icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
20. feb 2010

dzio, že bude 8 a 9 stupňov celzia...posla som ti to čo písali do IP

emanka
20. feb 2010

spevi 😀 možno aj popíjali, tatko si lúbi vypiť, možno šupol aj malej do flašky 😀
no a tie nové nohavičky ti závidím, ja ich potrebujem ako soľ, len nejak neni na mňa čas 😝
Zuzi, vy si môžte dať tiež stretko, na východe 😉 a niekedy dáme veľké stretko na severe 😉
alca, u nás bolo včera 10 stupňov 🙂 myslím v Teplej 😉

No Lea teraz zaspala, nespala od tej 12-tej 😝 bol tu aj brat s malým- 14 mesačným a Lea sa taaak tešila, rehotala sa ako blázen na ňom 😀 zišiel by sa jej taký parťák aj v Teplej...

Ozaj, môjho brata kamarát si bol dnes u neho pre choďúlku pre svojho 5-mesačného syna 😲 pôvodne bola pre mňa odložená, ale ja ju nechcem, tak mu ju požičali 😝 a ešte sa chválil, že už úplne všetko papá ten malý 😕 😕 hrozné, čo do nich tí ľudia pchajú 😝

emanka
20. feb 2010

stále mi vypadáva net, poráža ma z toho, napíšem jeden príspevok a keď ho idem odoslať, už som odpojená 😠 😠

alca85
20. feb 2010

emanka tak jej urobte parťáka vy a nemusíte čakať na návštevy.... 😝
no to pekne dlho nespala.....

emanka
20. feb 2010

daj pokoj, nikdy!!! má dosť bratrancov a sesterníc, to jej stačí...a ešte má 2 psov, potom kúpime ešte tretieho 😀

emanka
20. feb 2010

ja končím, každé 3 minúty mi vypadáva net a musím sa vždy nanovo pripájať a už mi to lezie total na nervy...kuknem film a pôjdem spať...namám na toto nervy 😠
ahojte a dobrú noc 🙂

emanka
20. feb 2010

inak, to hore, čo som písala o tom stretku, tak som chcela napísať v strede a nie na severe 😀

emanka
20. feb 2010

už som napísala 2 príspevky a neodpojilo ma, hmmm 😕

emanka
20. feb 2010

no idem ja, zbohom 🙂

spevacka
20. feb 2010

emanka, tak si im mala dať prednášku...veď to je ozaj niekedy na porazenie, čo ľudia s deťmi dokazujú 😝 a ešte sa chvália
baby, my začíname pomaly hľadať autosedačku, dajte nejaké tipy..Hanka je už vo vajíčku celá nesvoja, tak v lete už určite pôjde v novej

emanka
21. feb 2010

spevi, ja som s nimi nebola, to mi hovoril brat, ale aj tak by to nemalo význam, to sú takí ľudia, nečítajú, nezisťujú si nič, proste takí jednoduchí, nevzdelaní 😕 ťažko im už teraz niečo vysvetľovať, ale neviem si predstaviť toho 5-mesačného v pavúku 😝

My chceme na jar kúpiť autosedačku, malej už trčia nohy z vajíčka, ale vraj, pokiaľ netrčí hlava, tak tam môžu byť, no ale aj Lea už je tam nesvoja...v piatok som si zobrala z obchodu katalógy, len som do nich ešte nepozrela. Chcem kúpiť kvalitnú, bezpečnú. Najlepšia sa mi zdá Romer, ale ešte to musím popozerať. Potom navštívim aj témy o autosedačkách.....

sweetmelody
21. feb 2010

ahojte.môžme sa k vam pridať????? 😵

alca85
21. feb 2010

ahoj sweetmelody, jasne že môžeš, ale vieš, my sme tu už dlhodobé súputníčky..... 😝

zuzkaku
21. feb 2010

ahoj sweet... 🙂 ...no jasné 🙂 ..... 😉 😉 😉

alci, emanka ahojček 🙂

Aj u vás tak krásne svieti slniečko? Dnes je tu za oknom nádherný slnečný deň, až ma láka ísť niekam na prechádzku... 🙂

dzio2
21. feb 2010

alca dik za IP no ja by som ju .............. take kurvy ,sorry, ale mam nerva, 😠 by som vesala , inac pekny den

sweetmelody
21. feb 2010

u nas je krasne... 😉

spevacka
21. feb 2010

dzio, brzdi, bo nám odplašíš sweetmelody 😀
sweet, napíš niečo viac o sebe, lebo my sme tu už staré kámošky 😉

dzio2
21. feb 2010

sweetmelody prepac neboj sa ja som inac slusna , to prvy krat sa stalo , ze taky slovnik 😉 lebo ma nazlostilo to ze niektore maminky , nie medzi nami , su tupe a dokazu tak ublizovat ,dnes mam dost , vyprazala som rezne zo 4kg kare bo manzel bere na vycvik , potom som piekla strudle z kys cesta , bo tiez bere na vycvik , popri tom lili dnes slabo hajka , zuzu je urazena lebo vcera som jej dala prednasku co a ako,a konecne bolo troska telo tak zase zacal mraz a padal snech a drevo a kal uz pomali nemane , tak uz nech ta zima skonci , bo nebudeme mat ako kurit 😠

alca85
21. feb 2010

jááj dnes bolo ozaj krásne.....len keby ma hlava nebolela...a najbližšie dni má byť stále teplejšie... 😅

zuzkaku
21. feb 2010

dzio...no dobrá si ty kuchárka...a tvoj manžel sa má ako super pri tebe... 😉 , možno sám jeden si nosieva také dobroty na výcvik... 😀
a ako Lili?? Čo máte nové, nejaké nové pokroky, hmmm?? 🙂

alci a často ťa takto bolieva hlava? mm veľmi často, on to má od detstva... 😒 no a nezaberá mu už nato nič....teda okrem jednej veci 😀 nič iné... 😀 😀 😀

alca85
21. feb 2010

zuzka bolí ma od mala....a vždy minimálne raz za mesiac.....tiež nič nezaberá....

zuzkaku
21. feb 2010

alci... 😒 , no to je blbé...a nezaberá ani s.x 😉....lebo u nás áno... 😀

veronikapp
21. feb 2010

ahojte 🙂 vítam sweetmelody 😉
zuzi- tebe sa vtedy chce ? 😎
aj u nás dnes bolo krásne, ale fúkal ľadový vetrisko... bola som kuknúť v Takko, no a v stredu mám zľavu na nákup, tak sa tešííííím 😀 na nákupy

zuzkaku
21. feb 2010

verronika....tak len nakupuj.....a potom hoď info, čo dobré si pokúpila.... 😉
no a tá hlava nie mňa bolieva ale mm.......a on vtedy chce... 😝

klara_klara
autor
21. feb 2010

ahojte ako sa mame?

veronikapp
21. feb 2010

že muž chce 😀
noooo- mali peknú jarnú bundičku, nohavíc do bludu, tričká- všetko samozrejme pre deti 😀 , riflovú bundičku, pre Mišku ružové rifle, perfektné boli... ešte musím spracovať mm 😉 pre seba nič, ja nakupujem v iných obchodoch...

veronikapp
21. feb 2010

ahoj klara- ty sa pochváľ, Marek poslúcha?

klara_klara
autor
21. feb 2010

celkom hej len tisko 😨 ...nechcem to zakriknut 😀 😀 😀

veronikapp
21. feb 2010

no super, aj papá? Už ho nezapeká?

alca85
21. feb 2010

zuzka tak to mu potom tie bolesti hlavy vyhovujú.... 😀

ahojte klara a veronika