Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dzio, to je hrozné, hajzel jeden....je mi to ľúto, aj keď ty asi o ľútosť nestojíš...na tvoju tému som ešte nenarazila, ako sa volá? a kde je? vo voľnej diskusii?
mňa veľmi baví Rimmel a ešte jedna na D, tie sa tuším všade hádajú (ak čítate, tak zdravím 😀 )
Veronika, tá predchádzajúca stránka nemá chybu 😀 😀 😀
alca, Rimmel sa úplne všade háda a pritom vôbec nemá vždy pravdu, niekedy také pič.viny zadrie, že hrôza..
dzio prečítala som si tvoj príspevok a nevzdávaj sa toho čo si si zaumienila.....
nad tým som už aj ja rozmýšľala, že kto nás kde rozoberá, predsa len, niekto sa nudí, nakukne a katastrofa...
inak, dnes som tu nevidela ikke, ktovie, či už nerodí, alebo či neporodila...
hej, čakala, už prenášala, včera večer tu ešte bola, ale dnes som ju nevidela zamykať témy 😀
alca len na slovensku nieje preto pochopenie ale dakujem ,ikke urcite uz ma babo 😉
alca- 😀 ešte vládze? Ja už som mrtva... lúčim sa s vami, dobrú noc, ahojte zajtra 😔
no ja som este chcela ze dnes si lili nasla vlasky a tahala si zane ale brutalne silno a plakala no hlupacik malinky
dzio a v škole akceptovali tvoju poruchu (neviem ako to mám nazvať), alebo to sa prejavilo až neskôr...

spevi, ja ju poznám z iných tém, ale iba tak zbežne, teda hlavne o príkrmoch, čo džgá malému do žalúdka 😝