icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
17. feb 2010

ahojte... 🙂

pre nás dnes bol nanič deň... ☹ Bola som s Tomášom pri očnom lekárovi....chodili sme už aj predtým, nosí okuliare, ale čo kontrola, to mu vždy písala silnejšie dioptrie, až to skončilo pri 4-kách!!! Tak ma to dožralo a chcela som vyskúšať iného odborníka, čo on povie na tie jeho očká...no a ešte len mu premerala zrak tým prístrojom a už zalomila rukami, že...a to čo?? vy nosíte okuliare?? No vyrozprávala som jej čo som mala na srdci a ona mi na to, že veru má ten zrak mizerný...a ozaj až 4-ky... ☹ ma skoro z toho kleplo...Musí on chudák nosiť okuliare už na furt...myslela som si, že sa to upraví a bude to ok, aj som sa dnes na to dr. pýtala, ona mi len sucho poznamenala...veď č-ky niesú až tak silné, silné sú 7-8...nebojte sa ve´d on si zvykne na tie okuliare....no čo vám poviem, nepotešila ma...

a ešte k tomu všetkému som si bola vybrať z účtu RP a čuduj sa svete, kde je tých spomínaných 8000??? Ja som tam po tých všetkých vybavovačkách a behaniach po úradoch mala len 150 eur (4500), teda po starom...
ako ste na tom vy? Dostali ste RP už po novom?

alca85
17. feb 2010

hej ja som mala 277

klara_klara
autor
17. feb 2010

ahojte som tu asi zase nachvilku...

zuzi oni nestihli dekrety, cele sa to posralo takze cely RP dostanes doplateny 😉

alca85
17. feb 2010

zuzka a to má od narodenia problém s očkami, alebo kedy a ako ste to zistili......ty máš tuším s malými len samé starosti......mám niekedy pocit, že táto téma je nejaká začarovaná.....každému niečo je

dzio2
17. feb 2010

aj ja som uz mala 299ea ziadost som podavala koncom JANUARA a podpisovala somhned odvolanie ze sa nebudem odvolavat a to preto aby som to dostala vo FEB

alca85
17. feb 2010

ja som mala milú úradníčku a všetko mi to posúrila....aj keď miesto Natálky mi tam napísali Maroša 😀 ....no ale už aj to je opravené...

zuzkaku
17. feb 2010

alci...zistili sme to pri vstupnej lek. prehliadke do školy. 😒 možno keby to bolo skôr tak by dnes nemusel mať až tak silné dioptrie.....a veru, máš pravdu, je to tu akoby začarované...ale nie nadarmo sa hovorí, že deti sú nielen radosti, ale aj starosti...

no s tým RP!!!!! nervy z nich mám...prečo tie kravy čo tam sedia vedia niekomu poradiť a pomôcť a inému sa vy..rú na hlavu?? Som z toho nervná dnes...Alebo možno len v PO sú totál blbé úradníčky...neviem... 😠

zuzkaku
17. feb 2010

alci...no vidíš a ty si na chvíľu prišla aj k synovi Marošovi... 😀

klara_klara
autor
17. feb 2010

dzio akych 299e nie je to 256 e?

zuzi to neposrali baby na UPSVR ale vlada, oni nemali jasno 😝

dzio2
17. feb 2010

klara ´vtom su aj pridavky na 2deti,zuzkaku na ten Presov nadavali aj baby v teme RP

dzio2
17. feb 2010

kukam BATORYCKA

zuzkaku
17. feb 2010

klara.....samozrejme, je mi jasné, že najväčšiu vinu na tom všetkom nesie vláda....ale myslím si, že aj tie baby čo tam robia, by mohli mať trošku zľutovania a rovno mi povedať, že si mám ešte prísť pre nejaký papier ak chcem mať RP vyplatený skôr... 😖

inak ako sa máte? Dnes som malému kúpila kaše od nestlé ktoré sa zarábajú s mliekom...celkom mu to chutilo, hlavne, že nejaká zmena, lebo tie kaše čo sme doma mali sa mu už celkom zunovali... 😉

zuzkaku
17. feb 2010

dzio...to už ide?? Aj ja som to chcela pozerať....len Tomi ešte nespí a on mi tu v izbe neostane sám, bojí sa... 😝
je to dobré? Je to tá bátoríčka, čo nakrútil Jakubisko?

klara_klara
autor
17. feb 2010

baby ako robite ryzovu kasu? robite s normalnej ryze? co tam este pridavate?

dzio2
17. feb 2010

zuzkaku ale napriklad Mesto mame krasne hlavne snehuliakoch v zime pred kodtolom ,boli aj toho roku?

zuzkaku
17. feb 2010

klara, no presne tú ryžovú som mu dnes kúpila...zarába sa s mliekom, je to taký ryžový prášok a nieje s tým ani veľa roboty, za pár minút kaša hotová... 😉

dzio2
17. feb 2010

nie zuzkaku

dzio2
17. feb 2010

ale mne sa batorycka od jakubiska nepacila a vobec nebola natocena podla knich

zuzkaku
17. feb 2010

dzio...??? ty si prešovčanka? To som nevedela...hmmmale máš pravdu, na mesto nepoviem pol slova....dokonca sa mi páči viac ako Košice, možno aj preto, lebo v PO sa viem dobre orientovať... 🙂

klara_klara
autor
17. feb 2010

zuzi ja tiez taku mam no mne sa z toho stala taka fuuuuj hmota 😝 😝 😝 😝

chcela by som uvarit skutocnu z ryze

dzio2
17. feb 2010

no zo sekcova aj moj manzel

zuzkaku
17. feb 2010

klara...jaj, no to ti s tým asi veľmi nepomôžem, ale dzio-kucháročka naša nám isto dá nejaký dobrý tip ako na to...aj mńa by to celkom zaujímalo...hmmm dzio??

dzio...tak sekčov? A aj tam občas zavítaš?

dzio2
17. feb 2010

no skus taku z ryze napriklad ked lili mala bacila v crievkach z vody nasej obecnej 😠 tak som jej musela davat cisty ryz odvar a jej to chutnalo a aj ju to hodne zasitilo

zuzkaku
17. feb 2010

dzio, ale ako ten odvar pripraviť?

klara_klara
autor
17. feb 2010

len uvarim ryzu vo vode? pomixujem to a pridam tam napr. aj nejake ovocie

dzio2
17. feb 2010

no nic tazke uvarite ryzu vo vode teda rozvarite ak to bude hotove tak pridate UM a neake ovocie zavarane bud marhule alebo tak troska cukru a pomixovat len bude to huste tak potom viac mliecka pridat alebo aj samotny vyvar z ryze , malo chodime ale asi v maji zavitame tam

zuzkaku
17. feb 2010

ďakujem za receptík, vyzerá to chutne, aj to malému urobím a myslím, že by to chutilo aj staršiemu... 😉

dzio2
17. feb 2010

500ml vodya 3az4pol lyz ryze a ked sa bude voda vyparovat tak kludne mozte dolievat

klara_klara
autor
17. feb 2010

dzio a dufam ze z toho nezapeka, alebo ano?

klara_klara
autor
17. feb 2010

co este robite detickam na veceru? teraz v 7 mesiaci sa mozu bezlepkove veci...ja teda neviem co mu mam davat...piskoty a pecivo este nie...takze okrem tej ryze neviem...poradte