icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
21. feb 2010

zuzka ešte nijak....

dokelu už som si myslela, že som dostala krámy.....mala som trošku krvi a zas mám len taký hnedý výtok a to je už 37 deň....začína mi už lepiť.... 😖

veronikapp
21. feb 2010

zuzi- no aj ja som sa chcela spýtať... ako Šimonko?
a idem kuknúť ten Next...

zuzkaku
21. feb 2010

no ja som niekedy mimo... 😝 😝 😝 😝 😝 tak aspo ň som ti dvakrát poblahoželala... 😉

šimon sa zo dňa na deň zlepšuje....niekedy som z neho vedľa a rozmýšľam či nám to cvičenie bude treba...tak dnes napríklad sa dal na kolienka a rúčkami sa zaprel o podložku, len hlavičku chudák nechal na podložke, ako keby chcel urobiť kotrmelec....až som vyskočila k nemu, lebo som sa zľakla, že sa naozaj prekoprcne... 😀 ...už vydrží dlhšie byť na rúčkach, nechávam ho často na zemi hrať sa...tak uvidíme, čo nám povedia 3.3... 😕

no a teraz som sa dozvedela od mm, že ten náš bronzový Hurtaj (ako som ho nazvala) sa volá Hurajt... 😀 😀

veronikapp
21. feb 2010

no raz som mala možnosť prezerať kataló Nextu na nete, akože veci pekné, určite aj kvalitné, ale to čo sú zlatou niťou prešívané? Každý sa šalie za Nextom... mne stačí aj Cherokee a Dopodopo z Takka, veď tam majú také krásne veci...niekedy mi síce z ceny tiež oči očia 😕

emanka
21. feb 2010

😀 😀 😀 dík teda za blahoželanie...Hurtaj-Hurajt to je jedno 😀

super, že to ide lepšie Šimonkovi...vždy, keď leží, tak mu dávaj nad hlavičku hračku, nech sa na ňu pozerá a zdvíha tú hlavičku...on má asi tie svaly na krku a šiji slabé...

alca, tešíme sa na bábätko 😀 😀

veronikapp
21. feb 2010

zuzi- len tak ďalej, dávaj ho veľa na zem, nech sa snaží... odeky takto dávam Lauru, je oveľa samostatnejšia aj kľudnejšia, nemusím ju toľko vláčiť na rukách... a možno to je vekom 😒

zuzkaku
21. feb 2010

alci...no aj ja som niekedy mávala podobné stavy, myslela som si že je to menzes...a ono to bolo niečo čudné... 😒 aj som sa pýtala gynekológa na to, on mi vravel, že sa to občas môže stať, ale ak by sa mi to opaklovalo aj na ďalší mesiac, mám za ním ísť...no a mne sa neopakovalo, tak som nešla... 😉

veronikapp
21. feb 2010

a ten alcin príspevok som tam predtým nemala... alci urob test...budeš mať istotu, ale možno to je len nepravidelnosť, veď kojíš 😉

zuzkaku
21. feb 2010

😀 😀 😀 😀 , že tešíme s na bábätko... 😀 😀 😀 ty máš nápady...

emanka
21. feb 2010

Veronika, ja tiež nemusím mať Next, teda mám nejaké kúsky a sú veľmi pekné a kvalitné...ale napríklad, čo som podostávala, tuším kirikiro a dopodopo - netuším tie názvy, tak po prvom vypratí sa to natiahlo, body široké a okolo krku roztiahnuté 😠 to ja už radšej kvalitu kupujem, aj keď je drahšia...ale tiež kupujem z tesca, ale iba pyžamo a body....väčšinou kupujem v CaA a v GAP, tam sú krásne a kvalitné...a na body majú skoro stále akciu, že 1 body stojí 2 eurá, takže ešte ešte lacnejšie ako v tescu... 😉

klara_klara
autor
21. feb 2010

hgej papa celkom fajn az na kasu ktora mu stale velmi nechuti 😝

klara_klara
autor
21. feb 2010

kurnik jak kym od maleho dobehnem vy tu uz popisete romany 😀 😀 😀

emanka
21. feb 2010

Veronika, aj lea chce byt stále na zemi a je spokojná...predtým dlho nevydržala, teraz aj celý deň....a tiež je šikovnejšia, keď je stále na zemi...alebo je to tou vojtovkou?

zuzkaku
21. feb 2010

klara a ešte nespíte?

