Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
kým som nemala malú aj ja so mala stále čisto....... 😢 🙄
dzio, alca ja som zase ako muž hovorí - šleha - ked ma chytí tak musí byť všetko tip-top ale ked ju nemám tak nevadí, ale ako náhle poupratujem tak ako skonštatoval starý aby lietal po byte a nedajbože niečo rozhádzal 😀
ja konštatujem vždy a všade - nie som otrokom svojej domácnosti 😀
ale viete co mate pravdu ja som debil ze ked lili hajka tak mesto toho aby som spocla tak beham po dome ako debil a co mam stoho prd
presne dzio....neupratuj.... 😀
alca tak by som to chcela ale ja to neviem 😢
ja mám tiež rada poriadok, ale odkedy sa narodila Laura, som donútená zmeniť priority...pri nej sa proste upratovať nedá, ale už ma to ani tak nevytáča. Snáď keď bude väčšia, bude sa zase dať vysávať 3 krát do týždňa 😀
dievčatá to nemyslíte vážne? upratovanie neberiem tak vážne a pri malom som po troch mesiacoch behala ako odtrhnutá z reťaze, nonstop s metlou a vechťom a načo? ustatá som bola jak cigáň po vystáti rady na pošte pre podporu a prd z toho 😵
ale baby, bordel v bytě-šťastné dítě 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀
hi hi to si dám ako motto.....
daj alca 😉
dala som.... 😀 😀 😀
ahojte, idem vás prečítať...alca, aj my sa riadime tým heslom 😀
Ahojte 🙂
Ešte raz ahojte aj ty Zuzka...
My sme dnes boli na rehabilitácii a 2 cviky nám zrušili a nechali už len jeden, na posilnenie chrbátika, ešte ho nemá úplne dokonalý 🙂 Tak sa teším, že mi aspoň niečo odpadlo 😝
Babullka, držím palce, aby sa to stále len a len zlepšovalo 😉
Dzio, skoré uzdravenie, vôbec, ale vôbec ti nezávidím......a ani tú lekáreň 12 km od vás 😀 vy bývate na nejakej samote u lesa, že? 😀
emanka, tak to je super, pomaly už nebudete musieť vôbec cvičiť... 🙂 🙂 🙂
mne sa nechce čítať vás, veľa ste toho popísali...
Zuzi, ja som to prečítala rýchlo, včera sme toho dosť popísali, ale všetko už sa tu spomínalo...tehu, pôrod a tak.
A dnes som tu prvý krát a baby písali o kakaní a upratovaní bytu 😝
Vy čo ste robili celý deň? Vlado je v práci?
alca, určite pozeráš Ordináciu, že??? Aj ja pozerám, ale popritom aj píšem...no ale dlho tu nebudem, Maťo to chce.
emanka... 😉 😉 ďakujem za info...som dnes ozaj lenivá na dlhé čítania.....ja som tu včera večer bola, ale sama, vy ste došli asi až neskôr, že?
Vlado je dnes doma, ale pozerá OH, tak mám "voľno" od neho... 😀 , ale nie....otvorili sme si červené vínko, Tomi spí u našich a Šimon už spí tiež...
včera som kúpila drobcovi spací vak - taký kvietkovaný ružový- 😀 😀 😀 , nemali chlapčenské....ale nie to som chcela, chcela som napísať, že mi v ňom krásne spinkal, mohol sa vrtieť ako on chce a zároveň mu bolo aj teplučko...takže naša zavinovačka pôjde na pôjd....možno pre 3 bábo... 😀
emanka... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Maťo "to" chce???
dnes ma mala prísť ostrihať a aj nafarbiť jedna kaderníčka - kámoška....ale sa na mňa vybodla...zabudla na mňa... 😠
a ja som sa už tááák tešila, že sa konečne očlovečím....tie moje vlasy mi už nijako nechcú stáť, stále ich mám zopnuté do copa...
áno, prišli sme až neskôr, tuším, už si ani nepamätám, ale veď včera sme sa tu my dve bavili a potom si zmizla, či nie? alebo to bolo predvčerom? ja už neviem 😕
Že ružový 😀 😀 ale veď to nevadí, akej to je farby, no nie? Super, že v tom pekne spinká, normálne začínam aj ja nad tým uvažovať, lebo Lea sa tiež furt vrtí a potom je poodokrývaná, alebo ju prikryjem aj tou dekou, ale to sa zas nemôže hýbať a nervačí...len neviem, či si na to zvykne, už je veľká....a je to teplučké? Už ju potom ničím neprikrývaš?
😀 😀 😀 no hento by chcel Maťo stále, len keď ja nevládzem 😀 😀 ale hovorila som o notebook-u 😉
Zuzi, aj furt nosím cop, mám to síce zafarbené, ale každý vlas inej dlžky....a teraz kedy príde tá kámoška?
emanka...no z mojej jedno nočnej skúsenosti ti ja toho veľa nepoviem, ale alca na to nedá dopustiť....no ale je pravda, že celú noc sa prevaľoval ako chcel - dokonca aj na brušku spal, ono mu to nijako nezavadzalo a ráno mal teplé ručičky...kúpila som to v Tescu, majú na to teraz dobrú cenu (4 eur)... 😕
A vy už máte prázdniny, keď Tomi spí u vašich?
veď ja viem, že noteboook... 😀 .....ale si to dobre napísala, tak dvojzmyselne... 😀
mala by prísť vo štvrtok...keď zas nezabudne... 😖
tiež by som chcela nejakú postupku...ty to máš tak zostrihané?
oooo, super, kúpim to v tom tescu, aj tak som sa tam chystala kúpiť pyžamká, no a keď to stojí len 4 e, tak aj keby v tom nechcela byť, tak nevadí...
hej, prázdninujeme...neviem, kto má väčšiu radosť, či ja alebo Tomi....ja sa teším, že sa s ním nemusím učiť....aspoň troch oddýchnem... 😝
výmena stráží.....na scénu prišli emanka a zuzka

no baby ja som opak vas ja som zase poriadkumilovna vsetko ma svoje miesto ziadna smuha , odrobinka , atd 😀