icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
19. feb 2010

no ja som dnes mala jaký deň...?! Bola u nás kamarátka s 3 deťmi od 10.00 do 15:30...nie žeby som sa sťažovala, bolo mi s ňou fajn aj Tomi sa dobre pohral s deťmi, len chudák Šimon z toho nemal nič...vôbec mi nespal celý deň, ani sa nedalo, bol tu krik ako na 1. mája...
keď odišli o hodinu nato prišla ďalšia kamarátka aj so synom...to Šimon stihol akurát zaspať a už bol zasa hore...
odišla o 19:00, a Šimon mi dal jasne najavo, že MAMA STAČILO!!! okúpala som ho a hotového som ho položila do postieľky....no som zvedavá na dnešnú noc... 😖 😝

zuzkaku
19. feb 2010

voski....vysvetli mi to, nechápem...kto sa tu uchyľuje na teba????? 😕

voskovka
19. feb 2010

budem potrebovať mena od vas čo ste na fb.iba vas.....ak môžte do ipčka

voskovka
19. feb 2010

ženska čo to nema v hlave v poriadku.....ale nejdem to tu rozoberať..... 😉

klara_klara
autor
19. feb 2010

caute ...ja som tu zasa nachvilku 😝 😝 😝 😝 sme zliiiiiiiiiiiii 😝 😝 😝 😝 😝 😝

alca85
19. feb 2010

ahoj zuzka....ale ja mám taký zelenkavý a kúpila som ho na nete v bazári za 17eur...je čisto nový 1x použitý a pôvodne je tam cena 36 eur

http://www.womar.com.pl/section2.php?page=produ...

alca85
19. feb 2010

voski napíš do IP čo sa stalo

klara_klara
autor
19. feb 2010

voski tak to by som tiez rada vedela napis 😉

zuzkaku
19. feb 2010

ahoj klara... 🙂

no nech vám tie zúbky už konečne vylezú...chudáčik malý, on si to teda poriadne odtrpí... ☹

alci...no kúpila si výborne, oplatilo sa...už len šup vonku na slniečko a nosiť sa, nech je už jar..... 🙂

klara_klara
autor
19. feb 2010

ahoj zuzi 😉
ahoj alca...pozeram ze ides nosit...som zvedava ako sa ti to bude pacit...nam to pomaha 😉

zuzkaku
19. feb 2010

čo ste dnes robili? U nás celý deń bola poriadna hmal, nakoniec som aj rada, že tu boli kamarátky, lebo von by som určite s deťmi nešla.... 😒

veronikapp
19. feb 2010

ahojte 🙂 babullke ešte blahoželám k tretiemu zúbku 🙂 a klare prajem, aby už konečne aspoň ten prvý vyšiel 🙂
voskovka- to čo to... stačí keď napíšeš do IP len raz niekomu a sa to potom každému prepošle...

veronikapp
19. feb 2010

idete sa nosiť? Ja už chcem aby Laura chodla, lebo môj chrbát je hotový... 😝

alca85
19. feb 2010

klara ja už nosím, ale mám len vak ale ten nie je moc stabilný, keď ju chcem nosiť kolmo.....ten je super na uspávanie, tak som chcela aj ten nosič....malá jej aj v ňom veľmi spokojná, len mi to dalo zabrať, kým som prišla na to ako sa to všetko zapína.....má to hrozne veľa praciek.....

zuzkaku
19. feb 2010

veronika...ahoj 🙂

čo to je s tvojím chrbátom?? Popýtaj manžela nech ti dá dobrú masáž... 😉 a k tomu fľašu červeného vínka... 😉 a deti, aby spali celú noc... 😉

veronikapp
19. feb 2010

zuzka my sme na chvíľu boli von... ale som to hneď oľutovala. Čapavina, Miška mokrá po kolená, aj fúkalo, radšej sme šli po polhodke domov... 😖

veronikapp
19. feb 2010

zuzka no hej, len škoda že mám M a muž je na hokeji 😀

zuzkaku
19. feb 2010

oooooh, dokelu... 😖 ...no nevadí, návod ako na to som ti dala a ty ho zrealizuj inokedy...ok ?... 😀

veronikapp
19. feb 2010

ok zuzka... 😎

klara_klara
autor
19. feb 2010

alca tie zapinania su vsetky take vselijake 😉
veronika ved napis 😉
zuzi ja uz neviem kedy ten prvy zub vyjde ...mne sa zda ze vyjdu hned 4 naraz 😀 😀 😀 ma to tam tvrde aj dole aj hore...chuda stale si to masiruje a stale nic....davam mu aj mrkvu ozuvat...aj jablcko ...no zatial nic ...len mrzutost a zuby nikde ☹ ☹ ☹

veronikapp
19. feb 2010

alci- čo si dnes dobré varila? Alebo piekla? 😀 ... a ešte som chcela vedieť- ako minule dopadla tá smotanová torta? Dávala si tú smotanu? Nebola roztečená?

veronikapp
19. feb 2010

nie smotanu... šlahačku...

klara_klara
autor
19. feb 2010

baby kto davate deti do chodaka...lebo ja mojho uz obcas davam...mate s tym nejake skusenosti...nie je to fakt skoro

veronikapp
19. feb 2010

klara- čo mám napísať? Veď to nie ja, ale voskovka má napísať, že čo sa stalo...asi niečo veľmi vážne...
inak, jaaaaj, klara, nezávidím...aj mu ďasienka niečim potieraš?

zuzkaku
19. feb 2010

klari...tak to želám tebe dobré a pevné nervy... 😉 ...máte aj ten gél na ďasienka? Niektoré mamičky si ho pochvaľujú...

veronikapp
19. feb 2010

klara- ja nedávam... minule som mala sto chutí, povedala som mm nech ho donesie domov, ale ma zrušil, že žiadna chodúľka nebude 😠

zuzkaku
19. feb 2010

klara...teraz drobca do chodáka nedávam, ale Tomáš sa v ňom vyhral veľmi veľa a dosť skoro...bol také nervóznejšie dieťa a nevedela som čo s ním...

klara_klara
autor
19. feb 2010

zuzi a odkedy asi si ho tam davala...lebo moj je veru to nervoznejsie dieta 😉 😉 😉
veronika prepac som myslela nech voskovka napise 😀 😀 😀
voskovka napis 😉 😉 😉

zuzkaku
19. feb 2010

klari...no neviem presne, ale myslím, že asi v takom veku ako sú teraz tie naše deti...keď sa už začínal posadzovať... 😉 , nemyslím si, že urobíš niečo zlé ako ho tam budeš dávať hoc aj teraz...... 😉

veronikapp
19. feb 2010

klara- no katastrofa by to nebola, ale nenechávaj ho tam dlho... škodí to kĺbikom aj chrbtici 😕