icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
18. feb 2010

tie maslové torty a ani zákusky nemusím.......

veronikapp
18. feb 2010

zuzka- čo som pozerala na fotkách, som nevedela, ktorú vybrať!!!! Všetky krásne 😉 Takže sacherova hovoríš... a prosím ťa, koľko ťa vyšla?

zuzkaku
18. feb 2010

alci...a aké si to piekla? Máš nejaký dobrý jednoduchý recept? Dobrú chuť... 😉

klara....ahoj 🙂

klara_klara
autor
18. feb 2010

ahoj zuzi 😉

zuzkaku
18. feb 2010

veronika...33 eur... 😝 , bola drahšia, ale stála zato... 😉

alca85
18. feb 2010

tie čokoládové cookkies.....veľmi jednoduchý recept.....mám hodiť?

veronikapp
18. feb 2010

alca hoď... aj ja chceeeem 😉

zuzka- teda dosť! Na jednu tortu... ale okrem lyží nedostane nič, tak nech má peknú tortu 🙂 a chutnú, mňam

zuzkaku
18. feb 2010

alci....áno...aj ja som si už podľa teba začala všetko dobré ukladať... 😉 tak daj sem recept ja ho hne´d uložím.... 😉

klari čo máte nové? ako sa má Marek? Má už lepší ten režim?? A emanka, to tak nemyslela, ona skôr tak, že ak ťa tu stretne tak ti to napíše osobne, teda live... 😉

zuzkaku
18. feb 2010

spevi, ty stále zabŕdaš do Mánie...?? 😀 😀 , hlupému do hlavy rozum nenaleješ... 😉

klara_klara
autor
18. feb 2010

vlastne sa nam rezim trosku upravuje akurat menej spime ale kasicku sme nechceli ako pisem...vypluval ju jedna radost...mala som az na vlasoch 😀 😀 😀

klara_klara
autor
18. feb 2010

zuzi a vy ako? inak citam o torte a ceny su tak 10 eur za kilogram to je standard aj tu 😉

veronikapp
18. feb 2010

Laura už spí len jeden krát za deň... sem tam má ešte druhý, taký rýchly 30 minútový... 😖

klara_klara
autor
18. feb 2010

veronika a nie je to skoro na jeden spanok ...mna to tiez stve u mojho...ved jeden spanok za den mavaju dvojrocne deti 😠

veronikapp
18. feb 2010

klara- čo ja viem... možno by spala aj viac, keby tí d.... nad nami celý deň nebćhali... ale keď to tak zrátam dokopy, spí tých 13-14 hodín, čo je na jej vek norma. Ona totžto v noci vyspí tých 11-12 hodín... ako kedy...

alca85
18. feb 2010

Čokoládové keksy....
100g zmäknutého masla (ja som dala palmarín)
150g kryštálového cukru
1 veľké vajce
1 vanilínový cukor
175g hladkej múky
1ČL prášku do pečiva (aha dokelu to som si všimla až teraz a ja som ho tam hodila celý)
1balíček horkej čokolády
150g čokolády na varenie (ale nabudúce kúpim asi nejakú mliečnu, lebo sú dosť horké)

Čokoládu rozpustíme v horúcom kúpeli. Maslo, kryšt. a vanil. cukor spolu s vajcom vyšľaháme do penista. Pridáme múku, prášok do pečiva, kúsky čokolády a tekutú, mierne vychladenú čokoládu. Vytvárame kôpky, ktoré na plechy roztlačíme na asi 5cm a medzi keksami necháme 5 cm rozostupy. Pečieme 10-12 minút pri teplote 180°C. Po vybratí necháme krátko postáť a potom necháme vychladnúť na mriežke.
Môžu tam ísť aj hrozienka, mandle a tak....

