Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
inak ďakujem za vysvetlenie....dzio aj ja som ťa už chcela toľkokrát opraviť, ale tiež som ťa nechcela uraziť.... 😝
spevačka- myslela som mániu 😉
chlapček predsa vôbec nevadí...ja kupujem aj modré veci, aj zelené, hocijaké....číslo 68 mala samé chlapčenské farby, lebo mi ružová už liezla na nervy, ja som jej síce málo kúpila ružovej, ale všetko, čo dostala bolo ružové. Tak som nakúpila ako pre chlapca...a stále kupujem hocijaké farby, ale už som začala aj ružovú kupovať...takže asi napíšem nikol, že kam dáva tie veci, nech pošle voľačo aj nám 😕
alca mohla si kludne
aj ja chcem IP
emanka- sa podelíme 😉 nech pošle...
a ja mám 90% vecí ružových... čo už 😖
veronika 😀
emanka, veď skús 😀 😀 😀 možno aj dáku hračku pošle
alca máš
aj ja, ale to len preto, že Natálka má takú chlapčenskú tváričku....aby si ju nemýlili.....lebo aj v rodine jej koľko krát povedali v mužskom rode, až ma to vytáčalo. 😠
inak ani som nevedela, že aj vy... 😝
spevi- no čítala si?
čo my?
ako v nakupovaní? (Veronika)či v chovaní
áno čo my?
alcaaaaa- v nakupovaní... 😀
veronika, čítala..
ostatné: v "nakúkaní"
umna sa to uz nezlepsi mam bloknutu, zase neviem kde je to siroke e,pamet sorry,z obdobia detstva mam to aj na papiery od doktorky koli postraumatickemu soku takze ja sa stale ucim ale neviem sa to naucit a nehambim sa zato
no tak toto keď niekto číta, tak si musí myslieť... 😀
speváčka, čo si nevedela, že aj vy....
aj mojej hovorili, že je chlapec, celá v modrom, bez náušníc a do konca, hlboký kočík som mala bledučko modrý, belasý...ale teraz už má také dievčenské rysy....no ale minule som bola v obchode a mala ružovú mikinu a také babky, že aký je chutný...a to asi len preto, že nemá náušnice a to, že je v ružovom im vôbec nevadilo...
Veronika, ok, podelíme sa...
v nakupovaní sa "nechytáme" ani jedna...myslím
no že aj vy viete, kto je nikoletta...keď to už mám takto napísať
ake ste tajne ni ni ni
dzio a čo sa stalo? Ak smieme vedieť...ak nie tak nemusíš odpovedať
túto celú stránku som nepochopila 😒 iba niečo...
dzio, aký postraumatický šok? teda, ak sa ti o tom nechce teraz písať, tak nemusíš...
aháááá, konečne chápem o čom bol celý tento rozhovor 😀 😀 😀
ak sa náhle stratím, utekala som k Hanke
dzio- tak už nebudeme opravovať... si ospravedlnená...
emi- veď nech mám aj niečo modré 😀
alca- 😀 😀 😀
spevacka- veď to je podľa mňa choroba... no ale veď ja nič, ja muzikant, nech si každý robí svoje 🤐
mozete vediet mam tu na MK aj temu takze to nieje tajne moj otec ma sexualne zneuzival 😢 😠
aj ja by som nakupovala, len sa mi zdá všetko drahé.....

veronikapp 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