Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
jeej, dzio, to vážne sa stalo na tom hopsadle? chodím do tej témy, ale to bolo asi už dávnejšie....hrozné voľačo, tá mamina si to musí vyčítať celý život 😢
dzio- nestraš...to fakt?
alca- ale na tej bočnej fotke to nevidno, to máš asi len v tej časti pod pupkom, že? Ja síce nemám fotku, ale tiež som v tej časti mala takto, som si to všimla až po pôrode, keď brucho spľaslo... no a teraz to vybledlo, skoro to nevidno, a ozaj sa to zakryje nohavičkami, takže v pohode 😉
ali, ja mám tiež na zadku a vnútri na stehnách 😝 ale je mi to jedno, na kúpalisko aj tak nechodím...
emanka to- a čo ti bolo- patrilo tebe, keď si písala, že Maťo si myslel, že máš depku... 😕
vazne hrozne si to vycitala a nechcela uz ani zit koli tomu no nieco strasne , alca co je kks
teda, alca, ty si mala riadne brušisko 😀 koľko si pribrala v tehu? už nepamätám...
dzio- ja som tam tiež bola párkrát čítať, ale už mi stačilo... mi bolo veľmi ľúto, že sa také veci stávajú...
veronikapp ja tam tiez chodim, ale stale placem a obdivujem tie maminky, inac baby poviem vam jeden velky hnus , dnes mojmu M oznamili ,ze vycvik na misiu musi absolvovat, ale na misiu pojde ta tlacenka od generala som hrozne nahnevana v praci mu bolo povedane ze oni vsetci su male rybky, aby to riesili takze smola keby som sa nebala o nasu buducnos a karieru mojho muza tak to dam do telky ani to by som nemala pisat teraz co pisem ale musim to niekomu povedat ide ma urvat
Veronika, ono to nebola depka v tom priamom zmysle slova, čítala som, čo je popôrodná depresia a to nebolo ono...išlo o to, že som bola hrozne unavená, jedla som po stojačky, kojila som po stojačky, proste strašne vyčerpaná...ale išlo o to, že múdry Martin zajednal 2 týždne pred pôrodom šteňa, lebo si myslel, že už pôjdeme do domu, to sa samozrejme predlžilo a ja som nechcela šteňa pri malej, aj prvého psa sme dali do hotela pre psov v deň pôrodu...no a keď som bola v pôrodnici, tak jej dal kupírovať(odstrihnúť) uši a to som mu vravela, že nech to ešte nerobí, lebo bude potrebovať 24-hodinovú opateru, ale nie, on jej ich dal urobiť...potom sme ju dali tiež do hotela, kde nám sľúbili, že budú na ňu dávať pozor, mali ju doma, ale neustrážili ju a za 2 dni musel ísť s ňou veterinárovi, mala tie uši zapálené a musel dávať na ňu pozor...takže ja ubolená, vyčerpaná som sa starala sama o Leu a on o šteňa, spával s ňou na chodbe pri wc alebo v kuchyni, chodil s ňou von, lekárovi a tak....a nevedel pochopiť, že čo som stále nasraná a čo stále nadávam...no hrozné, také nervy som mala na neho a ešte aj mám, keď si na to spomeniem...takže prvé 2 mesiace sme sa len hádali a až keď sme sa presťahovali, tak bol kľud...
A on mi teraz povedal, keď sme zakladali reformy, že on si stále neuvedomoval Leu, ani keď mala 3 mesiace!!!
Tí chlapi... 😠
a to som len počúvala z každej strany....počkaj ako priberieš, už sa toho nezbavíš a mama ma hlavne povzbudzovala.....typu: mne pokaždom zostalo 5 kíl, ty to budeš mať rovnako a dnes som o 5 kíl ľahšia ako pred tehu.... 😉
dzio, to je nejaké čudné, fakt svinstvo, tak absolvovať výcvik musí, ale na misiu nejde? to čo je za logiku??? hrozné s týmto štátom 😠 😠 😠
aj ja občas chodím do Zomrelo mi dieťa, ale potom si to vyčítam, vždy strašne revem a stále na to myslím...a potom si predstavujem kadejaké hrozné veci, že čo ak by sa to stalo mne a tak...no a potom revem ešte viac....ale na druhej strane som po prečítaní tej téme lepšia matka, taká vďačnejšia a menej nervózna, ak je Lea zlá...
emanka no chlapi 😠 mm taký istý...prišiel domov, zapol telku a opýtal sa, že čo som varila. A ja strhaná, unavená o jednom suchom rožku... Až keď začala Miška vnímať, smiať sa, loziť,vtedy si ju všimol 😠
proste chlapi...
teda, dzio, že 22 kg!!! dobrááá....
moja kaderníčka pribrala v tehu 40 kg!!!! a teraz má asi 48 kg, taká chudučká, kde nič-tu nič...
dzio- no kopať a kopať...
alca dobrú 🙂
ja musím ísť do sprchy, lebo nejak lejem... možno ešte nakuknem, či tu niekto nie je 😉
len najhorsie je ze po zuzu to slo dole a po lili to za pana nechce zliest som jak tulen keby som vyhrala dovoleku k moru tak by ma grinpisaci odtiahli do mora lebo by si mysleli ze som veleryba 😀
takže to uzavriem...chlapi sú šibnutí a aj náš štát 😠 😠
idem aj ja do sprchy, ahojte zajtra 😉 😉

stále.....a to mám ešte nejaké od puberty....na stehnách a zadku