Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alci...ahoj, konečne naživo s tebou... 😀
alca ahoj...
teraz som sem písala a vôbec sa mi to sem nepridalo, stále mi to vyhadzuje, že 500 inter server error, alebo tak nejak...poráža ma 😠
Zuzi, mám to už iba vpredu trošku dopostupna, predtým som to mala aj vzadu, ale nepáčilo sa mi to...
presne to, aj mne tu hádže...asi majú opäť nejakú poruchu tu na Mk....často to tu blbne! 😠
aj mne to vyhadzuje...ale teraz si už idem prečítať čo ste tu vy dve popísali...
Ani ja neviem, či sú tie výpredaje celoplošné...ja tam pôjdem na konci týždňa, tak uvidím, teda, ak sa zadarí a Maťovi sa bude chcieť....takže zajtra ešte nebudem vedieť, či sú akcie, ale nechaj tak, nemusíš mi kupovať, kúpim aj keď to nebude v akcii...teda, netuším, koľko to stojí v neakcii....ale ďakujem...
alca, Natálku aj prikrývaš, keď je v spacom vaku?
Ozaj, dnes nám boli robiť tie žalúzie a ten beznohý sa zbalil a išiel domov bosý 😀 😀 až ja mu už medzi dvermi hovorím, že kde máte topánku? no sranda s ním...
emanka... 😀 😀 😀 😀 😀 ....beznohý, bosý... 😀 😀 😀 😀 😀
emanka neprikrývam, len zo začiatku som prikrývala, ale bývala spotená tak som prestala....
emanka super, že sa vám tie cviky tak zredukovali.....
😀 😀 😀 😀 😀 sa tu ešte stále rehocem ze teba....som aj mm vravela o beznohom bosom, sa smejeme už dvaja... 😀 😀 😀
ozaj ak by si chcela, rada kúpim, malina, poslala by som ti poštou.......alebo prinesiem osobne???? a myslím, že netreba prikrývať, asi by jej bolo v tom horúco...
neviete kedy to má byť tá nová verzia MK?
😀 😀 beznohý, chudák...a také smiešne mi to prišlo, že hovorím v jednotnom čisle, že topánku 😀
alca, ani nehovor, taká som rada, že máme už len 1 cvik, to bolo na nervy, tie 3, jeden sme docvičili, ona sa trošku ukľudnila a hneď ďalší a ešte aj z každej strany a potom zas ďalší....takto to bude super, sestrička povedala, aby sme teraz cvičili čo najviac, lebo budúci týždeň ideme na kontrolu neurológovi a bolo by super, keby už nekázal cvičiť...tak sa modlite 🙂
Zuzi, si zlatá, ďakujem, ale nerob si s tým starosti, veď kúpim hocikedy 😉 ale ak by si to priniesla osobne, tak môžeš kúpiť hocičo 🙂
no a nová verzia netuším, kedy bude....
teraz som bola za Leou, som si myslela, že vykrikuje zo sna a ona bola hore a zatiaľ sa dosť prebrala, kým som dorazila 😝
kde ste naraz obidve zmizliiiiii????? 😲 😲 😲
alca určite pozerá ordináciu 😀 a bola tu len cez reklamu a teraz začala druhá časť, tak zdrhla pozerať 😲 😲
emanka....tak ja budem na vás myslieť, aby ste už cvičiť nemuseli.....budem silno držať palce aj s prstami... 🤐
Zuzka, ďakujeme....aj ja myslím na vás, nech to toho tretieho dobre dopadne 😒 🙂
alciii, ..... 😠 .....a ja že si konečne pokecáme všetky 3
aj spevacka tu niekde je, možno o chvíľu dôjde k nám... 😉
videla si speváčku? ona tiež pozeráva ordináciu...teraz tu surfuje na koňovi a zajtra sa bude vypytovať zas, že čo sa dialo v ordinácii...no ale ja jej už nič nepoviem 😝 😀
hej tu som, rýpem do nikoletty 😀
no serus, spevi 😉 a v akej téme do nej rýpeš? 😀
noo pozerám, ale jednej babe tu dávam cez IP rady niečo urobiť a skopírovať do albumu....
mánia na nakupovanie vecí pre bábo
hrubé zrno 😖
prečítajte si len zakladajúci príspevok, to stačí
spevi, už som videla a prečítala si ten prvý príspevok 🙂
alca a aké dávaš rady?
len jedna mamča chcela vedieť ako som do albumu dostala ten nápis NATALKA a ten obrázok s fotkami
spevi....ja som sa teraz z tej témy dostala, trochu som chcela počítať, že do čoho si sa to ty zapojila....ale už mi došlo... 😀
jaj som sa nepochválila...som si včera kúpila rifle za 2eurá.....len ich nezapnem 😀 ...no ale nekúpte to.... 😀
alci... 😀 , nevadííí, ve´d do nich schudneš....ja som lepšia, ja som si minule kúpila také športové nohavice za 1 euro... 😀 , ešte som ich na sebe nemala...
ozaj aj mne sa ten nápis páči, kde si ho zohnala a ako vložila ??
bola som mrknúť na FB...stále mi chodia správy z toho Létaní miminek 😲
alca, no super nákup 😀 😀 za 2 eurá ich môžeš použiť ako handru, aj tá je drahšia 😀
stačí si kliknúť na ten nápis a na to ostatné ty určite prídeš aj sama...

no ve´d práve tá cena bola super.....kúpila som mu veľkosť 6-12 mes. boli dosť rozobrané tie veľkosti...ak náhodou nekúpiš, tak ti môžem zobrať od nás z Tesca, idem zajtra do PO, tak by som tam zašla....neviem, či to majú celoplošne vo všetkých teskách takéto výpredaje...