icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
19. feb 2010

bola som mrknúť tú tému o ktorej písala voski...len tak zbežne som ju prebehla a všimla som si, že ešte jedna baba tam písala,a zlostila sa že jej ktosi vypisoval do IP nejaké nezmysly...asi to bude nejaká šibnutá zakomplexovaná ježibaba... 😀

veronikapp
19. feb 2010

ja niektoré veci jednoducho nepochopím...

alca85
19. feb 2010

niektoré majú doma asi málo práce....a nevedia čo od nudy

zuzkaku
19. feb 2010

alci...presne to...už som to aj do tej témy napísala, že sa čudujem, že ju nezamknú, lebo rozoberajú tam veci úplne mimo... sú tu týpky, ktoré až neuveriteľne radi rýpu a za každú cenu chcú vyvolať hádku... 😝

alca85
19. feb 2010

ešteže mi si tu tááák rozumieme.... 🙂

zuzkaku
19. feb 2010

no...no....veď ja som rada, že sme sa tu stretli také normálne mamičky.... 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

emanka
19. feb 2010

ahojte, pred chvíľou som písala, že vás idem prečítať a nedalo sa to sem...
.
V prvom rade, si prosím poslať to, čo písala voski...som zvedavá...
My sme s malou u našich, na mňa došla jarná únava, som vyřízená...a asi aj na Leu, dnes spala 3,5 hodiny, čo sa jej už dlho nestalo

zuzkaku
19. feb 2010

babenky, čo robíte??? Nože hoďte tu nejakú dobrú tému, ktorú môžeme rozpitvávať... 😀

veronikapp
19. feb 2010

emanka- že pozdravujem Leušku...mňa dnes zase tak bolí hlava, by som len spala a spala...

emanka
19. feb 2010

Veronika, prečo? lebo tak dlho spala? no ale to sa jej fakt už dlho nestalo...no a ja by som tiež najradšej len spala...som sa tešila, že keď budem u našich, tak budú s ňou chodiť stále von, no ale prší jak šlak, tak som zvedavá, čo bude zajtra....inak nepíše mi k, tak ak ho tu občas nebudem mať, nečudujte sa...teda píše, ale ťažko...

zuzkaku
19. feb 2010

ahoj emanka 🙂

pošlite jej niekto tú IP, ja som už FB zrušila... 😉

emanka...no aspoň si si poobede dobre oddýchla...určite sa tešíš, že si u vašich... 🙂

emanka
19. feb 2010

baby, kto mal 7000-ku? ste to ani neodsledovali, čo? ale asi ešte niekto ráno, lebo tuším večer ich ešte nebolo 7000

zuzkaku
19. feb 2010

oooo...mmne sa po dlhom čase akoby zas nalievali prsia... 😕 😕 😕 , veď už som malého nekojila možno aj 5 dní... 😕

veronikapp
19. feb 2010

emanka- poslala som ti to...

zuzkaku
19. feb 2010

no...píšem tu o kojení...ja som ho len občas ešte priložila k prsníku, či nebude sať, ale on možno len 5 krát potiahol a dosť... 😝

emanka
19. feb 2010

Zuzi, práveže ani neoddýchla, keď zaspala, rýchlo som sa najedla a urobila poriadok v kuchyni, potom prádlo vešala a potom som si ľahla, ale nezaspala som, tak som začala baliť...no a teším sa hlavne kvôli tomu, že si oddýchnem, aj keď nepôjde von, ale aspoň sa jej bude niekto venovať a ja budem mať relatívny kľud 🙂 no ale ty si to mala perné dnes, nemám rada príliš dlhé návštevy 😒

zuzkaku
19. feb 2010

júúúúúj do kelu šimonisko sa budí....utekám pa

veronikapp
19. feb 2010

zuzi- asi sa nazbieralo... Keď už nechceš kojiť, tak to nechaj tak, ani nekoj ani neodsávaj- iba ak by boli veľmi naliate- aby si nedostala zápal...

alca85
19. feb 2010

zuzka a už ani v noci nekojíš....možno si len mala nejakú krízu zas sa ti začne tvoriť mliečko...

ahoj emanka...

veronikapp
19. feb 2010

emanka- ti závidím, mne už hrabe doma...

alca85
19. feb 2010

to už vážne máme nad 7000? a to sa kedy udialo 😕

emanka
19. feb 2010

ahoj alca...
Veronika ďakujem.... to sú mi veci 😕

alca85
19. feb 2010

aj my dnes spíme u našich....zajtra by sa mohlo vyčasiť, rada by som vyrazila za kamoškami.....

veronikapp
19. feb 2010

no ja nemám slov nad rozumom takých ľudí... nech by ma akokoľvek niekto s... nebudem mu vypisovať trápne IP...

emanka
19. feb 2010

Veronika, veď o to mi išlo, mne už doma tiež hrabalo, normálne dnes, keď Maťo súhlasil, že nás sem zavezie a ja som začala baliť, tak sa mi zlepšila nálada a aj nejaká tá energia sa vo mne našla...a to len preto, že som vedela, že bude zmena....síce, naši mi po čase začnú liezť na nervy, ale nevadí, aspoň sa potešia z malej a ja si oddýchnem...no ale ty, Veronika, ty to máš blbé, mama vedľa v činžiaku...a svokrovci sú tiež z Popradu?

alca85
19. feb 2010

normálne nám tu v mojej izbe urobili spálňu....teda to moja mama...

veronikapp
19. feb 2010

alca- vy ma s emankou normálne provokujete... 😠 😀 je nemám kam ísť, momentálne... a v nedeľu ide mm do Nitry, tak budem zasa sama s deťmi...

emanka
19. feb 2010

alca, ty voľako často chodíš k fotrovcom, nie? a kámošky bývajú tam, kde rodičia? aj ja chcem, aby sa vyčasilo, behnem aj za kámoškou, ale takto v daždi sa mi nechce nikam ísť 😒
ozaj, alca, behni do Leopoldova, to je kúsok 🙂 🙂

veronikapp
19. feb 2010

emanka- svokrovci bývajú pri pp, v dome, ale tam nie je oddych- ako taký- síce nič nerobím, ale je tam ešte neterka s ktorou sa Miška furt naťahuje, vreskot, piskot, proste prídem domov ešte viac zničená ako z roboty 😀

emanka
19. feb 2010

Veronika, veď dojdi aj ty k nám 🙂 alebo nech ťa muž zoberie aj s deťmi, keď pôjde do Nitry a nech ťa tu vysadí 😉