icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
16. feb 2010

spevi.,.....a vy čo máte nové? Ako Hanka? Ešte stále spíte tak nijak?

alci a teba som sa chcela opýtať ako robíš tú krupičnú kašu malej, dnes som aj ja vyskúšala, len neviem, či som ju správne urobila...

zuzkaku
16. feb 2010

emanka... 😀 😀 , ty máš nápady... 😀

na FB si sa pridala k tej skupine o létaní miminek? preto ti chodia tie správy?

alca85
16. feb 2010

len som nechala zovrieť vodu a prisypala som krupicu podľa toho ako to hustlo....inak presný návod je 2,5dl vody a 3PL krupice a môžeš tam pridať aj ovocie, alebo ja som jej tam nastriekala aj mlieko

alca85
16. feb 2010

ale čo veď ja si ich rozšírim.....emanka aj mne chodia tie správy, asi sa z tej skupiny odhlásim...

emanka
16. feb 2010

zuzi, áno, pridala som sa do tej skupiny a preto mi to chodí 😉
alca a to je normálna krupica? že potom sa to dá robiť s mliekom kravským?

alca85
16. feb 2010

hej klasická detská krupica

spevacka
16. feb 2010

zuzka, Hanka stále divočina 😠 čo už...ale ona sa zase stále usmieva, tak jej je odpustené 😀

emanka
16. feb 2010

alca, asi aj ja, to je nejaký maniak, ten, čo to posiela a asi aj zakladateľ 😝 😀

zuzkaku
16. feb 2010

alci...ďakujem, presne takto som to robila a potom som tam do toho dala UM... 😉

spevi...ešteže tak...ale ja zlatunká, na všetko sa dá zvyknúť, aj na takéto nočné nespanie...no čo už, ja ti želám, aby ste konečne prespali aj celú noc bez zobudenia... 😉

emanka....no našťastie som sa tam nepridala...ufff 😝

zuzkaku
16. feb 2010

alci, nápis som si vyrobila, len neviem ako ho tu hodím, asi sa na to....vykašlem,,,

alca85
16. feb 2010

inak dala som nové foto

emanka
16. feb 2010

mám chuť na niečo sladkéééé....

alca85
16. feb 2010

zuzka daj si vygenerovať kód skopíruj a vlož do popisu albumu

alca85
16. feb 2010

jaj emanka a ešte som chcela napísať, že ak sú výpredaje v Tescu, tak platia na celom území

emanka
16. feb 2010

ali, krásne fotky 🙂 Natálka zas vyrástla....ozaj, tie ušká má úplne v poriadku? a v tej sedačke na kŕmenie sa nedá pripútať?

emanka
16. feb 2010

alca, dík...aj som si myslela, že zľavy budú v každom tescu 🙂

zuzkaku
16. feb 2010

alci...krásne fotky... 🙂 ale je podarená a v tej stoličke nemá chybu...ako má tam pekne poskladané ústočka, akoby chcela povedať...."pozrite, čo ja mááám" 🙂

dzio2
16. feb 2010

emanka dakujem , byvam na dedine tak do civilizovaneho mesta to mam tolko vela ale mas pravdu zamnou les aj predomnou a este aj krasny potok za domom nadherne prostredie ale neboj dom na dome okolo mna 😀

alca85
16. feb 2010

ďakujem...tie ušká sa jej pekne zahojili, bez jediného zápalu. 🙂 ....no škoda, ale nedá sa pripútať......tú stoličku mám len požičanú, nemusíme všetko kupovať.

emanka
16. feb 2010

no dzio, chvalabohu, že tam je viac domov 😀 už som sa zľakla, že len vy a široko-ďaleko nikoho 😀 ale aj to môže byť super...ale niekedy to lezie aj na nervy 😕

ali, super, že sa vám to zahojilo...ak bude vymýšľať, tak ju tam môžeš nejak s opaskom pripútať alebo s plienkou...naša keby nebola pripútaná, tak už je 500x za deň na zemi 😝

emanka
16. feb 2010

Ozaj, speváčka, ak si tu, sa mi o tebe snívalo túto noc 😀 teda, len to, že si na začiatku tejto témy písala, že Matúško je adoptovaný 😕 neviem, čo mi lezie po rozume, keď mám takéto sny 😅

dzio, ako sa cítiš? už je lepšie?

dzio2
16. feb 2010

alca Natalka cela maminka cista kopia 😉

zuzkaku
16. feb 2010

alci....dakujem, už aj ja mám krásny trblietavý nápis... 😉

babenky idem spať...pekne sa mi tu mávajte

dzio ...ahoj 😉

klara_klara
autor
16. feb 2010

ahojte ako sa mate? ja na vas vobec nemam cas ☹ ale obcas si vas precitam...dakujem ku gratulaciam k vymesacniku...

klara_klara
autor
16. feb 2010

nejak si hladame strateny rezim dna a noci takze sme stale nervozni a trapia nas zubky...prikrmy sa uz vylepsujeme, uz aj pekne papame aj kakame 😉

dzio2
16. feb 2010

emanka na tej fotke to ty stou kerkov ?leuska je krasna

alca85
16. feb 2010

no krásny....dobrú noc zuzka...

emanka, no veď to, že sa od nej nemôžem pohnúť na krok, aby náhodou nevypadla....

ale nééé dzio, nemusíš ma utešovať, ja viem, že je po tatkovi.... 😉
no ozaj dzio, ako ti je? Aj si si niečo urobila z tých babských receptov?

emanka
16. feb 2010

Zuzka, dobrú nos...
Klára, vitaj...super, že aspoň tie príkrmy sú už lepšie 🙂
dzio, hej ja...a Leuška je po maminke 😅 😅 ďakujem...

alca85
16. feb 2010

no krásny patrilo zuzke....

alca85
16. feb 2010

klara vitaj a nič nepýtaj 😅