Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahoj klara no trapite sa boratka chudatka ☹ len to vydrzat budem drzat palceky , alca je mi naprd kloktala som si hrdlo slanou v fuj humus ,alca mne fakt pride ze sa uplne podoba nateba a hlavne ocickami,emanka aj ja chcem kerku ale MM povedal ze ma vystahuje 😀
error pise doprdele 😠 aj mne co je zase ten kon blby ci co
no mne sa Natálka podobá total na otca 🙂 vo všetkom...tie očká majú tuším s alcou podobné...
veru, blbý kôň to je 😝
ja končím, Maťo chce notebook...tak ahojte a pekne sa vyspinkajte...
dobru noc emanka
dobrú noc baby, už mi ten error lezie riadne na nervy.....
no ste zase popísali...ježišmária, kedy vás dočítam... pred chvíľou som sa zobudila 😀 bolo mi strašne zle- migréna, aj na wc-ku som skončila, aj jeden Ibalgin 200 som zobrala, asi po 100 rokoch, neviem či sa môže pri kojení, ale už sa to nedalo vydržať... ale idem zase bubať, lebo ráno budíček o 6.00, ideme s Miškou na krv na alergo. Dobrú noc 😔
veronikapp to mam aj ja pri migrene ze skoncim na WC ☹ ak mas potry si hlavu alpou
bré ránko.....
baby čo si myslíte o tomto?
som presne 32DC a už asi 4 dni ma pobolieva podbruško, alebo je to skôr také pichanie pri vaječníkoch a začali ma bolieť kríže.....neviem čo si mám o tom myslieť....
a mám ešte taký silný hlienovitý výtok.....ja si už nepamätám či som to mávala...... 😒
a už mi tie bolesti prešli....hmm
alca nemas nahodou teraz ovulaciu?
no to určite nie, lebo mám dostať mrchu mrchavú.....
Alenka moja, ja netuším, čo sa s tebou deje 😖 Čo si myslíš, že si nebodaj tehotná? 😀 😀
Ja dnes nemám na nič čas...Lea až teraz zaspala a to chodí spávať o 12-tej, asi 4x som ju dala do postieľky a stále nič, furt iba vymýšľala, porazí ma...som zvedavá, koľko bude spať 😕
no emanka tak to netuším, ale stáva sa aj v lepších rodinách. 🙂 ......ale je to málo pravdepodobné..... 😕
kto si dá kávičku..... 😲
asi bude niečo v lufte, aj Hanka dnes nie a nie spať 😠
teraz zaspala, ale v noci to bol brutus...o tretej sa zobudila a do pol šiestej sa diali veci...soplíky sme odsávali dvakrát, plakala, na rukách som nosila, ked zaspala a položila som hneď hore a keď som si už o 5.12 myslela, že zaspíme, tak znova.... 😢 potom mi napadlo potrieť ďasienka gelikom a neviem či to pomohlo alebo únava no konečne zaspala ☹ jajajaj čo nás to len čaká 😝
no alca, aj keď málo pravdepodobné, ale stať sa môže hocičo 😀 to by bola sranda, hi hi 🙂 🙂
ja už som kávičku dopila 🙂
spevi, ja len dúfam, že je niečo v lufte a že to nebude tak, že malej už bude stačiť len jeden spánok, akurát v našom veku niektoré deti spia už iba raz za deň, no ale to by ma porazilo 😠 😠
Chúďa Hanka, teda aj Jarka 😉 myslíš, že jej idú tie zúbky? ako vyzerajú jej ďasienka?
aj Natálka má nejaké bujné noci....najlepšie spíme až ráno.....
emanka pekné od teba, že si ma nezavolala na kávičku...
nehnevaj sa Alenka...nabudúce už takú chybu neurobím 😀
aj tak som ju len ixla, som sa bála, že sa krpec zobudí 😉 😉
čo ste dnes porábali a varili?
no nič sme neporábali, stále okolo malej, toto je blbý vek, už ani nechce pri mne sedieť, ani v stoličke, nikde, len ležať na zemi a gúľať sa...a to musím na ňu stále dávať pozor, aby na seba nezhodila telku a pod...už ma poráža 😠
a iba som upiekla bravčové mäso ...s chlebom, žiadna príloha 😅
teraz som objednávala tej kámoške, čo má toho chorého syna kvôli pôrodu, takú špeciálnu flašku, čo je pre deti so slabým sacím reflexom...nikde ju nemajú, v žiadnej lekárni, len v jednom jedinom obchode, v Blave....a len jeden e-shop som našla, aj to vďaka annag, lebo nič som nevygooglila....no a tá fľaška stojí 840 Sk!!!! No neporazilo by vás? Také veci by mali byť zadarmo a nie takto, preboha.... 😠 😠 😠
no a krpec už je hore...zas dokola to isté 😒
asi jej dám jesť, zacvičíme a vybehneme na dvor, nech je chvíľu ticho 😝
emanka všetko čo býva najviac potrebné, býva najdrahšie, ako keby tí rodičia už aj bez toho nemali veľa problémov..... ☹ .....aj tí čo majú celiakiu, míňajú tisíce na lieky, každú chvíľu v nemocnici a tá strava pre nich je tiež nehorázne drahá.....je to nespravodlivé 😒
moja lili posledne dni lek kaka a kaka
dzio, aspoň ju bruško netlačí 😉
emanka, no a vy kedy ráno vstávate? Lebo my ešte chvalabohu máme dva spánky cez deň s tým, že keď sú veľmi krátke tak aj tri 😉
je to inak fakt taký vek, že tie deti by už najradšej asi chodili (aspoň moja), len príroda ešte nedovolí 😖 ale už vnímajú všetko, moja keď vidí, že niečo vkladám do úst, otvára ústa ako rybka 🙂 si myslí, že sa jej ujde
emanka, ozaj...ďasienka kukám každý deň, zdajú sa mi rovnaké, ale keď to ti ani poriadne porieť neviem, lebo Ona tam má stále jazýček strčený, len kuká, že čo tam ňúram
...ozaj Matúšovi vypadol prvý mliečny zub, tak bola u nás víla Zubaľka, nechala mincu... 😀
emanka aké mäsko si piekla? ja mám doma kus bravčového zo zabíjačky, ale neviem identifikovať časť tela, či sa to hodí na pečenie...vyzerá to skôr také na guláš...
spevacka aj kunam chodi zubkova vila 😀 zuzu potom kuka pod vankus ci bude dost na nove tiene 😀
fiha, paradnica...mladá

alca, pochopili sme 😀
veru, Zuzka, krásny nápis 🙂