Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no aj ja som sa chcela opýtať
dzio, ty kks...
jeej, dzio, to vážne sa stalo na tom hopsadle? chodím do tej témy, ale to bolo asi už dávnejšie....hrozné voľačo, tá mamina si to musí vyčítať celý život 😢
dzio- nestraš...to fakt?
alca- ale na tej bočnej fotke to nevidno, to máš asi len v tej časti pod pupkom, že? Ja síce nemám fotku, ale tiež som v tej časti mala takto, som si to všimla až po pôrode, keď brucho spľaslo... no a teraz to vybledlo, skoro to nevidno, a ozaj sa to zakryje nohavičkami, takže v pohode 😉
ali, ja mám tiež na zadku a vnútri na stehnách 😝 ale je mi to jedno, na kúpalisko aj tak nechodím...
emanka to- a čo ti bolo- patrilo tebe, keď si písala, že Maťo si myslel, že máš depku... 😕
vazne hrozne si to vycitala a nechcela uz ani zit koli tomu no nieco strasne , alca co je kks
kks je kokso
teda, alca, ty si mala riadne brušisko 😀 koľko si pribrala v tehu? už nepamätám...
alca krasne brusko, aj ja mam vsetko popraskane
dzio- ja som tam tiež bola párkrát čítať, ale už mi stačilo... mi bolo veľmi ľúto, že sa také veci stávajú...
alca 😀 😀 😀 😀 to musim povedat zuzu bude mat novu hlasku 😀
11kg
dzio len ju nauč 😀 musím ešte niečo odchytať od brášku
ani nie veľa 😀
tak akurát 🙂
veronikapp ja tam tiez chodim, ale stale placem a obdivujem tie maminky, inac baby poviem vam jeden velky hnus , dnes mojmu M oznamili ,ze vycvik na misiu musi absolvovat, ale na misiu pojde ta tlacenka od generala som hrozne nahnevana v praci mu bolo povedane ze oni vsetci su male rybky, aby to riesili takze smola keby som sa nebala o nasu buducnos a karieru mojho muza tak to dam do telky ani to by som nemala pisat teraz co pisem ale musim to niekomu povedat ide ma urvat
Veronika, ono to nebola depka v tom priamom zmysle slova, čítala som, čo je popôrodná depresia a to nebolo ono...išlo o to, že som bola hrozne unavená, jedla som po stojačky, kojila som po stojačky, proste strašne vyčerpaná...ale išlo o to, že múdry Martin zajednal 2 týždne pred pôrodom šteňa, lebo si myslel, že už pôjdeme do domu, to sa samozrejme predlžilo a ja som nechcela šteňa pri malej, aj prvého psa sme dali do hotela pre psov v deň pôrodu...no a keď som bola v pôrodnici, tak jej dal kupírovať(odstrihnúť) uši a to som mu vravela, že nech to ešte nerobí, lebo bude potrebovať 24-hodinovú opateru, ale nie, on jej ich dal urobiť...potom sme ju dali tiež do hotela, kde nám sľúbili, že budú na ňu dávať pozor, mali ju doma, ale neustrážili ju a za 2 dni musel ísť s ňou veterinárovi, mala tie uši zapálené a musel dávať na ňu pozor...takže ja ubolená, vyčerpaná som sa starala sama o Leu a on o šteňa, spával s ňou na chodbe pri wc alebo v kuchyni, chodil s ňou von, lekárovi a tak....a nevedel pochopiť, že čo som stále nasraná a čo stále nadávam...no hrozné, také nervy som mala na neho a ešte aj mám, keď si na to spomeniem...takže prvé 2 mesiace sme sa len hádali a až keď sme sa presťahovali, tak bol kľud...
A on mi teraz povedal, keď sme zakladali reformy, že on si stále neuvedomoval Leu, ani keď mala 3 mesiace!!!
Tí chlapi... 😠
a to som len počúvala z každej strany....počkaj ako priberieš, už sa toho nezbavíš a mama ma hlavne povzbudzovala.....typu: mne pokaždom zostalo 5 kíl, ty to budeš mať rovnako a dnes som o 5 kíl ľahšia ako pred tehu.... 😉
no emanka, to ti ale pomohol..... 😖
ja som pribrala pri babach 22kg ☹
dzio, to je nejaké čudné, fakt svinstvo, tak absolvovať výcvik musí, ale na misiu nejde? to čo je za logiku??? hrozné s týmto štátom 😠 😠 😠
aj ja občas chodím do Zomrelo mi dieťa, ale potom si to vyčítam, vždy strašne revem a stále na to myslím...a potom si predstavujem kadejaké hrozné veci, že čo ak by sa to stalo mne a tak...no a potom revem ešte viac....ale na druhej strane som po prečítaní tej téme lepšia matka, taká vďačnejšia a menej nervózna, ak je Lea zlá...
no baby musím ísť...tak dobrú noc
emanka no chlapi 😠 mm taký istý...prišiel domov, zapol telku a opýtal sa, že čo som varila. A ja strhaná, unavená o jednom suchom rožku... Až keď začala Miška vnímať, smiať sa, loziť,vtedy si ju všimol 😠
proste chlapi...
emanka asi tak ako pises, dobru noc alca
teda, dzio, že 22 kg!!! dobrááá....
moja kaderníčka pribrala v tehu 40 kg!!!! a teraz má asi 48 kg, taká chudučká, kde nič-tu nič...
dzio- no kopať a kopať...
alca dobrú 🙂
ja musím ísť do sprchy, lebo nejak lejem... možno ešte nakuknem, či tu niekto nie je 😉
len najhorsie je ze po zuzu to slo dole a po lili to za pana nechce zliest som jak tulen keby som vyhrala dovoleku k moru tak by ma grinpisaci odtiahli do mora lebo by si mysleli ze som veleryba 😀
takže to uzavriem...chlapi sú šibnutí a aj náš štát 😠 😠
idem aj ja do sprchy, ahojte zajtra 😉 😉

stále.....a to mám ešte nejaké od puberty....na stehnách a zadku