ 🙄
ahoj alci...a ja že kde si nám zmizla...ako to že ste sa nemali ako dostať domov? Čo máte nové?
ahojte, ja dnes len na skok, ideme za chvíľu poskladať stolík, čo sme kúpili do obývačky a potom sem chce ísť Maťo.
Ja som sa vlastne prišla iba pochváliť. Naša Leuška sa dnes naučila dávať na 4 🙂 🙂 🙂 Sama sa zdvihne a hojdá sa dopredu-dozadu 🙂 Strašne sa tešíííííííííííííííííííím 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
babullka, ešte že to dopadlo tak ako to dopadlo, ja neviem, čo by som robila a keď si predstavím, že by som sa nezobudila, tak mi je zle 😖
alca, čo ste tam zapadli?
emanka... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja sa táááák tešíííím s vami, no to je úžasné...Blahoželám Leuške a posielam velikánsky bozk na líčko... 🙂 🙂 🙂
tak len skladajte, uvidíme sa zajtra, ok?
Ďakujeme, Zuzanka....bozk odovzdám ráno, keď sa zobudí 🙂 🙂 🙂
Ešte chvíľu môžem....čo ste dnes robili? My sme boli na návšteve a potom iba na dvore, už som unavená z tej zimy 😠
ahojte 🙂 ja len naskok som vás prišla pozdraviť
babullka- no hrôza, aby sa to už neopakovalo... Laura mala tiež upchatý noštek, nemohla dýchať, polovicu nocí preplakala, teraz ako bola chorá, ale až takto to nebolo... ☹
emanka- no blahoželám 🙂 , my sa tiež snažíme, ale len pravá nôžka jej ide skrčiť, s ľavou ani nehne ale dúfam, že už sa rozhýbe, škriatok malý ukričaný... 🙂
dzio- no fuj, takto niekoho odrovnať ako tvojho muža, musel byť poriadne nas..... 😠
zuzka- tak to ste nejak nijak dopadli v piatok... ale neboj nič, dobre bude, ako tu písali, keď pôjdete vtedy keď ste objednaní, už sa to Šimonkovi podarí 🙂
my sme boli celý deň doma...Vlado bol doobesu v práci, prišiel okolo 14:30...
mala som drobca na zemi na deke, okolo plno hračiek a sledovala som ho čo robí...on sa zapiera nožičkami a posúva sa dopredu po tváričke... 😀 líčka má potom chudák také červené, vyšúchané... ale všimla som si, že zopár krát sa skúšal aj dať na rúčky, pár sekúnd tak aj vydržal...
inak strašná nuda dnes...
ozaj spadol nám sneh zo strechy s takým hukotom, až nám rinčali sklá na dverách dnu...som sa normálne zľakla čo sa deje... 😀
ahoj veronika... 🙂
ty nás tu začínaš poriadne zanedbávať...kde sa flákaš po večeroch?
zuzka no nabitý víkend... v piatok bola oslava, v sobotu sme išli gratulovať našim, dnes sme tiež boli na návštevu 😝 po večeroch upratujem, umývam riad, žehlím a tak, aby toho potom naraz nebolo veľa...
nepozerali ste v piatok Bez servítky na markíze? Že čo ten expert varil a kto vyhral...
no ozaj anbitý program...
pozerala som, ale len tak na pol oka... 😀 viem, že vyhral ten mladý kúzelník, neviem ako a volal
no emanka, gratulujem...teším sa s vami 😀
na koniec týždňa hlásia už 2-6 stupňov, u nás na juhu už to cítiť, že zima stráca silu 😀
ahoj spevi... 🙂
žeby už prichádzala jar?? Brali by sme, že?
ja odchádzam spať... 😲 🤐 😵
emanka už asi skladá stolík 🙂
jej, tak ten kúzelník...no super /nieže by ma to nejak tankovalo 😀 /
KONEČNE oteplenie, to sa bude chrípke dariť!!!! Fuj... do konca februára nemá byť viac ako 10°C.
Puškárová porodila... malý sa volá Leonard...tie ,,celebrity,, už ozaj nevedia čo vymyslieť...
