icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
19. feb 2010

aspoň teda teraz v zime... v lete tam je super- bazén, terasa, veget, pohoda... 😎 😎 😎 už sa tešíííííím

alca85
19. feb 2010

hihi emanka.....

hej som tu pomerne často a keď som bola tehu tak som tu bola asi skoro stále, ale to som väčšinou chodila za kamoškou.....veď som sa išla doma unudiť, keď sme nemali net...

veronikapp
19. feb 2010

emanka- ku tvojím rodičom? 😀

emanka
19. feb 2010

Veronika, no to ti verím, že prídeš odtiaľ zničená...veď ja len leu počúvam a už ma z nej hlava niekedy bolí 😝

emanka
19. feb 2010

áno, k rodičom 😉 no ale to leto ti teda závidím 😉 😉
alca, kebyže mám auto a vodičák, normálne by som ťa prišla navštíviť, veď koľko je to km? 40-50?

emanka
19. feb 2010

alca, koľko je od vás Trnava?

veronikapp
19. feb 2010

baby veď sa stretniteeeee 😲 ja byť tak blízko...

veronikapp
19. feb 2010

no mm nie je doma, zase išiel na pivo... ja mu krk vykrútim 😠

emanka
19. feb 2010

Veronika a ako? od nás ide vlak všade, ale až k alce nie 😀 a prestupovať na bus a ešte sa aj stratiť sa mi nechce...a ešte aj som si zabudla rifle, mám tu iba tepláky 😀 jedny domáce a jedny také zateplené na von...

emanka
19. feb 2010

a kam chodí na pivo? niekam tam nablízku? veď niekedy šupni obe baby mame a choď aj ty 😉

alca85
19. feb 2010

emanka asi15 km....
chodíte často do Trnavy? Veď keď bude bývať teplejšie a malá podrastie, tak sa tam môžme niekedy stretnúť na kávičke....

veronikapp
19. feb 2010

emanka- do krčmy? Tam ma nikto nedostane 😠 ja mám alkoaverziu...

no pekne, vy už budete kávičkovať... 😕

emanka
19. feb 2010

od nás je TT 20 km, rýchlikom 10 minút, takže sa to dá...už ani nechodíme často, keď nebola lea, tak aj áno, to sme všade chodili, ale teraz sa nedá aj preto, lebo Maťo robí v obchode....ale keď bude teplo, ja prídem k našim a stretneme sa tam, to bude super...ok? a teplo už bude za chvíľu....

emanka
19. feb 2010

Veronika, keď všetky bývame tak ďaleko od seba, tak aspoň my s alcou sa omrkneme 😉 no ale keby tu nebývali naši, tak tiež je minimálna šanca...najbližšie k Trenčínu býva babullka, tá je z Púchova, to je tuším 25 km...možno viac, možno menej, netuším 😝

alca85
19. feb 2010

emanka dohodnuté a ešte zavoláme blazku z Nitry. 🙂 tá bude dávať gagy do pľacu

alca85
19. feb 2010

emanka a kde to bývajú vaši?

veronikapp
19. feb 2010

baby a od Nitry ste koľko? Lebo v lete tam určite budem 🙂

emanka
19. feb 2010

v Leopoldove...
blbne mi net, normálne ma vyhodil, debil a ani mi to neodoslalo predošlú odpoveď...

emanka
19. feb 2010

Veronika u brata?
no teraz si ma zaskočila, zabudla som, koľko je odtiaľto Nitra, ale tuším do 40 km...

emanka
19. feb 2010

inak, to by bolo super...ak nebude spoločná dovolenka, tak aspoň takto sa stretneme, síce bude nás pomenej, ale možno ešte aj ostatné baby tu majú nejakú rodinu a sa sem nasáčkujú v lete a stretneme sa 😉

veronikapp
19. feb 2010

emanka- hej u brata... a on nebýva priamo v Nitre, ale nejakých 15 km ďalej, len neviem ktorým to je smerom 😒

emanka
19. feb 2010

Veronika a kde to býva? možno to poznám

veronikapp
19. feb 2010

som ti napísala do IP

emanka
19. feb 2010

videla som...aj ja....no ale nepoznám to, to môže byť na hociktorý smer....ak nezabudnem, pozriem to na nete na mape, som zvedavá...

veronikapp
19. feb 2010

no čo, poznáš?

veronikapp
19. feb 2010

aha, už si odpovedala...

veronikapp
19. feb 2010

poznáš Mojmírovce?

kamilecka
19. feb 2010

Ahojte,len vam napisem ze na foteni bolo super, fotili sme sa cela rodina, pre niejake rodinne fotky,aby sme mali pamiatku ... Davidko sa super vyblaznil,velmi sa mu tam pacilo,povedal ze mamka prideme aj nabuduce 😀 boli sme skoro 2 hodiny,aj som sa cudovala ze Sarika tolko vydrzala....... ale parada,som zvedava na fotkyyyyyyyyy.

Na vikend ideme ku svokrovcom takze tu nebudem cely tyzden,tak sa ozvem v pondeloooook, prajem vam vsetkym kraaaasny vikendiiiiik pa paaaaa

emanka
19. feb 2010

je mi to známe, aj to na Š..., ale netuším, kde to presne je..

veronikapp
19. feb 2010

kamilečka- potom musíš hodiť do albumu, lebo aj ja som zvedavá ,na také profi fotky 😉