icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
19. feb 2010

pamätám si, že nevedel sa ešte posúvať v ňom...len sa tak odrážal nožičkami dozadu... 😀 ...

zuzkaku
19. feb 2010

no asi tak ako píše veronika, dlho nie... 🙂 no niekedy s tými drobcami nevieme čo skôr, keď sú zlí, urobíme všetko preto, aby len aspoň na chvíľu boli spokojní...

klara_klara
autor
19. feb 2010

presne ...davam ho na chvilku ale obcas mi to pomoze...neda sa mi stale ho nosit ☹

zuzkaku
19. feb 2010

ma trafí... 😠 nejaký ch..j sa tu pod našimi oknami už asi 10 min. dookola premáva na takej strašnej hlučnej motorke...o chvíľu mi zobudí ten pako Šimona... 😠 😠 😠

klara_klara
autor
19. feb 2010

komu voskovka nepise nech napise mne...som velmi zvedava co to tu chodi za... 😝 😝 😝

zuzkaku
19. feb 2010

ja ho idem zabiť!!! 😠

klara_klara
autor
19. feb 2010

zuzi tak toto neznasam podobne typy 😝 😝 😝

veronikapp
19. feb 2010

zuzi vysyp na cestu klince 😀
keď sa voskovka ozve, aj mne dajte vedieť...

zuzkaku
19. feb 2010

voski mi písala na FB...

klara_klara
autor
19. feb 2010

zuzi napis nam 😉 😉 😉

alca85
19. feb 2010

veronika navarené som mala ešte zo včera filé a zemiakový šalát......torta bola výborná (ale sa chválim) a robila som ju aj so šľahačkou.

ja neviem či si mám toho pavúka (ako sme tomu niekedy hovorili) zaobstarať, lebo už máme tak preprataný byt, že musím všetko obchádzať a Natálka je veru veľmi neposedné a nervózne dieťa)

inak sranda....som jej dnes dala takú kúpenú jablkovú kašičku aj s piškótami a ešte som jej tam nadrobila aj keksík....no tie kyslé ksichty čo hádzala, som sa musela na nej smiať....

zuzkaku
19. feb 2010

alci...také ksichty hádže aj môj drobec pri každom ovocí, čo mu dám...

klara_klara
autor
19. feb 2010

baby a co davate na olovrant a veceru...ja uz neviem co... 😒

spevacka
19. feb 2010

fiha, tu je to detektívka...zuzi, pošli aj mne
klara, Matúš bol tiež nespokojný a umrnčaný, tak som ho dávala do chodúľky ale až v 9.mesiaci, najprv som nechcela, ale už mi odchádzal chrbát 😖 veeeľmi sa mu tam páčilo, vyložené od prvého okamihu sa mu oči rozsvietili a jazdiiil o dušu

čo som ešte chcela, jaj...my sme mali dnes padací deň, najprv z postele...našťastie veľmi nízkej ☹ a potom sme sa ešte skoro pridusili kôrkou a ešte skoro vypadla z vysokej stoličky, ale našťastie sme ju s dedom zachytili...ona je ako žihadlo tá naša Hanička. 😉

zuzkaku
19. feb 2010

na olovrant mal malý dnes hrušku s keksíkmi od sunárky...a večer som mu dala banán 1/2 a asi o hodinku nato ryžovú kašu...ale tú mi už nevipil, asi len 60 ml...písala som tu včera, že poslednú dobu mi skoro nič nechce jesť... 😒

veronikapp
19. feb 2010

ksichtíky 😀 Laura by zjedla asi aj kyslú kapustu 😀

alca- ty si taká kuchárka... vždy mi chute narobíš 😵
ešte by ste mali vedieť, že deti z ,,pavúka,, špičkujú- t.j. pri chôdzi śa nekôr stavajú na špičky...

klara_klara
autor
19. feb 2010

spevacka tak tie rosvietene oci presne poznam 😀 😀 😀 to aj na zuby zabudne...a tiez jazdi odusu 😀 😀 😀

zuzkaku
19. feb 2010

prepána...jaká hrubka!!! 😕 ....že nevipil...brrrr, ved sa to ani čítať nedá...

alca85
19. feb 2010

zuzka prepošli čo ti písala voskovka....som veľmi zvedavá

klara_klara
autor
19. feb 2010

veronika ale vekom sa to spickovanie strati ci nie?

zuzkaku
19. feb 2010

ahoj spevi... 🙂
no to ste teda mali deň...o dušu... 😕

veronikapp
19. feb 2010

spevi- au... ale tých pádov, bohužial, ešte bude 😖
voskovka- no teda, fuj, to čo je za chorú osobu?

spevacka
19. feb 2010

zuzka, my vieme, že to bol neúmyselný ...oný
inak veronika má pravdu, Maťo špičkoval...teraz už nie, ale ja som ho už fakt nevládala len nosiť, bol ako bravček vykŕmený...

zuzkaku
19. feb 2010

a môj Tomáš z toho nešpičkoval... 😕 , možno to záleží aj od dieťaťa, aké je...

spevi...no ešteže tak, mňa pri pohľade na tú hrúbku až zmrazilo... 😝 😀 😀

klara_klara
autor
19. feb 2010

babky ja uz musim...tak zasa zajtra mozno takto vecer...dobru nocku a drzte sa 😉 😉 😉

veronikapp
19. feb 2010

Miška nemala šancu špičkovať... bola taká dlhá, že ona v tom stála a nie sedela 😀 niektoré deti sa toho dlho nemôžu zbaviť...kamarátkina dcéra s tým potom chodila k neurologičke, čo si tak zvykla...

alca85
19. feb 2010

aj sprostí ľudia sa nájdu, čo musia za každú cenu rýpať......voski no smutné.... 😒

zuzkaku
19. feb 2010

klari...ahoj 🙂 a dobrú noc...

spevacka
19. feb 2010

inak voski, ja som akurát včera večer na teba myslela, že čo je s tebou...dávno sme ťa nepočuli

alca85
19. feb 2010

baby sa čudujem, že tu niektoré témy nepozamykajú.....veď niektoré sú úplne od veci, teda sa to zvrtne vždy k niečomu inému....