Ďakujem, dievčatá 🙂
zuzka, chúďa Šimonko, ktovie, koľko to vydrží tá jeho tvárička 😕 dávaj ho stále na zem a uvidíš, za chvíľu mu ručičky spevnejú a začne loziť 😉 jemu to nedá, stále to bude skúšať, krpci sú zvedaví....ukazuj mu hračky nad hlavičkou, nech ju zdvíha hore a pozerá na hračky, tak mu aj hlavička spevnie, teda krk 😉
Veronika a koľko ste boli na tej oslave? Ako dlho vydržala Laurika? Lea to tiež najskôr tak robila, že skŕčala len jednu nožičku a dnes ich skrčila obidve naraz, zdvihla riť, úsmev od ucha k uchu a hojdala sa....nevydrží síce dlho, ale nevadí, potrénuje a bude to ok 🙂
Spevi, aj u nás bolo dnes 5 stupňov a svietilo slniečko, psy sa vonku vyhrievali ako keby bolo 20 stupňov 😀 ale je pravda, že už je cítiť, že zima je na ústupe 😝 no a na večer už bola 0 a už bola pekná kosa 😠
Ešte neskladám, čakám Maťa, išiel sa kúpať...
Puškárová už porodila? A v termíne? Ja že až na jar bude rodiť 😕
Ahojte,emanka na to ani nechcem pomysliet co by sa stalo..... 😔 Hlavne ze som sa zobudila hned,aj ked zo zaciatku mi nedoslo co sa deje...az ked lapal po dychu 😕 Veronikap..a tebe sa darilo malej odsavat sopliky.....mne si to maly moc nechce dat meta hlavickou a vzpiera sa 😒 A ako ste stravili valentin.... 😵 Inak my sme sa zacali plazit do zadu a uz sa vie dat aj krasne na styri,ale nevie sa este posunut do predu-vzdy sa mu podlomi rucka 😝
jeeej, na HBO je Stmívání, ja som to čítala, keď som bola tehotná a teraz je to veľký trhák, má to 4 časti a pubertiaci sú z toho hotoví 😀
no emi, okolo 19.00 sme už odchádzali, takže tie 2 hodiny, ako som tipovala, to boli... bola umrnčaná, unavená, oči si šúchala lebo cez deň málo spala... nemalo to význam, tak sme išli domov. Miška tam ostala, no lebo kto herečku odtiaľ dostane, keď hraje hudba a všetci tancujú...potom sa mm po ňu musel o 21.00 vratiť...
no chvalabohu, že si sa zobudila...
my valentína neoslavujeme, ja som až do večera nevedela, že je 14.2 😀 to je super, že je Matúško taký šikovný, za chvíľu bude loziť o 106 😉 😉
Ja som dnes pozerala na nete nejakú ohrádku, rozmýšľam, že ju kúpim, len neviem, či tam bude chcieť malá byť....ale zas dávala by som ju tam aspoň na chvíľu, keď by som potrebovala niečo porobiť, alebo ísť na wc, predsa len, už teraz sa váľa na tej zemi kade-tade, takže nemôže byť bez dozoru....jedine ju dávať do stoličky na kŕmenie, ale ani tam už moc nechce bývať...jaaj, porazí ma 😖
babullka- soplíky sme odsávali, ale to asi len tie predné išli, taká vodička... v noci katastrofa, úplne chrapčala s noštekom, ani piť nemohla, vždy len trošku potiahla, pustila, predýchala, zas trochu potiahla... no a ako pila, postupne musela popolikať /fuj/ aj tie sople, lebo na konci kojenia už dýchala čisto, ale o 2 hodiny zas... no a spala pri mne v posteli, zaspávala na prsníku... mi jej bolo ľúto, ale už aj nervy som mala...
emanka- hej porodila, presne dnes mala termín no a SÚRNU sekciu jej museli robiť... zaujímavé, skoro všetky cepebrity rodia súrnou sekciou...
Veronika, tie deti sú tuším všetky rovnaké 😝 keď potrebujeme, aby boli fit, tak akurát vtedy spia málo...no ale aspoň Miška sa zabavila 😀
no to je fakt, všetky tie akože celebrity rodia sekciou 🙄
my sme oslávili Valentína ne prechádzke po meste, zima ako v Rusku, Laura spala ako dudek, už sme všetci čakali, kedy sa zobudí, že sa skončí naše trápenie... chceli sme ísť do cukrárne na nejaký koláč, ale potom už bolo veľa hodín, tak mm tam len vbehol nejaké koláče kúpiť, každý druh 1 euro, kúpil 7, takže 7 eur za blbé koláče... no krása... ale fajne boli 🙂
a babullka- samozrejme Matúško šikovník 🙂
no Veronika, pekný Valentín...oni sú šibnutí, že koláč 1 euro, hrozné voľačo 😝
Už končím, ideme konečne ten stolík poskladať....ahojte a dobrú noc 🙂 🙂 samozrejme ničím a nikým nerušenú 😅

babulka...ahoj 🙂 aj tebe krásneho Valentína... 🙂
no teda, neviem ako by som ja panikárila v takejto situácii, dobre že to dopadlo tak a želám skoré UZDRAVENIE... 😉