Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca, už viem, na FB 🙂
takže, Zuzanka, aj ja gratulujeeeem k 1. zúbku 🙂 🙂 🙂
jaj aká som doškrábaná....ma tu mrzačí.. 😖
inak s tými odpoveďami....ja si to niekedy píšem ako čítam, potom to skopírujem, prjdem na ďaľšiu stranu prilepím, dopíšem a tak.....
teda alca, ty si vynaliezavá 😉
ja som práve vyriešila problém medzi mnou a Leušou, vždy, keď som si sadla k nb, tak Lea sa začala tešiť a tancovať, lebo si myslela. že jej idem pustiť gummy macka, no a vždy som jej ho musela pustiť 10x za sebou, minimálne. Tak teraz som jej ho nahrala na telefón, ju mám na kolenách a pozerá macka na telefóne a ja môžem písať, ale len jednou rukou 😉
alca, ako chutí malej mäsko? alebo měso, ako by povedala dzio 😀
už som videla blažku v 90-dňovke 😀 😀
alca tak trpezlivosť teta Blažka potrebuje, Riško sa rozhodol že už zase bude skúšať moje nervy, tak robím čo sa dá aby som sa neocitla v kriminiovinách, teraz som ho šlahla do kočíka, vypadá jak cigán pri smeťáku - len ruky trčia 😕
spevacka ja si veru tiež prd pamätám čo tu popíšete a pri mojej šikovnosti, napíšem toho jak rosamunde pilcher šlahnem druhú stranu a je v texte prázdne políčko 😝
Šimonkovi gratuľujem k prvému zúbku, až mamina zistí čo to je keď jej kusne do prsta 😝
zatiaľ som jej dávala iba raz so špenátom....vtedy toho moc nepojedla....kebyže chcem dať malej ovocie, tak mám vynechať na obez zeleninu a dať jej radšej mlieko, alebo môžem dať zeleninu a na desiatu ovocie.....
tak u nás mäsko bralo, len to ovocie mi ošlaháva o hubu že neeeeeeeeeeeeeem som chlap daj rezeň ty trubela 😀
no šak chlap sa v ňom nezaprie......no ja idem konečne s malou von......tak pápá
aj ja blahozela detickam Leuske ,Laurike A aj Simonkovi 🙂 😉 dnes sa mam nahovno tecie mi z nosa lili stale jak mi fukne tak to aj zotrie lebo len kvapka a kvapka H kapesniky mam asi vsade 😒 je mi kosa no konecna , muz pride az v piatok vecer a v nedelu uz pojde prec na ubytovnu do Martina lebo nastup maju o 2rano 😠 takze je to tak vsetko naprd este zuzu ma hneva trepe puberta , som jej povedala ze jej kupim helmu nech si moze trepat hlavu o stenu a ukludnit sa tak 😀
ahojte 🙂 ďakujem za blahoželania 🙂
a Šimonkovi tiež gratulujem k prvému zúbku... síce som čumela jak puk, že či som niečo prešvihla, ale tak na FB to asi bolo a tam ja prístup nemám 😒
dzio- no sa teším, keď tie moje budú v puberte a ešte keď budú drzé po mne... 😖
ahojte,
alca, normálne daj obed a na olovrant alebo desiatu zeleninu...
dzio, máš to veru ťažké...ja už teraz vidím na Leuše, že je po mne, tak sa mám na čo tešiť 😒
My sme dnes kúpili ohrádku, bola som so svokrou a ona ju kúpila 😉 Malá tam bola iba chvíľku a potom už nervačila, ale bola unavená, tak som ju dala spať a uvidím večer, či to bude mať úspech, alebo je to zbytočná investícia.
Už som z nej na nervy, ešte pred 2 týždňami bola najspokojnejšia, keď sedela a teraz ani to nechce, len sa váľať po zemi 😒 Dokonca už aj čaj odmieta, teda len z fľašky, tak jej ho dávam lyžičkou, to vypije, ale čo ja mám toľko času? Dala som jej aj tým kúzelným hrnčekom, aj z normálneho pohára, tiež vypila, ale bola celá mokrá 😠
Takže som tu teraz na chvíľu, keď sa zobudí, dám jej kašu, okúpem ju a dám spať. Dúfam, že nebude spať ako včera, že o ôsmej zaspala a 8.15 sa zobudila s úsmevom na perách, že hello, už som vyspinkaná a teraz sa chcem hrať 😠
No nič, nervy vám...
aká som šlahnutá, malo to byť na olovrant, či desiatu OVOCIE 🙂 🙂
dík emanka....
ja tu teraz vypekám svoje prvé keksíky....ale vznikli z toho také veľké keksiščá... 😀 ...druhú várku somsa snažila urobiť menšiu, tak som zvedavá čo z toho bude....či sa to bude dať vôbec jesť.. 😕
keksiščá? 😀
emanka- Kĺuuuuuud 😎 inak už si rozmýšlala nad prvými topánočkami?
nóo keksiščá...lebo majú priemer asi 10 cm....
emanka nemôžeš mať večne pokojné dieťa.....to čo by bolo potom za spravodlivosť 😅 😕
ahojte 🙂
tak už ste počuli tú super novinku?? Máme prvý zúbok vonku.... 🙂 🙂 🙂 , ani som nevedela kedy sa to stalo... 😕
ako sa máte vy dnes? Čo nové ste robili?
Veronika, rozmýšľala, ale kúpim asi za mesiac, uvidím...