A čo ostatné bábätká, spia už??

emanka
21. feb 2010

klára a Marek už spí? alebo sa snaží zaspať? a akú mu to dávaš kašu? už som zabudla 😒

emanka
21. feb 2010

Leuška spí od trištvrte na osem..

klara_klara
autor
21. feb 2010

uz zasa nespi...kurnik ja sa nemozem ani pochvalit...kasu davam taku od hami ryzovu s malinami...ak uz nepridem je to zasa v tahu 😝 😝 😝

veronikapp
21. feb 2010

klara- skús vameniť inú kašu... a akú teraz dávaš?
emanka- body kupujem slovenské značky, alebo v Poľsku... a inak sa mi stalo tiež občas, že som Miške kúpila tričko dopodopo a sa natiahlo... treba pozerať materiál.

zuzkaku
21. feb 2010

Vlado chce v stredu zobrať Tomáša na hokej do PO...na zápas...no ja veľmi rozmýšľam, či ho tam s ním pustím...ešte keď sme neboli manželia chodievala som aja ja s Vladom a zažila som tam poriadné nadávky, niektorí tupci sa nevedia zmestiť do kože...

veronikapp
21. feb 2010

klara- ja som dnes Laure kúpila Nutrilon špaldovú a Laura sa šla zadrhnúť 😀 inak od Hami máme ryžovú a nechcela ju 😒

veronikapp
21. feb 2010

zuzka- keď chceš synovi vylepšiť slovník, zober ho na hokej! 😀 Ja som párkrát od mm chcela, aby zobral Mišku 😀 no ale ma zrušil, že či ma mrzí, že sa slušne chová...

emanka
21. feb 2010

ani naša nechcela tú od Hami ryžovú, ja som ju ochutnala a ani sa jej nečudujem, to je humus, úplne bez chuti...
Klára, fakt skús, ako vraví Veronika, kašu, daj Nutrilon, je drahá, ale dobrá a všetky deti ju ľúbia...potom neskôr sa môžeš vrátiť k hami, vyskúšať 😉

veronikapp
21. feb 2010

a kde sa stratila alca? 😒

zuzkaku
21. feb 2010

no ešte to...vôbec mi to nechýba...aj tak mám poslednú dobu pocit, že Tomi prežíva predpubertu... 😝 aj keď je zlatý a našťastie takýto slovník nepoužíva, ale aj tak niekedy nechápem, že kde sa v ňom berú také nápady...asi si ešte neuvedomujem poriadne, že mi už začína vyrastať z decuľka na aké som bola zvyknutá...hmmm... 😒

zuzkaku
21. feb 2010

no keď sa bavíte o kašičkách, tak aj ja sa pridávam k názoru, že tie Nutrilon sú chutné....aj Šimonovi veľmi chutili... 😉

veronikapp
21. feb 2010

zuzi to bude školou... a čo vlastne robí?

emanka
21. feb 2010

baby, mám novinu, ak vás to teda zaujíma...ikke včera porodila a malý sa volá Albert 🙂

veronikapp
21. feb 2010

inak ešte k tým kašiam- došiel nám Nitrilon HA, mlieko, a do poradne ideme až v stredu, lekárka nám predpíše- zato som kúpila mliečnu špaldovú... inak dávam nemliečnu. Naposledy som dávala Sunarku, ale robia sa hrudky... už Sunarku nekúpim.

zuzkaku
21. feb 2010

no napríklad nepočúva, treba mu aj viackrát zopakovať jednu vec...čo predtým nikdy neerobil, dalo sa sním pekne dohodnúť....ďalej odvráva...a občas má také otázky ohľadom lásky a bozkávania...ale to si myslím, že videl v telke a zaujíma ho to...mimochodom, niekedy mám také nervy na program, ktorý dávajú poobede v TV...sila...ešte keď chodil Rex tak to bolo, raz tam ukazovali normálne celú akciu..muž-žena ...a Tomi to videl, nestihla som rýchlo prepnúť...hotový bol vtedy z toho... 😠

veronikapp
21. feb 2010

emi- ty si informovaná 😀 nech sa im darí, nech malý rastie, nech je hlavne zdravý 😉