Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
bianca pohoda, stres patrí k materskej 😀
alca tak to prdenie z oleja? a čo si jej dala papať? dávaj bacha aby švíky nepotrhala na bodičku 😀
veronika ten psík nie je obmedzujúci veku a pesničky ktoré tam sú nahrané vlastne podvedome učia deti napr. počítať 😕
dnes prišiel mm domov a pýta sa či Riško čítal Eurotelku a ja že prečo? a on že od polovice týždňa je dodriapaný program 😀
alca, 😀 😀 😀
blazka,skusim davat ten olej.mozno sa to trosku zapeklo a ko islo,tak praskla nejaka cievka...dufam,ze nic zle to nebude... A ozaj,drzite olej v chladnicke ci ako?kupili sme najdrahsi oliv.olej,na ktorom bolo pisane,ze uschovavat v chladnicke,tak som ho tam dala a teraz vyzera nie moc doverihodne...akoby zamrzol,su tam take olejnate kusky 😀
špenát a mrkvu, jedno zapeká a druhé riedi.... 😀
teda naopak
ja ho nemám v ladničke
a este nieco,niekde som pocula,ze ta krv moze byt aj pri prerezavanii zubkov...tak nam este ani jeden nevyliezol.moze to byde tymto?! hladam vselico len aby to nebolo nic vazne
a čo máte chladničku nastavenú na mrazenie? 😎
bianca- ak máte Borges, či tak dáko, tak je to normálne, že zhustne... ak ho vyberieš z chladničky a necháš trochu postáť, bude zase normálny. Nemá to žiadny vplyv na kvalitu. Je to aj napísané na etikete.
inak aký olej používate, ten extra panenský, alebo ten upravený...
bianka moze mat podrazdene crievko z prikrmu ale urcite k dok treba ist , blazka dakujem ja viem ze ta cibula je na kasel , veronikapp ten psikm je od 6mes je krasny a pride mi to pre dieta dost zaujimave 😉 , bianka ten olej je vporiadku, len tuhne bacha aj stym olejom skor pomenej par kvapiek lebo crevo si zvikne nato ze je premastovane a bude lenive, a potom na nie moc mastne jedla a bude problem zo stolicou
tak išla som sa schválne pozrieť... Borges- extra panenský olivový olej.
alca,nie nemame na mrazenie :D mam ten Borges-extra panensky,tak ho necham trochu postat pred podavanim ako radi veronikapp
ja používam ten upravený, henten neznášam.....
a aký to je upravený? A prečo ten neznášaš?
no dievčatá, len olejujte...aj mašinky treba olejovať, aby fungovali 😀
my sme dnes boli s Maťom na ORL kvôli častým nádcham, ale všetko ok, takže super...prišiel mm, tak utekám, zatiaľ pá 😀
ten upravený je zmes rafinovaného a panenského olivového oleja a je oveľa jemnejšej chuti....ten panenský má takú zvláštnu umelú chuť a mňa potom z toho škriabe v krku....
čo si myslela tými mašinkami spevi? hmm? 😕 😀
inak ja som tiež len za pár kvapiek, hlavne na začiatku, neskôr keď bude jesť plnú misku tak daj jednu kávovú lyžičku... ale tú krv krv sleduj, možno to bola jednorázová záležitosť, ale ak si to ešte všimneš tak minimálne pre tvoj dobrý pocit zavolaj lekárke...
cisty pannensky je najkvalitnejsi a najzdravsi preto lebo je to cisty lisovany bez uprav ale mne zase smrdi
a baby čo ste dnes robili? Mňa tak bolí hlava, mi ju asi rozstrelí... a Laura zlá jak čert 😝
dzio- aj mne to divne páchne... ako chutí, nevie, ja som ešte nejedla 😀
baby a jedli ste už opečené chleby poliate olivovým olejom, posypané bazalkou a trošku posolené? mňam, nie je nič chutnejšie.....no nie s tým panenským, ten kazí chuť....ale niekto i ten rád....
ja očakávam mrchu a stále nič....ale brucho ma bolí.... 😔
veronikapp ja nic ja sa liecimale aj tie bezne veci okolo lili mi dnes pridu strasne narocne a tazke ale co uz,alca neviem si to predstavit
krmila som takže som tu nebola........
bianca čo sa týka oleja mám ho voľne vyložené vedľa mlieka pre krpca takže nie v chladničke, on začne hustnúť a to nie je dobrééééééé
veronika ja mám tiež borges a veru ho nedávam do chladničky, som tak zvyknutá 😉
ja mám len Borges olivový olej.........
ja som jedla olivový olej len v zeleninovom šaláte a preto máme len obyčajný olivový - dávam krpcovi len to čo chutí aj mne 😀
ja som dnes rýchlo upratala, vysala a utekala do obchodu lebo sa ohlásila kamka z koníka že príde, potom sme sa pohrali s deťmi a ked odišla rýchlo krmenie, opraté veci som vyložila a teraz sedím pred kompom a malý už dopapal aj kašu 😀
no blazka ty si šikulka.....mala by som si brať príklad.....alebo aj ty upratuješ len keď má prísť návšteva? 😅
alca ved načo upratovať ked mm to neocení a malému je to tak jedno, hlavne že ma UM a čaj 😀
ešte treba aby tu mm nechrápal a možno by som aj umyla kúpeľku a záchod, ale aj zajtra je deň ako hovorila Scarlet v Odviate vetrom 😀
no ja ten aj zajtra je deň, mám tuším každý deň.... 😀
alca a čo si mám zodrať nohy po kolená len preto že je zvykom upratovať v sobotu a vyglancovať byt? ja to kašlem, sem-tam v sobotu vyložím nohy a kašlem na to, naši chodia v piatok z práce k nám tak vtedy aspoň zametiem aby nepovedali že som total kyda 😀

ja by som až lyžičku nedávala....reda podľa toho koľko príkrmu robíš....aby to zas nemala preolejované....blééé