Rozmýšľam nad tým, že či malej nejdú stoličky, takáto zlá a nespokojná nebola nikdy v živote a vraj tie stoličky strašne bolia, lebo sa prerezávajú plošne, tak neviem...teraz je v ohrádke, ale rozčuľuje sa, vyhodím ju na dvor za psami 😝
Zuzi a ktorý zúbok to máte?
idem jej pustiť gummyho a potom okúpať, dúfam, že sa sem ešte dostanem... 😒
konečne som vás dočítala... 😝
Leuške a Laurinke aj ja chcem zablahoželať k výmesačníkom... 🙂 kedy sa to stalo, že tie deti už majú 9 mesiacov??? 😕 len nedávno, keď som sem prišla prvý krát tak mali 7 mes...tak ako my teraz....to teda letí...
spevi...super, teším s tebou, že ste konečne v noci dobre spali...možno odteraz aj Hanka už bude pekne spinkať a aj ty sa konečne poriadne vyspíš... 😉
veronika...nehovorím, mäsko uvarené a zmrazené je ok...ale mne sa zdá, že nieje dobre zamraziť už hotový celý príkrm a potom ho nanovo rozmrazovať a dávať drobcovi... 😒 , ale to je len môj názor....veď napokon, každá máme svoje spôsoby, čo ako robíme... 😉
emanka...no Tomáš najprv okule, veľmi odmietal...ale teraz, keď už sám vidí, že to vôbec nieje sranda, tak ich nosí a aj sám si ich pýta... 😒 som len z toho nešťastná, neviem, kedy, prečo a ako sa to mohlo stať...
emanka...no škoda, aj Leuška má asi svoje dni...chúďa možno ju ozaj bolia ďasienka z tých zúbkov a preto tak nerváči...musíš to s ňou nejako vydržať...a ja ti držím palce aby to bolo čím skôr zas ok... 😉
ani teraz nechce byť v tej ohrádke? A akú veľkú si kúpila? Bola drahá? Aj mne by sa také niečo zišlo...
aspoň, že ten gummy má taký úspech... 😉
prerezala sa nám spodná jednotka v pravo... 😕 ....ja som z toho dnes celkom vedľa, vôbec som to nečakala, ani náznak, že by bol mrzutý alebo niečo podobné...pamätám sa pri Tomášovi to bola katastrofa... 😝 , tiež som mala ten gél na ďasienka a myslím, že aj horúčky mal predtým než mu tie zúbky vyšli...
ja tu hádžem jeden príspevok za druhým... 😀
ale zas ma niečo napadlo....dnes som mala skrášľovací deň... 😔 😝 ...bola som pri kozmetičke na čistenie, na klinike dentálnej hygieny - pri sestre - so zubami...(robí si na mne bakalárku...som jej pokusný králik.. 😀 ) no a nakoniec aj vlasy mám nové...konečne došla tá kamarátka kaderníčka...no a teraz sa teším, že mám komplet celú hlavu zreparovanú... 😀 😀 😀
zuzka- no to je výkon takto nevečer 😀 myslím tie príspevky všetky...
ti závidím reparáciu hlavy 😨 aj mne treba kompletne...
zuzi tú narodeninovú tortu si mala od koho? Nebolo to od Torty od mamy, či ako sa to volá?
emanka- a už vieš asi aké? Lebo v téme Mánia... písali, že topánky od Baťu deformujú detskú nožičku... tak by ma zaujímalo niečo viac o tejto múdrosti, asi tam napíšem... Miška má väčšinu topánok odtiaľ, jedine tam majú ortopedickú vložku. Ale zas na druhej strane predajní s detskými topánkami nemáme u nás nejak extra veľa. Preto sa pýtam, či u vás už máš niečo vybraté, akú značku...
emanka gummyho mi ani nespomínaj...už mi tááák lezie na nervy..... 😲 a akú ohrádku si kupila? drevenú, či tú skladaciu?
zuzka aspoň, že teraz sú tie okuliare také imidžové, nie ako voľakedy tie popoľníky......ja som jeden čas chcela strašne nosiť okuliare až som sa hnevala, že mám tak perfektný zrak... 😀
a to si sa na tú kozmetičku len pozerala ako pracuje, keď si bola pri nej? 😀 😝 a ukáž nejaké foto novej hlavy...
veronika ja by som skôr kupovala v zdravotníckych potrebách, ale niekde som čítala, že topánočky pre také malé deti, by nemali byť tvarované....
ano emi- a hoď foto tej ohrádky... dnes som kukala na nete a najlacnejšia stála 50 eur a tá sa mi vôbec nepáčila... 😒
alca- pre Mišku som mala také obyčajné, biele, kožené, na šnúrky a také vyššie boli. Len keď čítam časopisy, napríklad aj v Mama a ja, boli také celkom iné a určené na prvé krôčiky... len teraz si ako naschvál nespomeniem na značku...
a tie od Mišky mám ešte odložené, ale každé dieťa by si malo vynosiť svoje topánočky, tak radšej Laure kúpim nové... tie biele kožené určite, po byte, ale na vonku by som chcela také iné...

ahojte....alca, kde si zobrala, že Šimonko ma prvý zúbok???
spevi, nieeee 😀 nepíšem si to, pamätám a ak zabudnem, tak prečítam ešte raz a doplním odpovede 😉
Veronika, aj ja blahoželám k výmesačníku 🙂 🙂 🙂 🙂 a zároveň všetkým ďakujem za blahoželania 😉
blažka, aj ja držím palce pri diéte...raz som chcela aj ja držať tú 90-dňovku, no ale keď mi to sesternica poslala a prečítala som si to, tak som to hneď vzdala 😝