Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emanka... 😀 😀 , ty máš nápady... 😀
na FB si sa pridala k tej skupine o létaní miminek? preto ti chodia tie správy?
len som nechala zovrieť vodu a prisypala som krupicu podľa toho ako to hustlo....inak presný návod je 2,5dl vody a 3PL krupice a môžeš tam pridať aj ovocie, alebo ja som jej tam nastriekala aj mlieko
ale čo veď ja si ich rozšírim.....emanka aj mne chodia tie správy, asi sa z tej skupiny odhlásim...
zuzi, áno, pridala som sa do tej skupiny a preto mi to chodí 😉
alca a to je normálna krupica? že potom sa to dá robiť s mliekom kravským?
zuzka, Hanka stále divočina 😠 čo už...ale ona sa zase stále usmieva, tak jej je odpustené 😀
alci...ďakujem, presne takto som to robila a potom som tam do toho dala UM... 😉
spevi...ešteže tak...ale ja zlatunká, na všetko sa dá zvyknúť, aj na takéto nočné nespanie...no čo už, ja ti želám, aby ste konečne prespali aj celú noc bez zobudenia... 😉
emanka....no našťastie som sa tam nepridala...ufff 😝
alci, nápis som si vyrobila, len neviem ako ho tu hodím, asi sa na to....vykašlem,,,
jaj emanka a ešte som chcela napísať, že ak sú výpredaje v Tescu, tak platia na celom území
ali, krásne fotky 🙂 Natálka zas vyrástla....ozaj, tie ušká má úplne v poriadku? a v tej sedačke na kŕmenie sa nedá pripútať?
alci...krásne fotky... 🙂 ale je podarená a v tej stoličke nemá chybu...ako má tam pekne poskladané ústočka, akoby chcela povedať...."pozrite, čo ja mááám" 🙂
emanka dakujem , byvam na dedine tak do civilizovaneho mesta to mam tolko vela ale mas pravdu zamnou les aj predomnou a este aj krasny potok za domom nadherne prostredie ale neboj dom na dome okolo mna 😀
ďakujem...tie ušká sa jej pekne zahojili, bez jediného zápalu. 🙂 ....no škoda, ale nedá sa pripútať......tú stoličku mám len požičanú, nemusíme všetko kupovať.
no dzio, chvalabohu, že tam je viac domov 😀 už som sa zľakla, že len vy a široko-ďaleko nikoho 😀 ale aj to môže byť super...ale niekedy to lezie aj na nervy 😕
ali, super, že sa vám to zahojilo...ak bude vymýšľať, tak ju tam môžeš nejak s opaskom pripútať alebo s plienkou...naša keby nebola pripútaná, tak už je 500x za deň na zemi 😝
Ozaj, speváčka, ak si tu, sa mi o tebe snívalo túto noc 😀 teda, len to, že si na začiatku tejto témy písala, že Matúško je adoptovaný 😕 neviem, čo mi lezie po rozume, keď mám takéto sny 😅
dzio, ako sa cítiš? už je lepšie?
alci....dakujem, už aj ja mám krásny trblietavý nápis... 😉
babenky idem spať...pekne sa mi tu mávajte
dzio ...ahoj 😉
ahojte ako sa mate? ja na vas vobec nemam cas ☹ ale obcas si vas precitam...dakujem ku gratulaciam k vymesacniku...
nejak si hladame strateny rezim dna a noci takze sme stale nervozni a trapia nas zubky...prikrmy sa uz vylepsujeme, uz aj pekne papame aj kakame 😉
no krásny....dobrú noc zuzka...
emanka, no veď to, že sa od nej nemôžem pohnúť na krok, aby náhodou nevypadla....
ale nééé dzio, nemusíš ma utešovať, ja viem, že je po tatkovi.... 😉
no ozaj dzio, ako ti je? Aj si si niečo urobila z tých babských receptov?
Zuzka, dobrú nos...
Klára, vitaj...super, že aspoň tie príkrmy sú už lepšie 🙂
dzio, hej ja...a Leuška je po maminke 😅 😅 ďakujem...

spevi.,.....a vy čo máte nové? Ako Hanka? Ešte stále spíte tak nijak?
alci a teba som sa chcela opýtať ako robíš tú krupičnú kašu malej, dnes som aj ja vyskúšala, len neviem, či som ju správne urobila...