Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
som si prečítala t´to stránku znova a nemôžem sa prestať smiať 😀
viem silna kava ale ja bojujem kazdy den a ja zvitazim nie ludia co ublizuju
už sme zase na ďalšej...
dzio- ou, to mi je ľúto... ☹
dzio, to je hrozné, hajzel jeden....je mi to ľúto, aj keď ty asi o ľútosť nestojíš...na tvoju tému som ešte nenarazila, ako sa volá? a kde je? vo voľnej diskusii?
mňa veľmi baví Rimmel a ešte jedna na D, tie sa tuším všade hádajú (ak čítate, tak zdravím 😀 )
dzio nemam slov... 😢
alca- myslíš diddi?
TRAUMA Z MINULOSTI VOLNA TEMA
dzio máš môj obdiv, ako si nad vecou....
hej diddi
Veronika, tá predchádzajúca stránka nemá chybu 😀 😀 😀
alca, Rimmel sa úplne všade háda a pritom vôbec nemá vždy pravdu, niekedy také pič.viny zadrie, že hrôza..
ok, dzio, dík za názov, večer alebo zajtra si to pozriem...
musim , lebo uz by som tu nebola , rimmel je naj naj naj nema konkurenciu
dzio- ☹ ☹ ☹
ach sranda to čítať dozadu... 😀 😀 😀
no áno rimmel je ,,božská,, 😀
ktovie ako nás niekde rozoberajú...
už som našla tú tvoju tému, ale prečítam neskôr...
dzio prečítala som si tvoj príspevok a nevzdávaj sa toho čo si si zaumienila.....
nad tým som už aj ja rozmýšľala, že kto nás kde rozoberá, predsa len, niekto sa nudí, nakukne a katastrofa...
inak, dnes som tu nevidela ikke, ktovie, či už nerodí, alebo či neporodila...
ikke čakala bábo? 😕 ty si informovaná...
no hádam už aj porodila.....veď už bolo dosť nosenia....
malá si tu trieska hlavu.....kam sme to dospeli...
hej, čakala, už prenášala, včera večer tu ešte bola, ale dnes som ju nevidela zamykať témy 😀
alca len na slovensku nieje preto pochopenie ale dakujem ,ikke urcite uz ma babo 😉
alca- 😀 ešte vládze? Ja už som mrtva... lúčim sa s vami, dobrú noc, ahojte zajtra 😔
no ja som este chcela ze dnes si lili nasla vlasky a tahala si zane ale brutalne silno a plakala no hlupacik malinky
dzio a v škole akceptovali tvoju poruchu (neviem ako to mám nazvať), alebo to sa prejavilo až neskôr...

spevi, ja ju poznám z iných tém, ale iba tak zbežne, teda hlavne o príkrmoch, čo džgá malému do žalúdka 😝