icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
16. feb 2010

no ve´d práve tá cena bola super.....kúpila som mu veľkosť 6-12 mes. boli dosť rozobrané tie veľkosti...ak náhodou nekúpiš, tak ti môžem zobrať od nás z Tesca, idem zajtra do PO, tak by som tam zašla....neviem, či to majú celoplošne vo všetkých teskách takéto výpredaje...

zuzkaku
16. feb 2010

alci...ahoj, konečne naživo s tebou... 😀

emanka
16. feb 2010

alca ahoj...

teraz som sem písala a vôbec sa mi to sem nepridalo, stále mi to vyhadzuje, že 500 inter server error, alebo tak nejak...poráža ma 😠

Zuzi, mám to už iba vpredu trošku dopostupna, predtým som to mala aj vzadu, ale nepáčilo sa mi to...

zuzkaku
16. feb 2010

presne to, aj mne tu hádže...asi majú opäť nejakú poruchu tu na Mk....často to tu blbne! 😠

alca85
16. feb 2010

aj mne to vyhadzuje...ale teraz si už idem prečítať čo ste tu vy dve popísali...

emanka
16. feb 2010

Ani ja neviem, či sú tie výpredaje celoplošné...ja tam pôjdem na konci týždňa, tak uvidím, teda, ak sa zadarí a Maťovi sa bude chcieť....takže zajtra ešte nebudem vedieť, či sú akcie, ale nechaj tak, nemusíš mi kupovať, kúpim aj keď to nebude v akcii...teda, netuším, koľko to stojí v neakcii....ale ďakujem...

alca, Natálku aj prikrývaš, keď je v spacom vaku?

emanka
16. feb 2010

Ozaj, dnes nám boli robiť tie žalúzie a ten beznohý sa zbalil a išiel domov bosý 😀 😀 až ja mu už medzi dvermi hovorím, že kde máte topánku? no sranda s ním...

zuzkaku
16. feb 2010

emanka... 😀 😀 😀 😀 😀 ....beznohý, bosý... 😀 😀 😀 😀 😀

alca85
16. feb 2010

emanka neprikrývam, len zo začiatku som prikrývala, ale bývala spotená tak som prestala....

emanka super, že sa vám tie cviky tak zredukovali.....

zuzkaku
16. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 sa tu ešte stále rehocem ze teba....som aj mm vravela o beznohom bosom, sa smejeme už dvaja... 😀 😀 😀

ozaj ak by si chcela, rada kúpim, malina, poslala by som ti poštou.......alebo prinesiem osobne???? a myslím, že netreba prikrývať, asi by jej bolo v tom horúco...

zuzkaku
16. feb 2010

neviete kedy to má byť tá nová verzia MK?

emanka
16. feb 2010

😀 😀 beznohý, chudák...a také smiešne mi to prišlo, že hovorím v jednotnom čisle, že topánku 😀

alca, ani nehovor, taká som rada, že máme už len 1 cvik, to bolo na nervy, tie 3, jeden sme docvičili, ona sa trošku ukľudnila a hneď ďalší a ešte aj z každej strany a potom zas ďalší....takto to bude super, sestrička povedala, aby sme teraz cvičili čo najviac, lebo budúci týždeň ideme na kontrolu neurológovi a bolo by super, keby už nekázal cvičiť...tak sa modlite 🙂

Zuzi, si zlatá, ďakujem, ale nerob si s tým starosti, veď kúpim hocikedy 😉 ale ak by si to priniesla osobne, tak môžeš kúpiť hocičo 🙂

no a nová verzia netuším, kedy bude....

teraz som bola za Leou, som si myslela, že vykrikuje zo sna a ona bola hore a zatiaľ sa dosť prebrala, kým som dorazila 😝

zuzkaku
16. feb 2010

kde ste naraz obidve zmizliiiiii????? 😲 😲 😲

emanka
16. feb 2010

alca určite pozerá ordináciu 😀 a bola tu len cez reklamu a teraz začala druhá časť, tak zdrhla pozerať 😲 😲

zuzkaku
16. feb 2010

emanka....tak ja budem na vás myslieť, aby ste už cvičiť nemuseli.....budem silno držať palce aj s prstami... 🤐

emanka
16. feb 2010

Zuzka, ďakujeme....aj ja myslím na vás, nech to toho tretieho dobre dopadne 😒 🙂

zuzkaku
16. feb 2010

alciii, ..... 😠 .....a ja že si konečne pokecáme všetky 3

aj spevacka tu niekde je, možno o chvíľu dôjde k nám... 😉

emanka
16. feb 2010

videla si speváčku? ona tiež pozeráva ordináciu...teraz tu surfuje na koňovi a zajtra sa bude vypytovať zas, že čo sa dialo v ordinácii...no ale ja jej už nič nepoviem 😝 😀

spevacka
16. feb 2010

hej tu som, rýpem do nikoletty 😀

emanka
16. feb 2010

no serus, spevi 😉 a v akej téme do nej rýpeš? 😀

alca85
16. feb 2010

noo pozerám, ale jednej babe tu dávam cez IP rady niečo urobiť a skopírovať do albumu....

spevacka
16. feb 2010

mánia na nakupovanie vecí pre bábo
hrubé zrno 😖

spevacka
16. feb 2010

prečítajte si len zakladajúci príspevok, to stačí

emanka
16. feb 2010

spevi, už som videla a prečítala si ten prvý príspevok 🙂
alca a aké dávaš rady?

alca85
16. feb 2010

len jedna mamča chcela vedieť ako som do albumu dostala ten nápis NATALKA a ten obrázok s fotkami

zuzkaku
16. feb 2010

spevi....ja som sa teraz z tej témy dostala, trochu som chcela počítať, že do čoho si sa to ty zapojila....ale už mi došlo... 😀

alca85
16. feb 2010

jaj som sa nepochválila...som si včera kúpila rifle za 2eurá.....len ich nezapnem 😀 ...no ale nekúpte to.... 😀

zuzkaku
16. feb 2010

alci... 😀 , nevadííí, ve´d do nich schudneš....ja som lepšia, ja som si minule kúpila také športové nohavice za 1 euro... 😀 , ešte som ich na sebe nemala...

ozaj aj mne sa ten nápis páči, kde si ho zohnala a ako vložila ??

emanka
16. feb 2010

bola som mrknúť na FB...stále mi chodia správy z toho Létaní miminek 😲
alca, no super nákup 😀 😀 za 2 eurá ich môžeš použiť ako handru, aj tá je drahšia 😀

alca85
16. feb 2010

stačí si kliknúť na ten nápis a na to ostatné ty určite prídeš aj sama...