Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahoj klara... 🙂
no my dnes celkom fajn, len Šimon bol dnes trocha via nervóznejší ako obvykle, ale všimla som si, že sa mu chystá prerezať druhý spodný zúbok, tak asi preto....inak, chudák má špičku jazyka celú červenú, stále si ním šúcha o ten nový 3 mm zubček, asi mu tam v pusinke prekáža... 😒
a čo máte nové vy?
čo dobré ste dnes papkali??
ja sa vám idem priznať aká som ja mama... 😝 uvarila som dnes pre nás BB puding a keď som si na ňom pochutnávala šimon dobre nevyskočil a tak očká otváral...tak som mu dala... 😝 a zjedol mi pol mištičky... 😀 on by bol aj celú, ale to som sa už bálal...
sweet...tie mená detí 😀 😀 😀 ty si iný maskovač 😕 😀
Zuzi, aj lea mala taký jazyk odretý od prvých zúbkov, proste jej tam zavadzali...ale pri ďalších už nie, už bola zvyknutá...
ahoj emi... ja už sa idem objednať ku kaderníčke, len dúfam, že to stihnem ešte pred krstinami 😝
zuzi- BB puding? Dobrá si...
musím sa pochváliť- Laura sa včera dala na štyri, ale o to nejde, ide o to, že z tých štyroch sa jej podarilo sadnúť si 😀 joj, radosť mám...
sweet- kedy budeme blahoželať k výmesačníkom...
ozaj, lea sa dnes naučila konečne sama ťap-ťap ťapušky....doteraz to robila o moju ruku, alebo chytila moje ruky a nimi tlieskala a dnes to začala robiť sama 😉 ešte je to také šmatlavé, tak to musíme zdokonaliť 🙂
alca, vy už ste doma? my ideme zajtra po obede...
jeeej, Veronika, super, gratulujeme Laurike a posielame pusinky 🙂 🙂 🙂
komu na krstiny? Ninke?
emi- šikulka Lea... Laura mi pri ťapuškách stále chytí ruky a smeje sa... 😎
emanka....no super, šikuľka je to... 😉
a ako doma? Neostala by si ešte? A čo Maťo? Určite mu doma už chýbate, že?
sweet...no super, ty to máš pekne podelené...aj dievčatko? 😀 😀
veronika, emanka gratulujem k pokroku....super, som zvedavá, kedy Natálka v niečom pokročí.....
zuzi...nevááá, stáva sa aj v lepších rodinách....
emanka sme doma už od včera....
emi- hej Ninke... 7.3
inak, to už Laurika môže z vesela sedieť, bez výčitiek 😉 a už aj v kočíku ju môžeš dať sedieť a možno nebudeš musieť letieť domov, keď sa zobudí, ale bude sa jej páčiť, keď bude pozerať na svet 😉
veronika...no aj ja samozrejme blahoželám... 😉 už sa vám to veľmi rýchlo približuje k 1, rôčiku... 😉
mm ma bol zavolať, pozerá ZOH a práve náš hurtaj sa dobre drží na 2 mieste...veľmi držíme palce, aby sme mali olympijské striebro... 😉
mňam, viete akú dobrotku papkám?
emanka- ja mám ešte vaničku na kočiary a nechcem prerábať, kým sa trochu neoteplí... tu pod Tatrami fúka dosť ľadový vetrisko... ale už aby to bolo 😵
zuzi máme bronz!!!! Už je koniec 🙂
veronika, ozaj a ešte sa teším s tebou, z Laurinho pokroku...no za chvíľu už bude loziť....
a ďakujem baby 🙂
alca prezraď, narob chúťky...
Veronika, moja neter Ninka sa narodila 7.3 a vy máte vtedy krstiny 🙂
Ďakujem ku gratuláciám...aké prkotiny, že? ale ako to poteší 😀
alca, neboj, za chvíľu sa nebudeš ani stačiť čudovať, čo všetko dokáže Natálka 😉
Zuzi, už by som tu nezostala, 3 dni bohato stačia 😀 Maťo dnes celý deň upratoval, tak sa teším, že prídeme do čistého...asi mu aj chýbame, ale tiež je rád, že si oddýchol...a aj ja, to je super, keď Lea vypadne von 😀
veronika tak v tomto ti závidím, nech už moja sedí, lebo je s ňou na nevydržanie.....mne sa dá polohovať aj vanička...
huspeninku papkám
takže bronz... 😉 no super...aspoň to...
jeeeej emanka...no som ja ale....blahoželám aj vám k výmesačníku... 😉 ...
emanka- to teda... my sme dnes predsalen išli k naši a moja sestru vzala Lauru na prechádzku- to bolo super 😀 ako málo stačí, no nie?
alci...dobrú chuť... 😉 To mám aj ja rada... 😉
ozaj alci a ako dopadli tie problémy okolo vášho budovania, či prerábania domu?
alca- mňam! Dala by som si... 🙂
dočítala som sa tu v témach, že next už zasiela veci aj tu na Slovensko...najprv som sa potešila, lebo občas si niečo objednám cez jednu babu z MMB, ale, keď som nakukla aké ceny v eurách si tam nahodili, tak ma až...brrrrr... 😝
Zuzka, až teraz k výmesačníku? veď to si určite urobila už 18-teho 😲 😀 či si sa pomýlila?
Veronika, veľu málo stačí, ale pre nás je to veľa!!! ten božský kľud...
Zuzi, ako Šimonko pokračuje vstavaní sa na ručičky??

ahojte 🙂
u nás bolo tiež pekne, ale mrzlo, lea bola vonku 2x, tak som si trochen oddýchla...a zafarbila som si aj vlasy...
sweetmelody, peknú fotku máš 🙂 len neviem, kedy ti ju vymažú 😝