veronikapp
18. feb 2010

alca 😀 tak už vieš prečo tak narástli 😀

alca85
18. feb 2010

no už ma napadlo 😀 😀 😀

zuzkaku
18. feb 2010

alci....ďakujem.... 😉

mne neskutočne blbne teraz net...mám na to nervy....už 2 krát som tu čosi napísala a vôbec mi to neodoslalo...píše mi že problém pri načítaní...! 😠

chcela som ti klara napísať, že aj Šimon sa mi teraz s papkaním veľmi pokazil, všetko čo mu dávam mi vytláča jazykom von...dokonca ani mlieko nechce piť, vypije mi tak 90 - 60ml...a úspech je ak ho vypije 120...Dnes som mu uvarila zeleninovú polievku so žĺtkom...mňam...a on z nej zjedol asi len 3 lyžičky....všetko mu šlo na tričko a body, bol celý mokrý a špinavý...! 😠

emanka
18. feb 2010

klára, prepáč 🙂 ja som ťa nechcela obviňiť, že nečítaš, ale nechcela som riskovať, že budem vypisovať a výjde to nazmar...keď malá zaspí, dám ti sem link a môžeš si prečítať, už som ho sem raz dávala...
Veronika, ja som teraz dala 3 páry topánok kamarátke, čo som mala od sestry, lebo som si povedala, že dieťa musí mať nové topánky a nie už používané...o tom Baťovi som nepočula, viem, že topánky majú byť vyššie, s pevným členkom a na "podpätku". Moja známa robí v obuvi v Partizánskom a že tam majú dobré a kvalitné topánočky, tak asi aj tam, alebo hocikde, tak ako píše speváčka, slovenské, či české....a samozrejme nejaké adidasky 😉
Potom odfotím ohrádku a dám sem...no ale netuším, kedy, pravdepodobne skončím na psychiatrii...
Dopíšem za chvíľu...

zuzkaku
18. feb 2010

šimon sa budí...ja končím zatiaľ pa a pekne spite... 😉

emanka
18. feb 2010

niektorým 9-mesačným deťom stačí už iba jeden spánok za deň - podľa knižiek...my sa už k tomu blížime...lea ešte nespí, hrá sa tu pri mne s igelitom a už som zabudla, čo sa kto pýtal...potom to ešte omrknem...

veronikapp
18. feb 2010

emanka- už si vydýchni 😀

alca85
18. feb 2010

emanka nikto nič..... 😉

veronikapp
18. feb 2010

ja mám také nejaké nespavé deti... Miška nemala ani 2 roky, keď už cez deň nespala vôbec... a možno sa mi to len zdá, lebo v noci veľa spia 😒

emanka
18. feb 2010

Zuzka, ja tiež reagujem na zmenu počasia...bolia ma kĺby, reuma, asi to má aj Tomáško, lebo je to strašná, neznesiteľná bolesť, si pamätám, že ako dieťa som plakávala a aj teraz mi býva do plaču...

alca, to si si ešte nevšimla, že Zuzka tak rozpráva? nepovie, že bola som u očného lekára, bola som u kozmetičky, ale pri očnom, pri kozmetičke 😀 😀 sranda s ňou...

veronikapp
18. feb 2010

mňa akurát strašne bolieva hlava pri zmene tlaku 😝

alca85
18. feb 2010

no to som v 😀 eru ešte nepostrehla...

emanka
18. feb 2010

alca a ty nepozeráš ordináciu???
inak, lea v tej ohrádke nie je spokojná, ale momentálne nie je spokojná nikde, jedine keď počuje gummyho, možno si zvykne na tú ohrádku, teda dúfam...
Veronika, ja dúfam, že Lea bude ešte dlho spať cez deň....asi ju idem dať do duchen 😝

klara_klara
autor
18. feb 2010

uz som zasa tu ale asi nie nadlho..
emanka ja som to pochopila ako vyhrasku 😀 😀 😀 ale dobre ze to tak nie je...asi som uz aj precitlivela 😀 😀 😀

veronikapp
18. feb 2010

emanka- no tak ja sa zase musím pochváliť 😀 dnes som prvýkrát od Laurynho narodenia mohla povysávať bez toho, aby ju mm držal na rukách alebo s ňou išiel von!!!! 😀 možno vám to príde akože a čo, ale to je úspech a ja mám radosť- spokojne sa hrala v postielke a len tak zazerala, keď som s vysávačom behala okolo nej... hurá hurá, teším sa 😀 ako málo stačí... 😎