Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
u nás sa ani konárik nepohne.....ale aj slniečko niekam zmizlo.....
tak nič... to je na FB... aj tu hoď kami, nech sa pozriem 🙂
veronika neprovokuj.... 😠
alca a D,na 5mam ř teraz skusam hej na 2 mam ě na 1 + ta jak to ja mam haaaaaa pomoc 😀
kaslem ja nato siroke e som dodnes nenasla aj ked si mi minule povedala kde je tam nieje
dzio, ä je napravo od ú, nie je tam nakreslené, sú tam len zátvorky, ale je to ä
alca- 😀
dzio- kašli na to, veď rozumiem čo píšeš 😉
inak švagriná mi poslala link na cukráreň tu v pp, kde pečú nááááádhernééééé a chutné torty, 1 kg za 6.86 eur, celá torta stojí okolo 20 eur. Od nich som mala aj na Laurine krstiny, potom hodím foto, keď sa mi podarí...
a naša rodina sa rozrástla o ďalšiu babu- sesternica dnes doobedu priviedla na svet malú Emku 🙂 už by to chcelo nejakého chlapa... 😕
(ú/"§"!._?ú())))úúúúúůůů§§§§-.é´éí 😠 moje nervy 😠 no tak ja neviem, skusam a nic 😀 veronikapp sak mas pravdu chcela som vas potesit ale asi to nevinde , no nevie
moja Lili dnes vobec nechce papkat ani varene ani vyzivu , a dokonca ani mliecko len caj popija ☹
no dzio ty máš českú klávesnicu
no alca nevie ale som sa kukala a zuzu na pocitaci ma inu ako ja na notebooku
spevi, blazka ma tuším inšpirovala....ale tá kacenqa má tiež super motto
dzio, hihi 😀 😀 😀 ty si expertka...
emanka, veronika, ďakujem , máme dva príkrmy zatiaľ aj my, aj už pomaly ožužlávame chlebík, len ona mi naraz zje ledva 100ml
hlava konečne nebolííííí..... 😀
spevi...aj ja blahoželám k výmesačníku... 😉
alci...no to som rada, veď s takou boľavou hlavou sa nedá nič robiť... 😝
dzio...nechaj tak, veď píšeš zrozumiteľne, tak čo... 😉 ale inak alca...super výklad písmen s mäkčeňom....skoro ako v škole na základke... 😀
spevacka sa ti smeje cooooooo 😀 😀 😀 no ja som mrtva lili dnes ako cert nic nespala nic nejedla no konecna chudatko sa trapila velmi , neviem co jej moze byt
dzio...možno len má taký zlý deň...uvidíš zajtra, držim palce aby bolo lepšie... 😉
Šimon je dnes celý deň akýsi umrnčaný a nervózny...no skoro si nespoznávam dieťa...
kamilecka...ja ťa všade hľadám na FB, medzi priateľmi a nikde nič... ☹ ja ťa tam nemám...
ahojte 🙂 alca hurá, keď už nebolí 😎
alca, dzio- čo to s drobcami? Ale veď aj oni majú nárok na deň- blbec, ako sa hovorí... hádam zajtra bude lepšie 🙂
dnes sme pobehali po tom meste, celé poobedie s medzizastávkou u našich na jedlo, nakoniec v úplne poslednom zlatníctve v nákupnom centre, ktoré máme mimochodom za rohom od bytovky, som kúpila náušničky podľa priania... tak dúfam, že sa budú páčiť 😵
kamilečka- pekné fotky 🙂 potom prihoď aj tie ďalšie, keď sa bude dať. A už prezradíš, čo to stálo, alebo je to tajomstvo?
veronika...no určite sa budú páčiť... 🙂 ve´d si ich isto vyberala s láskou.... 😉
u nás sa doobeda ukazoval krásny dník...ale z ničoho nič sa prirútil vetrisko až mi periny sfukoval...potvora...behala som ako vyezaná, rýchlo ich poupratovať, aby som ich nenašla v svokrinej záhradke... 😝
inak kamilečka- moja kamarátka mala robené také profi fotky, ale vonku, ešte v lete, veľmi boli pekné, tiež, a stáli 50 eur.
zuzka- a vieš že som myslela na teba? Že či sa nezaťahovalo od západu a že či to nedorazí aj k vám... tak dorazilo, Kapušany neobišlo 😝 😀
ja poznám jednu babu, ktorá je maniak na fotenie svojho syna...a ona robí nááááádherné fotky, skoro ako profi fotky....mám sa čo učiť od nej a zároveň niekedy čerpám inšpiráciu... 😉
veronika... 😀 aspoň niekto na mňa myslí...si zlatá... 😀
ale som si dnes dala...prišiel mm domov z práce a sa ma oýta...si dnes upratovala? a ja že: a ty odkiaľ vieš? vidieť to?? no on ma odbil...nie ale oco mi vravel, že si aj koberce trepala von... 😝
tak svokrovci ma dnes asi rozoberali dole...
zuzi- kým ťa v dobrom rozoberajú 😀
no viem ja? Ale aj tak, som rada, že mi až tak do všetkého nelezú...dajú pokoj... 😉
ozaj a čo všetko budeš krsniatku kupovať?
kocky mne tak chyba manzel smutno mi je cely tyzden bude prec .dufam ze lili bude zajtra lepsia lebo musim do mesta,
pozerám, že téma očkovanie...je stále v kurze... 😀 myslela som, že tie baby a chlapov to prejde, ale ich to teda drží... 😀

ahojte, my už máme po obedíku, Laura klasika- kafiol, mrkvička, zemiak, morčacie mäsko, pór 🙂
spevi- tiež sa pripájam ku gratuláciám 🙂 Laura má 4 príkrmy, zje okolo 200ml 😉 ale ako píše emanka, v 7. mesiaci to boli iba 2, začínali sme pomaly s tretím- večernou kašičkou...
u nás počasie fuj- ráno bolo pekne, slnečno, ale teraz sa zatiahlo a fúka, ani sa mi do toho mesta nechce ísť, ale musím...
dzio- lilli šikovnica, aj Laura to už dlho vie 🙂 ale najnovšie nejako nechce cumlík, stále vypľúva, len na zaspávanie ho máme- šak našťastie 😀
alca- tak budúci mesiac? 😀
zuzka- nechceš aj ku nám prísť upratať? Veru by sa zišlo koberec vyprášiť 😝 Do okien sa kedy púšťate baby? Ja čakám na lepšie počasie a idem na to... nech to nemám na poslednú chvíľu pred Veľkou nocou 😝
idem ešte pozrieť kemileckine fotky...